Odpowiedz

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Tak było ostatnim razem, tak więc liczę na Was ;-)
Pozdrawiam
Pemmax
------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie tylko PS3 człowiek żyje ;-) - Mój Mac
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam uprzejmie

Ja mam umowę wiążącą z Moją Małżonką :smileyhappy: 20.00-21.30 :smileyhappy: ...potem You Can Dance :smileyvery-happy: ...kończy się po 23.00 :smileyhappy: :smileytongue: ...jak wyślę żonkę spać, to wpadnę pograć w KZ2 :smileyhappy: Dzisiaj niestety mój synek zachorował i nie wiem, jak będzie się dzień toczył, póki co katarek go męczy, a u takich maluchów katarek, to czysta masakra, jak ktoś małe dzieci, to wie, że to przekichana sprawa :smileyhappy: ...przez tą chorobę właśnie powinienem być na czas na 20.00, bo mieliśmy w jedno miejsce pojechać, ale w tym przypadku, żonka nie jedzie i mały też, a ja jestem Szybki Lopez, także wyrobię się do 19.30, ale muszę małego jeszcze spać położyć :smileyhappy: Stawiam, że będę 20.10 już na serwerze :smileyhappy:

Wczoraj byłem na bliżej nieokreślonym serwerze europejskim, chciałem poznać smak innych lokacji i dla mnie skończył się masakrycznie w dosłownym tego słowa znaczeniu :smileyhappy: Gra polegała na wbiegnięciu do pomieszczenia zostawienia granatu i strzelania na oślep :smileyvery-happy: ...ale przynajmniej awansowałem na Kapitana :smileyvery-happy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
duzers_on
Wiadomość 73 z 1 348 (1,555 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Nie posiadając headseta chciałbym tutaj sie przywitać na dzisiejszej sesji :smileyhappy:
Share

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam uprzejmie

Sporo nas było, Ci którzy dzisiaj byli, a nie są w LA, proszę o napisanie w tym temacie, że byli :smileytongue:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
duzers_on
Wiadomość 75 z 1 348 (1,546 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Ja byłem i jestem :smileyhappy: Jak na fakt ze mam 38 gorączki jest nieźle.. Musze jakiegos medyka poprosić o wsparcie :smileywink:))
Share

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam uprzejmie

Dzisiaj po 23 troszkę popykamy jeszcze :smileyvery-happy: Jak macie ochotę, to wpadnijcie :smileyvery-happy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [

Haa 23 to dobra godzina na małe killowanko. Dziś może nie byłem mistrzem Joda, ale brnąłem do przodu. Dwie uwagi. Po pierwsze muszę kupić headset, bo żal ściska jak nie można gęby otworzyć. Drugie to słuchawki, bo mam wyciszone na minimum cobym połowicy nie przebudził. Tak więc jeśli coś do mnie mówicie to miejcie na uwadze, że może nie dolecieć.

A tak na marginesie to lipa, że nie można pisać z klawiaturki, bo leży i się tylko kurzy.

Dzięki, było milutko. 

Pozdrawiam
Pemmax
------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie tylko PS3 człowiek żyje ;-) - Mój Mac
Share
Member
duzers_on
Wiadomość 78 z 1 348 (1,530 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [

Jak się wykuruję idę po headseta... Wy sobie tam biadolicie a ja gram jak niemowa :smileysad:
Share

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus

Witam uprzejmie

Chciałem serdecznie podziękować MVP Przem_2010 za zorganizowanie wczorajszej rzeźni niewiniątek! :smileyvery-happy:

Zajefajnie się wczoraj grało, do tej pory chyba najlepiej ze wszystkich EVENT'ów w Killzone 2 :smileyhappy:

Wszyscy grali bardzo dobrze! :smileyvery-happy: Niesamowite, jak niektórzy potrafią podnieść swoje umiejętności! :smileyhappy:

Tutaj gratualcje dla Pani Judyty aka KasiaPeja :smileyhappy: - bardzo dobrze Panience szło dzisiaj! :smileyhappy: :smileyvery-happy:

Dzisiaj, tak to już dzisiaj było :smileyhappy: Otrzymali promocje: duzers_on i fear121 :smileyhappy: Gratualcje! :smileyhappy:

Czy ktoś orientuje się, ile osób może zawierać klan? Czy 32 to max? :smileyhappy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
fear121
Wiadomość 80 z 1 348 (1,502 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lap

Dzięki wielkie VAMET. Mnie również grało się super i nie powiem, poziom rozgrywki był wysoki a ja dopiero raczkuję hehe.

Pozdrawiam LA!

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.