Odpowiedz

Re: KILLZONE 2

Co powiecie na mały... sparing w online gdy już pogramy w singla? Wy i Wasz klan przeciwko klanowi mojego forum :smileywink: ... he?
HADES
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
evelan_pl
Wiadomość 12 z 30 (3,079 Obejrzane)

ja na pewno juz jutro jadę po moja kopię KZ2 :smileyvery-happy:

evelan_pl

ale nie wiem na pewno czy jutro bede mieć bo nie wiadomo czy jak będę w sklepie to jeszcze jakiś KZ2 będzie xD

http://killzone.com/kz/leaderboard_warzone.psml?kz_pageNum=4&kz_sortCol=game_points&kz_sortOrder=des...

popatrzcie kto jest ostatni 

2 śmierci oj nie ładnie xD

Share
Member
Reflect
Wiadomość 13 z 30 (3,050 Obejrzane)

Witam,

Serdecznie zapraszam na wspolne wieczorki "STARSI PANOWIE ATAKUJA". Dozwolone od lat 30.

Gramy z HS-ami, wieczorami, czasem weekendami... gdy zony, kochanki, psy lub koty ida spac i mozna: pogadac o znienawidzonym szefie, super dupie, ktora widzialo sie w drodze do pracy, skolatanym zdrowiu, czy tez innych dowolnie smacznie/niesmacznych tematach...

Zainteresowanych - prosze o kontakt via PSN do Reflect

Najblizszy piatek, sobote oraz niedziele postaram sie zbierac wasze zgloszenia. W niedziele powstanie lista osob chetnych do zabawy, ktora podwiesze pod tematem.

Zabawa bedzie przednia, potrafimy sie zorganizowac co wielokrotnie udowodnilismy grajac wspolnie w Rainbow Six Vegas czy Call Of Duty 4 - ZAPRASZAM

Share
Member
sawi86
Wiadomość 14 z 30 (3,037 Obejrzane)

[ Edytowany ]

PSN ID sawi86 szukam klanu kz2 22lata

gg 2964308

Wiadomość edytowana przez sawi86, 25-02-2009 08:24 PM
Share
Member
sawi86
Wiadomość 15 z 30 (2,935 Obejrzane)

Ej panowie co trzeba zrobic zeby miec zooma x5 w sanjperce ??

Share

naciskasz na padzie strzalke do góry:smileyhappy:

www.ps3xn.com/ ----zapraszam:smileyhappy:
Share
Member
scott_racing
Wiadomość 17 z 30 (2,874 Obejrzane)

Witam, czy ktos już przeszedł tą gre?? a konkretniej jestem w rafinerii i po wyjeździe windą do góry następuje krótki loading i automatycznie zwiesza mi się konsola ;/ chwilę wcześniej miałem ogromny problme z uruchomieniem windy i pare razy musiałem wczytywać na nowo od checkpointu. Mielisćie jakieś problemy z wieszaniem sie konsoli?? Płytkę mam w idealnym stanie.
Share
Krzyku
Wiadomość 18 z 30 (2,869 Obejrzane)

Owszem, przeszedłem całą grę.

Jako takiego zwieszania się konsoli nie miałem, ale przy każdym wczytywaniu (w późniejszej fazie gry) miałem przycinki 2-3 sekundowe. Martwiło mnie, bo myślałem, że będzie obowiązkowy res konsoli, ale obeszło się.
To raczej nie jest normalne. Przeczyść płytę, konsolę... Skoro u mnie się lekko zwiesza, to u Ciebie (rysy, kurz itp) mogą pogarszać sytuację.

Zapraszam:

Userbars.pl

Share
Member
scott_racing
Wiadomość 19 z 30 (2,863 Obejrzane)

Płytkę mam w idealnym stanie, nawet pyłku nie ma na sobie i sie ciagle wiesza w tym samym miejscu i jest to jedyna gra w której sie to dzieje;/ teraz odpalam jeszcze raz ten etap...
Share

Witam uprzejmie

Gra przy wczytywaniu poziomów przycina się na każdej konsoli, mam nadzieję, że wyeliminuje to kolejny patch, bo to maskara...

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.