z 12-03-2009 11:25 AM
A ja mam jedną uwagę do wczorajszej gry!
Sunę dostojnym krokiem po mapce i nagle wpadam na Cassio. Koleżanka nie zrażona tym, że kule latają tam i z powrotem przemieszane z granatami, bawiła się z kimś w chowanego! Jakby nigdy nic, stoi twarzą do ściany i chyba liczy. Myślę sobie: "W plecy kobiecie nie strzele..." No to myk na pistolecik i kontrolnie w kostke. Ożywiła się! Tzn. zaczęła machać głową w lewo i w prawo aka Steve Wonder, piszcząc "Nie strielać nie strielać!!". W porywie gentelmeństwa chciałem się oddalić dalej zostawiająć koleżankę na polu bitwy, a tu nagle ktoś wyleciał z prawej i jakby nigdy nic, założył panience headshota... ech życie...
))))
z 12-03-2009 11:33 AM
z 12-03-2009 11:41 AM

w 12-03-2009 11:47 AM - last edited on 12-03-2009 11:51 AM
z 12-03-2009 01:13 PM
Witam!
Co do headshota na Cassi to chyba wiem kto to był
Przepraszam...
Faktycznie było tak że "wyleciałem z prawej" ale od razu o strzelaniu nie było mowy. Najpierw zbadałem czy Koleżanka się przypadkiem nie zawiesiła
A jak już zobaczyłem że sie porusza to spokojnie wycelowałem, a że podobnie jak kolega duzers_on nie strzelam kobietom w plecy nie pozostało mi nic inego jak headshot
eeeh ta rywalizacja...
z 12-03-2009 01:26 PM
z 12-03-2009 01:34 PM
z 12-03-2009 01:49 PM
z 12-03-2009 01:58 PM
Witam!
Najlepszą receptą na spamy w tym wątku jest ograniczenie mojego uczestnictwa w klanie do minimum ![]()
Dziękuję Panowie umiecie 'podbudować' człowieka
Cassiopaea
z 12-03-2009 02:05 PM
Witam uprzejmie
Lizus mode on:
Naprawdę Pani Judytka zdobywa umiejętności w zastraszającym tempie, jeszcze troszkę i będzie Generałką.
Nie jeden ani nie dwa razy miałem okazję pożyć dłużej, dzięki Pani Judytce* strzeliła w mojego wroga! ![]()
Dziękuję bardzo!
Można zawsze liczyć na Panią Judytkę.
Lizus mode off:
* ...która zasłoniła linię strzału swoim ciałem, tudzież głową ![]()
PS. Obiejrzane 1 raz (błąd w skrypcie przy 1 krotności obejrzanych postów) ![]()
Z poważaniem
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]