Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 91 z 112 (1,174 Obejrzane)

Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.

To dlaczego wypisujesz się z listy, na którą sam się nie wpisałeś? >lol< :smileywink:

Troszkę adrenalinki Tobie również nie zaszkodzi, ja na przykłąd bardzo chętnie podniosę Twoje ciśnienie i obieg krwi w żyłach przecież nie będę się słuchała co mówisz i co mam robić o czym doskonale wiesz :smileytongue: :smileywink:

Nie każ się prosić tylko zaklep tą siódemkę.

:smileywink:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
fear121
Wiadomość 92 z 112 (1,168 Obejrzane)

Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.

I tu się spider mylisz... :smileywink:  Zaczynając zabawę z KZ2 jeszcze jako Klan LA też odbywały się spotkania w środy, tyle tylko że uczestniczyło w nich MINIMUM 14-16 klanowiczów, no i nie trzeba było nikogo namawiać i przypominać - a to już jest różnica moim zdaniem w konfrontacji z dzisiejszym dniem :smileyhappy:

Share

ja wchodzac na K2 zawsze mam z kim grac...i to jest chwila zeby zebrac i 30 ludzi...a to ze nie chca grac w srode to juz nie moja sprawa:smileyhappy:
Share

Witam. Mozna sie dzisiaj sprobowac na waszym treningu o 21:00 ? Moj PSN :  robek73   :smileyhappy:
Share

Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.

Ja zobaczę... może wpadnę ale nie obiecuję....
Share

Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.

robek73 mozesz sie sprobowac w srode o 21:00
Share
Member
seven275
Wiadomość 97 z 112 (1,066 Obejrzane)

to się dzisiaj nagrałem w meczu z ruskimi,cały czas mnie wywala z sieci niech to jasna cholera...
Share

Zawsze mnie wkurzalo jak slyszalem okreslenie "polaczki" , wkurza mnie tez, chociaz Rosjanie sa mi obojetni (ani mnie grzeja ani zeibia) jak ktos pisze "ruscy". A co do grania wczoraj to faktycznie , mnie sie wlasciwie tez nie udawalo , co chwile mialem kod bledu 10002 i 20007. Ustalo to dopiero przed polnoca.

...1942, irgendwo im Nordatlantik - Alaaarm!....

...1942, irgendwo im Nordatlantik - Alaaarm!....
Share

Dlaczego Ruski wczoraj niby oszukiwali???

Share

chyba żartujesz koleś siedział za ścianą i ty go nie widziałeś...

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.