Odpowiedz

Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.

[ Edytowany ]

Witam w wątku klanu powstałego z połączenia klanów LA oraz ALA.

Dziś, jak zwykle, o 21:00 założę serwer i zapraszam klanowiczów do wspólnej gry.

Message Edited by adas_007 on 28-10-2009 05:35 PM
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 2 z 112 (2,696 Obejrzane)

Panowie gratulacje!

Miło widzieć Wasze dalsze zainteresowanie.

Życzę powodzenia i równie udanych spotkań jakie te, które miały miejsce w LA, wówczas sukces sam przyjdzie:smileywink:

Trzymam kciuki:smileywink:

Share
Member
Rydzio
Wiadomość 3 z 112 (2,672 Obejrzane)

Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.

Yo :smileytongue:

Mam pare pytań :

1. Kiedy będą organizowane treningi ?

2. Jaki będzie planowany skład oficerski ?

3. Jakie będą składy oddziałów ?

4. Czy planowany jest sparing z innym klanem ?

Z góry dziekuje :smileyvery-happy:

Pozdro

Share

Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.

Po mojemu...
1. W kazdej mozliwej, wolnej chwili jesli tylko ktos ma na to czas i ochote (zalezy od Was)
2. Poki co tylko ja (mniej zamieszania)
3. To zalezy od tego kto bedzie chcial grac na powaznie, od godzin w jakich jest online, od klasy jaka ktos gra itd...(czyli znowu zalezy od Was)
4. podobnie jak w punkcie 1 jesli tylko beda ludzie online tomozna grac nawet codziennie
WSZYSTKO zalezy od WAS.....a ja Was nie widze na K2 prawie nigdy...:/ i jak ja niby mam Was dopasowac w oddzialy jak z Wami nie gram? Z 3-4 osob ktore sie pojawiaja online zespolu nie da sie zlozyc niestety...

Share

Witam.

Widzę, że spider mnie ubiegł w odpowiedziach na pytania. Ma szczęście, że udzielił poprawnych odpowiedzi :smileyhappy:. Może ja jeszze tylko dodam coś od siebie.

1. j.w. Dodatkowo w środy o 21:00 ja lub spider będziemy zakładać grę dla całego klanu i chętni będą mogli się dołączyć. Poza tym będą treningi dla grających częściej
2. j.w.
3. składy oddziałów będą ustalane przed konkretną rozgrywką, ewentualnie w trakcie treningów i gier okaże się jakie są optymalne składy. W tej chwili jest na to trochę za wcześnie
4. j.w. tez chciałbym jak najszybciej zmierzyć się z innymi klanami, ale przed tym przydało by się przynajmniej raz spotkać w większym gronie (najlepiej, aby przybyły wszystkie osoby, które deklarowały chęć częstszego grania) pochodzić po mapkach i przynajmniej ustalić ogólną taktykę w poszczególnych misjach. Właśnie takie spotkanie miało być w miniony wtorek, ale coś z frekwencją było kiepsko.

Dlatego też, aby ruszyć z miejsca, jutro (piątek) o 21:00 chciałbym ponownie spróbować zorganizować właśnie takie spotkanie. Ponieważ w związku z 1 listopada część osób może wyjeżdżać dlatego proszę o odpowiedzi na PS3 tych, którzy BĘDĄ MOGLI się jutro pojawić i jeśli zbierze się trochę osób to zrobimy spotkanie jutro, a jeśli nie, to po niedzieli (prawdopodobnie we wtorek).

Pozdrawiam.

Share
Member
Wiadomość 6 z 112 (2,586 Obejrzane)

Witam

1. -

2. -

3. -

4. Może dziś z nami ok godz. 19.00 Potrzebujemy sparing partnera przed trudnym meczem ? 

Pozdr

BF3 Stats
Share

Nie wiem jak Wy, ale ja jestem ZA:] i tak bedzie to bieganinka ale przynajmniej troche poprzeszkadzamy:smileyvery-happy:
Share

Witam.

Też chętnie dołączę, ale mam prośbę, aby rozpoczęcie spotkania przesunąć na 20:00 lub w ostateczności przynajmniej na 19:30, bo wcześniej może mi się nie udać dołączyć.

Pozdrawiam

Share
Member
Wiadomość 9 z 112 (2,545 Obejrzane)

Witam

Spoko, może być 19. 30. Mapa to przeprawa przez korynt, gramy 6 na 6.

Pozdr

BF3 Stats
Share
Member
silverl_the_one
Wiadomość 10 z 112 (2,529 Obejrzane)

Jest szansa wstąpić do waszego klanu?? Jeśli tak to jak wygląda procedura?
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.