Odpowiedz
Member
MrozoM

Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.Mecz z [BRO]

Ja niestety jutro nie moge zagrać z powodów imprezy rodzinnej, generalnie sobota jest dość słabym terminem. Prędzej coś na tygodniu można zagrać. Powodzenia.
Prosimy używać zwykłego tekstu
spiderszczebl

Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.

I po meczu....wynik coprawda malo zadowalajacy bo 4:2 dla przeciwnika, ale to chyba glownie dzieki tym co bardzo chcieli a nie dali rady:smileyhappy: Gralismy w oslabionym skladzie...Niedlugo mecz z BBP ale o tym to juz adas_007 nas poinformuje:smileyhappy: Jakby co to ja sie pisze:smileyhappy: (na 100% o ile nie bedzie to nastepny weekend)
Member
johnydh

Re: Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :.

Dlaczego znowu w weekend??
Member
vorcan25

Bo wtedy wiekszosc ludzi ma wolne i moga poswiecic 1h na zagranie meczyku .

Cio do ludzi co sie oferowali grac na powaznie wpisywac sie ponizej trza wytypowac 8 ludzi na mecze , chetni do wpisania niech to przemysla dokladnie by nie bylo jakis niesmakow potem czyli : jak mozesz poswiecic w wekend 1-2h by zagrac mecz lub potrenowac , jestes wstanie poswiecic sie by co jakis czas byc na treningach gdzie bedziesz trenowac z swym zespolem ( czyli odpadaja ludzie a skocze na % , pogram w co innego lub skocze do kumpla ) i maja duzo cierpliwosci  niech sie wpisza w taki sposobik :   nik  / klasa  tylko 1!! nie ma zmien bo ja se pogram raz tak a raz inaczej .

ps : osoby ktore beda w tej 8 dostana pm z odpowiednimi informacjami  aha by nie bylo biadolenia spider o tym wie wiec darowac se zbedny spam bo on na mnie nie dziala a spiderem nie jestem i prosic sie nie mam zamiaru by ktos laskawie sie zjawil na treningu lub meczu .Spider i Adas zajmuja sie tylko ustalaniem meczy i strategia na nie a kto bedzie organizowac treningi ta 8 zobaczy .

1   - Spider

2   - Adas

3   -

4   -

5   -

6   -

7   -

8   -

9   -

10 -

Member
Milos-san

Milos-san / saper
Member
malenki

witam serdecznie Jako, ze mamy ustalic trwale sklady malenki oferuje swoja pomoc. Mamy juz dwoch taktykow adas i spider wiec moge sie zaoferowac jako medyk lub inna specjalnosc ale szczegoly ustalimy na najblizszym spotkaniu...
Member
johnydh

Witam!!

Większość ludzi ma wolne??

Może i ma....

Ale niektórzy,a może nawet większośc mają rodziny i dzieci,dlatego weekend spędzają raczej z rodziną,więc niestety może im nie pasować.

Chyba,że jest to klan młodzieżowy :Lol:

Jakby wszyscy mogli poświęcić tą 1h w sobotę to nie powinno być problemu z zebraniem 6 osób z 26 osobowego klanu...

Trzeba się dostosować do większości,a nie do mniejszości...

Pozdrawiam

Member
summirek

Wiem Spider, ale nie aż tyle punktów.Jeden za zabicie,drugi za ofiary wojny, trzeci za strzał w głowę i raczej więcej nie, a dostałem 4.Ale mi to nie przeszkadza mogę nawet 5:smileyhappy:
spiderszczebl

no tak... 1pkt za zabicie +3 za headshot roznie jest naliczane
spiderszczebl

Killzone 2 - Klan: .: Fallen Angels :. TRENING

Jako ze dzis wtorek...szykuje sie trening..o ile vorcan bedzie mial czas to go poprowadzi a jesli nie to adas sie tym zajmie wiec Ci co wiedza co maja robic o 21:00 wskakuja na K2 i dzialaja reszta niech sie wypcha:smileytongue: albo niech tez wpadnie:smileywink: