z 09-03-2009 11:03 AM
Witam.
Mam złą wiadomość. Szef klanu i organizator w czasie eventu ze względów osobistych będzie niedostępny. Ale nie ma tego złego...
W tym tygodniu ja się Wami zaopiekuję
i poprowadzę event
Osoby, które wyrażają chęć dołączenia do klanu proszone są o obowiązkowe zjawienie się na polu walki
Będę miał was wszystkich na oku
i dowódca dostanie mały raporcik o waszych możliwościach![]()
Zatem wszystkich zdolnych do odbycia służby wojskowej zapraszam serdecznie na małą wojenkę![]()
Termin: 11.03.2009
Godzina: 20.00
Host: Przem_2010
Lobby: Lapsus Angelus
Hasło do Lobby: LA
Jak wejść:
1. Ładujemy Killzone 2.
2. Wybieramy z Menu: Strefa Wojny.
3. Następnie Dołącz do gry.
4. Na liście będzie Przem_2010 i założone Lobby Lapsus Angelus.
5. Klikamy i wpisujemy hasło LA.
6. Gramy i bawimy się dobrze.
Pozdrawiam.
z 09-03-2009 11:59 PM
Witam uprzejmie
Dziękuję wszystkim za dzisiejszą sesję w Killzone 2 ![]()
Nie mogło obyć się bez zaproszeń do Klanu Lapsus Angelus ![]()
...i tak nominacje otrzymali Neq, pemmax, tomswia ![]()
Proszę serdecznie o przyjęcie zaproszenia! ![]()
Resztę zapraszam na środę, którą poprowadzi Przem_2010 ![]()
Jeżeli uda mi się przed 21.30 wylądować w domu, to z chęcią odstrzelę parę główek
...tylko pod jednym warunkiem, nie wolno strzelać do mojej ![]()
Ehehehehehehehehe... ![]()
Życzę Wam owocnej środy! ![]()
Z poważaniem
z 10-03-2009 08:00 AM
@VAMET jakie obowiązki są nakładane na osoby przystępujące do klanu? Bo takowe zaprosze nieotrzymałem ale boje się zaakceptować;-)Różnie to z czasem u mnie bywa i nie mam pewności czy będę na przykład mógł być nawszystkich zorganizowanych potyczkach. Zazwyczaj mam czas usiąść do konsoli dopiero po 23 i to nie codziennie, a tu widzę eventy o 20. Dlatego zapytuję o konsekwencje takiej decyzji. Bo jeśli wiąże się to jedynie z partyjkami i ucinaniem tych głów tym samym osobą na serwerze to nie ma sprawy ;-) Dajcie znać w tym temacie.

z 10-03-2009 08:06 AM
z 10-03-2009 08:22 AM
Witam uprzejmie
Lapsus Angelus powstał, żeby zrzeszyć nas tutaj na Forum, raczej to EVENT'em nie nazywałbym.
EVENT jak wspomniał Krzyku dopiero się gotować będzie, póki co mamy powoli przepis napisany ![]()
Jak wiesz, wczoraj środy nie było, a się postrzelaliśmy
...i pewnie będzie tak częściej, że nie w środy, a luźno pogramy między sobą w inne dni. Środa to czas na zabawę, zanim pojawi się prawdziwy EVENT.
Po prostu fajnie mieć dobrych ludzi w jednym miejscu
Nie ma obowiązków
...ale jest jedna zasada, dobrze się bawimy wspólnie jak w piaskownicy
I nabieramy umiejętności... To dobra szkoła dla takich cieniasów jak ja, żeby się uczyli przy najlepszych ![]()
Z poważaniem
z 10-03-2009 09:43 AM
Witam !!!!!
Na początek powiem tak VAMET początkujący to ty byłeś ale chyba dawno temu
bo jak tylko wychyliłem swoją małą głowkę to pif-paf i po niej
hahahaha, a tak pozatym dzięki za grę szkoda tylko, że musiałem tak szybko skończyć ale siła wyższa a tak naprawdę dzięki za fajną zabawę. Muszę tez tak się nauczyć strzelać bo narazieto walę trochę na oślep ![]()
Pozdrawiam serdecznie
z 10-03-2009 10:54 AM
z 10-03-2009 11:15 AM
z 10-03-2009 04:28 PM
z 10-03-2009 04:32 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]