z 12-03-2009 03:05 PM
Cassio nie możesz opuszczać pola bitwy!! Dla mnie najlepszymi momentami w tej grze są sytuacje kiedy słychać:
Pudżysz!! Pudżysz!! Jebut!! Tratatatatatatata... MEEEEEDYYYYYK!!! AAaaaaaaaaaaaa!!
aż nagle słychać Twoje:
hihihihi..nie strielać!! Nie strielać!!
)))
z 12-03-2009 03:57 PM
Tak, tak najpierw kpicie, a później prosicie by została... >.>
Robi postępy, czasem dostawałem ni z tego ni z owego w głowę mimo iż żaden z Was wielkich pro graczy nie był w stanie mnie połozyć. I co ciekawe osobą, która w ową głowę trafiła była właśnie Cass.
Dlatego najpierw zastanówcie się nad swoimi umejętnościami, a dopiero później żartujcie sobie z innych.
Kończąc z niesmakiem:
Pozdrawiam
z 12-03-2009 04:04 PM
z 12-03-2009 04:17 PM
No ja mam nadzieję, że ewentualne łzy u Cassio to ze, śmiechu
))))
Ja sam kozak nie jestem ![]()
z 12-03-2009 04:59 PM
z 12-03-2009 05:59 PM
Witam uprzejmie
Przyznaję się bez bicia, ja używałem karabinku, wróciłem po You Can Dance do gry, a nie znałem zasad, że teraz pistolety. Dowiedziałem się o tym dopiero z PW od Neq około 1 w nocy
Przepraszam Was za to ![]()
Mimo wszystko i tak mnie z pistoletu zabijaliście, a ja nie dawałem rady karabinkiem, ech! ![]()
Muszę potrenować...
Odczepcie się od Pani Moderator, jakby była cienka, to by nie była w LA
![]()
Z poważaniem
z 12-03-2009 06:02 PM
Neq napisał/a:
Tak, tak najpierw kpicie, a później prosicie by została... >.>
Robi postępy, czasem dostawałem ni z tego ni z owego w głowę mimo iż żaden z Was wielkich pro graczy nie był w stanie mnie połozyć. I co ciekawe osobą, która w ową głowę trafiła była właśnie Cass.
Dlatego najpierw zastanówcie się nad swoimi umejętnościami, a dopiero później żartujcie sobie z innych.
Kończąc z niesmakiem:
Pozdrawiam
Dziękuję![]()
Narażam się na kolejną ksywkę!
Cassiopaea
w 12-03-2009 06:02 PM - last edited on 12-03-2009 06:24 PM
Witam wszytkich !
Na początku dziękuję za wczorańszą grę poszło mi " bardzo dobrze"
szczególnie dwie ostatnie gry w których brałem udział (hmm 0 pomnożone przez 1 ? może mi ktoś pomoże ?) .
A ja poruszę sprawę samej obecności podczas gry Pani moderator. Jakże zmieniają się panowie z osobników których słownictwo podczas gry odbiega od salonowych standardów
na miłych i uprzejmych mężczyzn. Znikają nagle takie powiedzenia jak np " urwał maszt" albo "a to XXX jeden" i inne wariacje słowne zwązane kilkoma popularnymi słowami występującymi w naszym pięknym języku hehe. Nagle okazuje się że można inaczej wyrazić swoje stany emocji w danym momencie
(oczywiście mówię również o sobie). Także wielki pozytyw. Po drugie jakże miło usłyszeć jakiś miły głos w słuchawce. A co do problemu społeczno-etycznego strzelania " od tyłu" czy tam od przodu do pań
myślę że nie powinien występować w tej grze . Gra nazywa się "Killzone" a nie " HelpZone " . Tu strzał w kostkę jest generalnie niecelny hehehe . Jak będziemy grać w golfa albo snookera to będzie inna sprawa. A pozatym jest to szansa na formę rewanżu meżczyzn
. Wiemy, że kobity potrafią tak zaleźć za skórę że strzał w plecy w grze to jest " pikuś " w porównaniu z tym co potrafią czasami wymyśleć
(Oczywiście są wyjątki i oczywiście do nikogo personalnie nie nawiązuję
)
pzdr
Tomek
w 12-03-2009 06:19 PM - last edited on 12-03-2009 06:22 PM
z 12-03-2009 06:57 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]