Odpowiedz
Member
duzers_on
Wiadomość 81 z 1 348 (1,732 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lap

A ja mam jedną uwagę do wczorajszej gry!

Sunę dostojnym krokiem po mapce i nagle wpadam na Cassio. Koleżanka nie zrażona tym, że kule latają tam i z powrotem przemieszane z granatami, bawiła się z kimś w chowanego! Jakby nigdy nic, stoi twarzą do ściany i chyba liczy. Myślę sobie: "W plecy kobiecie nie strzele..." No to myk na pistolecik i kontrolnie w kostke. Ożywiła się! Tzn. zaczęła machać głową w lewo i w prawo aka Steve Wonder, piszcząc "Nie strielać nie strielać!!". W porywie gentelmeństwa chciałem się oddalić dalej zostawiająć koleżankę na polu bitwy, a tu nagle ktoś wyleciał z prawej i jakby nigdy nic, założył panience headshota... ech życie...

:smileywink:))))

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lap

Witam uprzejmie

Zajefajnie to opisałeś :smileyvery-happy: Czułem się tak emocjonalnie :smileyvery-happy: ...z każdym następnym wyrazem ciśnienie rosło i finał tej bajki był najlepszy! :smileyvery-happy: Przyznać się, kto ma na pieńku z Panią Judytką, ehehehehehehehehehe... :smileytongue:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share

W ferworze walki trudno jest to ocenić. Jedno pamiętam dobrze, jak nasza Cassiopaea sprzedała mi kulkę w głowę na pustyni.
Pozdrawiam
Pemmax
------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie tylko PS3 człowiek żyje ;-) - Mój Mac
Share
Krzyku
Wiadomość 84 z 1 348 (1,721 Obejrzane)

[ Edytowany ]
Może być w tym moja wina, bo jeśli się nie mylę, pisałem prywatną wiadomość drogą GG do Pani Moderator podczas rozgrywek. :smileyvery-happy:
A oczywiście, uprzejmności Pani nigdy za wiele, to raczyła odpowiedzieć na wiadomość... kosztem głowy. :smileyvery-happy:

Ehh brak Headset'a, to trzeba na GG komentować...

Edit: Do tego pamiętam, jak na mapie "Przeprawa przez Korynt" stałem na respawnie Helgast'ów, patrząc daleko za pochylnię (zoom'em) w stronę schodów części mapy przeciwników. Byłem skupiony, bo chciałem za pomocą tego zoom'a w końcu trafić jakąś główkę, aż tu nagle... Wyświetlił mi się ogromny nick Cassiopaea na zoomie wraz z całą postacią wchodzącą przez pochylnię, a ja dosłownie odskoczyłem z siedzenia O.o. W panice starałem się walczyć na krótki dystans z zoom'em włączonym :smileyvery-happy: (w tamtym momencie nie pamiętałem jak się go wyłącza).
Wiadomość edytowana przez Krzyku, 12-03-2009 11:51 AM

Zapraszam:

Userbars.pl

Share
Member
fear121
Wiadomość 85 z 1 348 (1,685 Obejrzane)

Witam!

Co do headshota na Cassi to chyba wiem kto to był :smileyhappy: Przepraszam...

Faktycznie było tak że "wyleciałem z prawej" ale od razu o strzelaniu nie było mowy. Najpierw zbadałem czy Koleżanka się przypadkiem nie zawiesiła :smileyhappy:  A jak już zobaczyłem że sie porusza to spokojnie wycelowałem, a że podobnie jak kolega duzers_on nie strzelam kobietom w plecy nie pozostało mi nic inego jak headshot :smileyhappy: eeeh ta rywalizacja...

Share

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 -

Witam uprzejmie

W plecy się nie strzela dosłownie :smileyvery-happy: ...tylko od tyłu :smileytongue: ...a tutaj patrząc strzeliłeś jej w tył głowy! :smileyvery-happy:

Ehehehehehehehehehehe... :smileyhappy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Krzyku
Wiadomość 87 z 1 348 (1,676 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 -

VAMET napisał/a:

Witam uprzejmie

W plecy się nie strzela dosłownie :smileyvery-happy: ...tylko od tyłu :smileytongue: ...a tutaj patrząc strzeliłeś jej w tył głowy! :smileyvery-happy:

Ehehehehehehehehehehe... :smileyhappy:

Z poważaniem

Naprawdę musiałeś napisać, że do tego doszedłeś sam ? :smileytongue:
Chyba emocje wpłynęły :smileytongue:

Zapraszam:

Userbars.pl

Share

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone

Witam uprzejmie

Mam dziwne wrażenie Krzyku, że chcesz mi podbić mój tytuł Spammera :smileyvery-happy:

All rights reserved! :smileytongue:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 89 z 1 348 (1,678 Obejrzane)

Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam!

Najlepszą receptą na spamy w tym wątku jest ograniczenie mojego uczestnictwa w klanie do minimum :smileytongue:

Dziękuję Panowie umiecie 'podbudować' człowieka:smileywink:

:Skeleton:Cassiopaea

Share

Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam uprzejmie

Lizus mode on:

Naprawdę Pani Judytka zdobywa umiejętności w zastraszającym tempie, jeszcze troszkę i będzie Generałką.

Nie jeden ani nie dwa razy miałem okazję pożyć dłużej, dzięki Pani Judytce* strzeliła w mojego wroga! :smileyhappy:

Dziękuję bardzo! :smileyhappy: Można zawsze liczyć na Panią Judytkę.

Lizus mode off:

* ...która zasłoniła linię strzału swoim ciałem, tudzież głową :smileytongue:

PS. Obiejrzane 1 raz (błąd w skrypcie przy 1 krotności obejrzanych postów) :smileyhappy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.