Odpowiedz

Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.

No ostatnimi czasy na serwerach killzone'a jest straszna kicha:/ Wyglada to tak jakby juz olali ten tytul i nie przejmowali sie tym ze cos jest nie tak... Zadnych poprawek:smileysad: Lagi, glitche itp... Chcieli sprzedac to sie starali, sprzedali i maja to w du..e!
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Mimo wszystko to i tak jeden z najlepszych mulitplayerowych fps-ów na ps3. Mnie akurat lagi nie spotykają, pewnie przez dosyć szybki Internet. Denerwują mnie raczej oszustwa - jeśli oczywiście mogę je tak nazwać. Np. Rushowanie szturmowcem i zabijanie wręcz lub porażanie przeciwników elektrycznością służącą medykowi do leczenia. Szkoda, że co raz mniej osób sięga po Killzone 2, mnie ten tytuł w ogóle się nie nudzi. CHętnie pograłbym z innymi Polakami, żeby sprawdzić swój poziom.                                                                                                                                                                                                                                     Pozdrawiam            

Share
Member
evelan_pl
Wiadomość 23 z 112 (1,514 Obejrzane)

Jaki masz ten internet? :smileyvery-happy:

Share

Jakieś 8 Mb/s . Chociaż jak na obecne standardy to nie jest jakaś pirounująca szybkość :smileyhappy: 
Share
Member
johnydh
Wiadomość 25 z 112 (1,485 Obejrzane)

Yo!!!

Evelan jakie lagi Ci doskwierają??tak z ciekawości :smileyhappy:

Pozdro

Share
Member
evelan_pl
Wiadomość 26 z 112 (1,431 Obejrzane)

no właśnie mi wcale nie doskwierają jedynie miałem lagi podczas premiery a tak to nic :/

pytam się z ciekawości bo na innym forum podobno wszyscy maja lagi i tak się skarżą :smileyhappy:

Share

Szkoda, że zaprzestano budowania reprezentacji Polski . Przydałyby się jakieś sparingi z innymi krajami :smileyhappy: Evelan widzę, że masz pokaźną kolekcję trofeów :smileyvery-happy:
Share

Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.Ogloszenia Parafialne

Drodzy czlonkowie naszej sekty.. Przypominam o zblizajacych sie meczach z klanami Polish Brotherhood [BRO] (14 listopada godzina 19:30) i Bad Boys Poland [BBP] (termin do ustalenia). W zwiazku z tym wypadaloby powolac jakis sensowny sklad na te mecze, dlatego dzis na treningu chetni do udzialu w meczu beda mieli okazje sie wykazac. Ja dzis wejde ale tylko jako widz i bede Was perfidnie podgladal:smileytongue: Mecz z BRO bedzie rozegrany na Akademii Radeca 6 vs 6 misje wszystkie, klasy niby tez poza szturmowcem.. Takze saperzy sie przydadza i jakis kumaty taktyk. Do zobaczenia o 21:00
Share

Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.Ogloszenia Parafialne

Myślalem, że dzisiaj gracie.Zapomniałem, że w środy teraz.(Będzie Killzone 3!)

http://www.cdaction.pl/news/9819/guerilla-games-potwierdza-prace-nad-killzone-3.html

Share

Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.FAn for all

Sroda, macie wszyscy dzien wolny (chyba ze kogos niezle wyrolowali) wiec o ile nie macie co zrobic z wolnym czasem tudziez jestescie w stanie oderwac sie od innych tytulow to zapraszam WSZYSTKICH CHETNYCH do wspolnej gry:smileyhappy: Szukajcie serwera FAN FOR ALL a haslem do niego bedzie wielu z Was znane 51015 Startujemy o 21:00
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.