Odpowiedz

Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.

W srody jest tak oficjalnie ale jesli chcesz czesciej to pidz do 'malenki' ( sorki malenki:smileytongue:) i moze doda Cie do znajomych a wtedy uda Ci sie na nas trafic na k2
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.

Witam Jestem nowy na tym forum. juz mi sie znudzilo samemu pykac online i sprobowal bym sil w jakims klanie :smileyhappy: . Ale najpierw tak goscinnie moze, sprawdze swoje i wasze siły :smileytongue: . Tak wiec mam zapytanie kiedy ewentulanie bedzie mozna sie przylaczyc?

pozdrawiam

Robert

Share

Witam.

Jak zwykle w środy o 21:00 szukaj gry o nazwie FAN FOR ALL, hasło jak zwykle 51015

Pozdrawiam

Share

Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.

Z chęcią bym z wami popykał ale jak pech to pech, znów w tym tyg wypadają mi nocki :/ Gwint by to zapalił... :smileysad:
Share
Member
Rydzio
Wiadomość 75 z 112 (1,229 Obejrzane)

REZYGNACJA

Yo :smileyvery-happy:

Oświadczam iż odchodze z klanu. Przykro mi, ale dla mnie klan "przestał istnieć" w momencie gdy VAMET odszedł. Po prostu nie kręci mnie to już i myśle, że osiągnołem szczyt swoich możliwości w tej grze.
Chciałem Wam wszystkim bez wyjątku podziękować za wspólną grę i przeprosić za wszystkie nieporozumienia jakie miały miejsce :smileyvery-happy:

Naprawde fajnie się z Wami grało. :smileytongue:
Życze Wam multum zwycięstw i ogolnie wszystkiego naj. :smileyvery-happy:

W dawnym LA byłem Oficerem (nie wiem czy zasłużenie), ale chciałem szczególnie podziękować członkom mojego dawnego oddziału: strusix, red110983, Namrehcs. Wiem, że nie mieliśmy jakoś szczególnie wiele okazji żeby wspólnie pograć, ale jak juz się zebraliśmy to naprawde super sie strzelało :smileyvery-happy:

Jeśli miałbym kogoś zarekomendować przed swoim odejściem to na pewno byłby to strusix. Pamiętam jak (w czasie kiedy dopiero zaczynałem grać) dosłownie zmiatał swoich przeciwników i nawet gdy był w sytuacji bez wyjścia udawało mu sie zabrać ze sobą paru do Lobby xD

Jednak nie zamierzam pozbywać się płytki KZ2, więc jakby komuś potrzebny był trener lub brakowało ludzi na fight to pisać!! :smileyvery-happy:

No to by było na tyle.

Trzymta się brzydale !! :smileyvery-happy:

Share

Ehmmm....Coś ten wasz klan podupada :smileysad:.Czemu X_e_m_k_a_X  i Vamet nie są w klanie?.Przecież byli przywódzcami.

Share

Witam.

Szkoda Rydzio, że odchodzisz z klanu, ale cóz jeśli taka Twoja wola. W takim razie chciałem Tobie podziękować za dotychczasową grę i mam nadzieję, że od czasu do czasu wpadniesz na nasze środowe spotkania.

Pozdrawiam

Share

Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.

Witam chciałbym wam zaproponować meczyk dla relaksu lub o punkty czekam na wieści od was i szybkom odp pozdrawiam Bad Boys Poland

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 79 z 112 (1,013 Obejrzane)

Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.

Panowie! A co powiecie na TO?

Znajdą się chętni?

Share

Witam.

Standardowo dziś o 21:00 będzie założony serwer FAN FOR ALL z hasłem 51015. Chętnych zapraszam.

Pozdrawiam.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.