Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 41 z 112 (1,667 Obejrzane)

Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.FAn for all

Oj spiderek co z Tobą, spokojnie to tylko moja uwaga a nie wypominanie.

Widzę jak działa rozpowszechnianie informacji dlatego o tym wspomniałam, a to że tytuł się zaczął nudzić to było do przewidzenia:smileywink:

Twoje żale zostaną przekazane:smileywink: a teraz głęboki oddech i ustrzel kilku ISA:smileywink: jeśli błędy na to pozwolą:smileywink:

:smileywink:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.FAn for all

Hmm.. mam małe pytanko. By pograć z Wami w środę muszę zapisać się do Waszego klanu czy mogę być "samotnym wilkiem" ? :smileytongue:

Share

Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.FAn for all

"Fan for ALL" Mozesz zajrzec jako niezrzeszony:smileyhappy: po to wlasnie jest ten event
Share

Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.FAn for all

Ej...mam pytanie.CZy wam też czasami dzieje się tak, że dodaje wam więcej punktów?Np.Za 2 gości z granata 6, a za jednego ze strzelby aż 4 punkty.
Share

Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.Mecz z [BRO]

[ Edytowany ]
summirek Punkty bonusowe. Za trafienia w glowe, za zabicie w konkretnej strefie np. broniac punktow PiU, za zabicie w konkretnej misji....itp FAn....w zwiazku z jutrzejszym meczem z Bro i brakiem chetnych do gry (zainteresowaly sie 3 osoby) dzis zglaszac sie do mnie po wiecej szczegolow czy tez w razie jakichkolwiek niejasnosci odnosnie gry a wieczorkiem zrobimy mala rozgrzewke.. poki co wiem ze napewno zagraja Milos-san, adas_007 od reszty (Psychopath-PL, malenki, seven275,duli1988, johnydh itd) brak potwierdzenia. Nikt inny nie okazal zainteresowania, a szkoda...
Message Edited by spiderszczebl on 13-11-2009 07:51 AM
Share
Member
seven275
Wiadomość 46 z 112 (1,565 Obejrzane)

Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.Mecz z [BRO]

Mam w sobotę imprezę, ale oderwę sie od gosci i z chęcią zagram

pozdrawiam Seven

Share
Member
johnydh
Wiadomość 47 z 112 (1,562 Obejrzane)

Ja się nie interesowałem??

Spider :No-no:

Share

Witam

Chętnie zagram jednak co prawda to prawda jest kilka tytułów, które odciągają od KZ2 np. MW2, U2 troche mniej MAG. Mam nadzieję, że trening o 21.00.

Share
Member
malenki
Wiadomość 49 z 112 (1,534 Obejrzane)

malenki zglasza swoja gotowosc ... bardzo chetnie zagram jesli tylko bedzie dla mnie miejsce
Share

[ Edytowany ]
seven chyba Cie cos swedzi...nie ma opcji zebys poswiecal impreze dla grania...jest nas na tyle duzo ze spokojnie damy sobie rade:smileyhappy: przynajmniej powinno tak byc jesli nie bedzie to ja bed zly:smileyhappy: i jednoczesnie podziekuje za dalsze przygody.....johnydh....napisalem "brak potwierdzenia" tego ze chcesz wziac udzial...procz tego dodalem ze RESZTA nie wykazala zainteresowania:smileyhappy: juz rozumiesz? MrozoM moze byc i o 21:00...
Message Edited by spiderszczebl on 13-11-2009 07:27 PM
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.