Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 31 z 112 (1,120 Obejrzane)

Killzone 2: Fallen Angels :.Fan for all

spiderszczebl wrote:
Sroda, macie wszyscy dzien wolny (chyba ze kogos niezle wyrolowali) wiec o ile nie macie co zrobic z wolnym czasem tudziez jestescie w stanie oderwac sie od innych tytulow to zapraszam WSZYSTKICH CHETNYCH do wspolnej gry:smileyhappy: Szukajcie serwera FAN FOR ALL a haslem do niego bedzie wielu z Was znane 51015 Startujemy o 21:00

@ Wyrolowali @ na przykad mnie:smileywink: ale i tak się pojawię i "poleże" na polu walki:smileywink:

Dlaczego uparliście się :smileywink: na ten wątek pisząc o spotkaniu "Fan for all"?

Inni chętnie się przyłączą jeśli dowiedzą się o szczegółach odpowiednio wcześnie:smileywink:

Do później :smileywink:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Killzone 2: Fallen Angels :.Fan for all

No przeciez wiadomo juz od dawna ze jak sie cos dzieje to dzieje sie w srody... Inny watek? Po co.. przeciez sa odnosniki, gdzie jesli sie ktos chetny znajdzie to napewno trafi... Kiedys tez bylem za tym by ten temat wyladowal gdzie indziej, bo na sprawy klanowe mialo powstac prywatne forum, ale teraz widze, ze nie ma sensu... bo nawet tu nie zagladaja:smileyhappy:
Share
Member
evelan_pl
Wiadomość 33 z 112 (1,113 Obejrzane)

Cass ma rację ja się teraz dowiedziałem (20min po rozpoczeciu) :smileyvery-happy: no dobra no to idę
Share

Bo Wam sie nie chce na forum zajrzec!!
Share
Psychopath-PL
Wiadomość 35 z 112 (1,100 Obejrzane)

Witam

Sorry Spider ale dzisiaj bylem na meczu...  :smileyhappy:

Share
Member
evelan_pl
Wiadomość 36 z 112 (1,093 Obejrzane)

spiderszczebl wrote:
Bo Wam sie nie chce na forum zajrzec!!

masz rację :smileyvery-happy:

Share

Dotyczy: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.FAn for all

Kurcze, zgapiłem się a mogłem z Wami pobiegać :smileyhappy: No nic, może następnym razem :smileywink: Czyli w przyszą środę o 21.00 znów zaczynacie zabawę ? :smileyhappy: Dawno nie pykałem w Killa ale z chęcią pogram sobie :smileyhappy:

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 38 z 112 (1,057 Obejrzane)

Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.FAn for all

:smileywink:

A jednak wzmanka o spotkaniu w wątku o eventach Killzone2 może okazać się przydatna:smileywink: :smileytongue:

Do przyszłej środy:smileywink:

rabsonek tylko dzisiaj nie zapomnij włączyć LBP:smileywink:

:smileyvery-happy:

Share

Dotyczy: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.FAn for all

Cassiopaea spoxik.. zastanawiam się czy nie zacząć prowadzić jakiegoś harmonogramu :smileywink: Tu LBP, dalej MS, potem KIll i jeszcze zastanawiam się nad Burnout`em :smileywink: Chyba zaczynam przesadzać :smileytongue:

Share

Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.FAn for all

Moze i jestem glupi i zle mysle, ale tam jest watek o evencie.. "Event Killzone 2 Akademia Lapsus Angelus..... " Czyli jesli ktos jest tym zainteresowany to wlasnie tam zajrzy.. I co zobaczy? Mojego posta informujacego o przeniesieniu watku... Czyli kliknie na podany link i zajrzy wlasnie tutaj, wszystkiego sie dowie i po problemie:smileyhappy: Jesli brak chetnych to proste ze nie zajrza... Sa inne gry, niektorym ten tytul juz obrzydl, a ja nie mam zamiaru nikogo zmuszac ani nakrecac sprzedazy tego tytulu, bo nie mi za to placa. Sa od tego ludzie ktorzy powinni dbac o jego atrakcyjnosc... A tymczasem coraz wiecej problemow czy to z serwerami, czy tez z bledami wykorzystywanymi przez nieuczciwych graczy... I co? Echo! Przestali sie chyba tym przejmowac, zadnych poprawek ani udoskonalen..Kiedys byly, ale tylko po to, by to sprzedac. Teraz nic dziwnego, ze ktos powie "Pier...e to, dosc mam" bo to z czasem baaardzo irytuje. Dobra koniec, bo nie o tym mialo byc...
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.