Odpowiedz
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 41 z 1 348 (1,684 Obejrzane)

Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam.

Mam złą wiadomość. Szef klanu i organizator w czasie eventu  ze względów osobistych  będzie niedostępny. Ale nie ma tego złego...:smileyvery-happy: W tym tygodniu ja się Wami zaopiekuję:smileywink: i poprowadzę event:smileyhappy: Osoby, które wyrażają chęć dołączenia do klanu proszone są o obowiązkowe zjawienie się na polu walki:smileyhappy: Będę miał was wszystkich na oku:smileywink: i dowódca dostanie mały raporcik o waszych możliwościach:smileywink:

Zatem wszystkich zdolnych do odbycia służby wojskowej zapraszam serdecznie na małą wojenkę:smileywink:

Termin: 11.03.2009

Godzina: 20.00

Host: Przem_2010

Lobby: Lapsus Angelus

Hasło do Lobby: LA

Jak wejść:

1. Ładujemy Killzone 2.

2. Wybieramy z Menu: Strefa Wojny.

3. Następnie Dołącz do gry.

4. Na liście będzie Przem_2010 i założone Lobby Lapsus Angelus.

5. Klikamy i wpisujemy hasło LA.

6. Gramy i bawimy się dobrze.

Pozdrawiam.

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam uprzejmie

Dziękuję wszystkim za dzisiejszą sesję w Killzone 2 :smileyhappy:

Nie mogło obyć się bez zaproszeń do Klanu Lapsus Angelus :smileyhappy:

...i tak nominacje otrzymali Neq, pemmax, tomswia :smileyhappy:

Proszę serdecznie o przyjęcie zaproszenia! :smileyhappy:

Resztę zapraszam na środę, którą poprowadzi Przem_2010 :smileyhappy:

Jeżeli uda mi się przed 21.30 wylądować w domu, to z chęcią odstrzelę parę główek :smileyvery-happy: ...tylko pod jednym warunkiem, nie wolno strzelać do mojej :smileytongue:

Ehehehehehehehehe... :smileyhappy:

Życzę Wam owocnej środy! :smileyhappy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share

Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

@VAMET jakie obowiązki są nakładane na osoby przystępujące do klanu? Bo takowe zaprosze nieotrzymałem ale boje się zaakceptować;-)Różnie to z czasem u mnie bywa i nie mam pewności czy będę na przykład mógł być nawszystkich zorganizowanych potyczkach. Zazwyczaj mam czas usiąść do konsoli dopiero po 23 i to nie codziennie, a tu widzę eventy o 20. Dlatego zapytuję o konsekwencje takiej decyzji. Bo jeśli wiąże się to jedynie z partyjkami i ucinaniem tych głów tym samym osobą na serwerze to nie ma sprawy ;-) Dajcie znać w tym temacie.

Pozdrawiam
Pemmax
------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie tylko PS3 człowiek żyje ;-) - Mój Mac
Share
Krzyku
Wiadomość 44 z 1 348 (1,643 Obejrzane)

Lapsus Angelus ma raczej luźne podejście do swoich członków. Nie jest to kolejny klan z Counter-Strkie, w którym musisz się stawiać co któryś dzień na "klanówkę". hehe :smileyhappy:

Jedyne co, to jest taki mini-evencik dla nas (i dla chcących dołączyć) w środy, jak dobrze Ci wiadomo. W przyszłości trochę większy evencik, ale to już nie dotyczy jedynie [LA].

Pozdrawiam.

Zapraszam:

Userbars.pl

Share

Witam uprzejmie

Lapsus Angelus powstał, żeby zrzeszyć nas tutaj na Forum, raczej to EVENT'em nie nazywałbym.

EVENT jak wspomniał Krzyku dopiero się gotować będzie, póki co mamy powoli przepis napisany :smileyhappy:

Jak wiesz, wczoraj środy nie było, a się postrzelaliśmy :smileyhappy: ...i pewnie będzie tak częściej, że nie w środy, a luźno pogramy między sobą w inne dni. Środa to czas na zabawę, zanim pojawi się prawdziwy EVENT.

Po prostu fajnie mieć dobrych ludzi w jednym miejscu :smileyhappy: Nie ma obowiązków :smileyhappy: ...ale jest jedna zasada, dobrze się bawimy wspólnie jak w piaskownicy :smileyvery-happy: I nabieramy umiejętności... To dobra szkoła dla takich cieniasów jak ja, żeby się uczyli przy najlepszych :smileyhappy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
Cloudwoj
Wiadomość 46 z 1 348 (1,631 Obejrzane)

Witam !!!!!

Na początek powiem tak VAMET początkujący to ty byłeś ale chyba dawno temu :Sniper: bo jak tylko wychyliłem swoją małą głowkę to pif-paf i po niej :Sniper:hahahaha, a tak pozatym dzięki za grę szkoda tylko, że musiałem tak szybko skończyć ale siła wyższa a tak naprawdę dzięki za fajną zabawę. Muszę tez tak się nauczyć strzelać bo narazieto walę trochę na oślep :Stupid:

Pozdrawiam serdecznie

Share
Member
duzers_on
Wiadomość 47 z 1 348 (1,626 Obejrzane)

Ja to się kurczę nie mogę doczekać już środy :smileytongue: Rozbijam się po jakichś innych serwerach :smileysad:
Share

Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam uprzejmie

Lapsus Angelus:

- VAMET

- Przem_2010

- Krzyku

- Cassiopaea

- evelan_pl

- Cloudwoj

- elemente_PL

- pemmax

- Neq

- tomswia

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
evelan_pl
Wiadomość 49 z 1 348 (1,607 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

nikt mi nie odpowiedział czy będzie możliwosc wybrania snajpera/zwiadowcy na serwerze czy dalej będziecie blokować? :smileyvery-happy:
Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 50 z 1 348 (1,604 Obejrzane)

Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam.

Wszystko zależy od tego ile będzie ludzi:smileywink:

PS. VAMET - też potrafię pisać krótkie posty:smileyhappy:

Pozdrawiam.

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.