Odpowiedz

Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.

Procedura wyglada tak ze musisz wygrac mecz 16vs1 :smileywink: A tak powaznie to pojawiac sie czesto na K2 zwlaszcza w srody na evencie i wykazujac sie czekac na zapotrzebowanie:] A teraz jeszcze na szybkiego... wszyscy chetni na dzisiejszy trening moga sie do mnie zglosic od zaraz w celu uzyskania krotkiego instruktarzu... Czas start!!
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.

Prawie wszyscy macie po maksimum znajomych nie mogęwas zaprosić, przez co nie wiem kiedy gracie:smileysad:
Share

summirek...spróbuj xWisnia_PL powinien mieć jeszcze troszkę miejsca:smileyhappy: A do moich "ukochanych" podwładnych jak i bezpośredniego przełożonego uwaga...Był weekend a tu cisza? Kurde nie ma mnie chwilę i już dyscyplina się psuje:smileytongue: no nieładnie:smileyvery-happy: Ale już dziś wracam to coś pomyślimy:smileyhappy: Nasi żołnierze nie mogą się przecież nudzić:smileyhappy: Pozdrawiam
Share
Member
Wiadomość 14 z 112 (1,772 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Witam

@ spiderszczebl

Pamiętaj, Polish Brotherhood czeka. Powodzenia.

Pozdr

Message Edited by LewisPL on 02-11-2009 09:17 AM
BF3 Stats
Share

Wiem wiem:smileyvery-happy: Zagrałbym choćby dziś tyle że siedzę teraz w krakowie a niebardzo wiem jak się z konsola do neta podpiąć:/ nie chce grzebać przy nieswoim routerku...
Share

No to sobie potrenowalismy:smileyhappy: Tylko podszlifujemy dogadywanie sie i uuuuuchuhu nie widze tego:smileytongue: a jakby Wam sie kiedys nudzilo to poswieccie chwilke i wspomozcie kolezanke wypelniajac jej ankiete
Share

Może tak meczyk o punkty z Bad Boys Poland? Jesteśmy otwarci na propozycje i gotowi do walki!Szczegóły proszę ustalać ze mną tutaj lub na PSN.Czekam na odzew :Evil:
Share

Witam.

Zgodnie z tradycją dziś o 21:00 założony będzie serwer, więc zapraszam do gry.

Pozdrawiam

Share
Member
evelan_pl
Wiadomość 19 z 112 (1,607 Obejrzane)

Czy Wy odczuwacie jakiś dyskomfort grając na multi? (lagi)
Share

Tak wczoraj myslalem ze wywale konsole przez okno wiec zagralem nie caly meczyk gdyz dostalem tytul na ktory czekalem po jakims czasie wbilem na k2 i sie zaczelo lagi,lagi i jeszcze raz lagi wiec skonczylem z graniem w k2 ale to tez nie pomoglo bo co jakies 20min dc z psn :smileysad: i jak tu grac nie denerwujac sie ?? :smileyhappy:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.