Odpowiedz
Member
evelan_pl
Wiadomość 61 z 1 348 (1,718 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

ujdzie :smileyvery-happy:

co prawda ja nie za bardzo przepadam za mapą  "Przeprawa przez Korynt" ale może mi sie tym razem spodoba :smileyvery-happy:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Krzyku
Wiadomość 62 z 1 348 (1,708 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Hahahaha jak ja nienawidzę Koryntu :smileytongue:
Na tej mapie muszę mieć passę, a jeśli jej nie mam, to kompletne zero :smileytongue:

Urozmaicasz grę Przem, więc źle nie może być :smileywink: Obym dał radę jutro wpaść! Oby nas było 32 :smileyvery-happy:

Zapraszam:

Userbars.pl

Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 63 z 1 348 (1,699 Obejrzane)

Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam.

Krzyku staram się:smileywink: Ale z umiarem, tak żeby nie przegiąć:smileyhappy: No z tym koryntem to zauważyłem jak ostatnio graliśmy na jakimś serwerze po przeciwnej stronie:smileywink: Nie szło Ci za cho...e:smileywink:

Pozdrawiam.

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share

Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam!

Chciałbym się dowiedzieć czy będziemy kiedyś rozgrywać jakieś mecze z innymi klanami:smileyhappy:

w sumie ciekawie by było:smileyhappy:

www.ps3xn.com/ ----zapraszam:smileyhappy:
Share
Krzyku
Wiadomość 65 z 1 348 (1,678 Obejrzane)

elemente_PL napisał/a:

Witam!

Chciałbym się dowiedzieć czy będziemy kiedyś rozgrywać jakieś mecze z innymi klanami:smileyhappy:

w sumie ciekawie by było:smileyhappy:

Nie ma innej możliwości :smileywink: Klan to klan, nieważne gdzie byłby stworzony.
Ale zadbajmy wpierw o nasze rangi i umiejętności, a następnie może podejdziemy do tego bardziej "profesjonalnie" ? :smileywink:
Zobaczymy kto nadaje się na sanitariuszy, kto pięknie (potocznie mówiąc) "kampi", kto lami ... nie wskaże kto :smileyvery-happy:

Żartuję z tym ostatnim, ale jak obierzemy taktykę i podniesiemy rangi wszystkich członków, to będzie mogło być nawet ciekawie :smileywink:

Zapraszam:

Userbars.pl

Share

Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam uprzejmie

No właśnie do tego zmierza Lapsus Angelus :smileyvery-happy: ...najpierw selekcja, rekrutacja, współpraca, umiejętności, a potem możemy się wyzywać między klanami :smileyhappy:

Dla Cassiopaea już mam stanowisko, idzie przodem :smileyvery-happy: :smileytongue: :smileyhappy: :smileywink:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 67 z 1 348 (1,661 Obejrzane)

Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam!

Widzę, że co niektórzy nie potrafią sobie odmówić :smileytongue:, cóż mogę rzec skoro w MotorStorm obstawiam tyły to w Killzone mogę przody..........ale wszystko do czasu Panowie:smileywink:

Pozdrawiam,

Cassiopaea

Share

Witam uprzejmie

Istnieje wielkie prawdopodobieństwo, że dzisiaj będę od samego początku, tj. od 20.00! :smileyhappy: Cieszycie się? :smileytongue: :smileywink:

Ehehehehehehehehehe... :smileyhappy: Mimo wszystko proszę logować się do Lobby, które stworzy Przem_2010.

Pozdrawiam serdecznie.

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share

Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Czy jest nadzieja, że rozgrywka będzie trwała do 24:00? Ja do PS3 będę mógł się dosiąść gdzieś przed 23, a nie chciałbym przegapić pierwszej partyjki w klanie ;-)

PS. VAMET na jakim ty serwerze urzędowałeś wczoraj. Chciałem się dopiąć, ale pisało, że moja ranga jest nieodpowiednia.  

Pozdrawiam
Pemmax
------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie tylko PS3 człowiek żyje ;-) - Mój Mac
Share
Krzyku
Wiadomość 70 z 1 348 (1,628 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

pemmax napisał/a:

Czy jest nadzieja, że rozgrywka będzie trwała do 24:00? Ja do PS3 będę mógł się dosiąść gdzieś przed 23, a nie chciałbym przegapić pierwszej partyjki w klanie ;-)

Z tego co pamiętam, partyjki potrafią się przedłużyć nawet do 1-2:00 nad ranem :smileywink: Także napewno zdążysz (jeśli będziemy wytrwali).

Zapraszam:

Userbars.pl

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.