Odpowiedz
Member
duzers_on
Wiadomość 91 z 1 348 (1,722 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Cassio nie możesz opuszczać pola bitwy!! Dla mnie najlepszymi momentami w tej grze są sytuacje kiedy słychać:

Pudżysz!! Pudżysz!! Jebut!! Tratatatatatatata... MEEEEEDYYYYYK!!! AAaaaaaaaaaaaa!!

aż nagle słychać Twoje:

hihihihi..nie strielać!! Nie strielać!!

:smileywink:)))

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Neq
Member
Neq
Wiadomość 92 z 1 348 (1,710 Obejrzane)

Tak, tak najpierw kpicie, a później prosicie by została... >.>

Robi postępy, czasem dostawałem ni z tego ni z owego w głowę mimo iż żaden z Was wielkich pro graczy nie był w stanie mnie połozyć. I co ciekawe osobą, która w ową głowę trafiła była właśnie Cass. 

Dlatego najpierw zastanówcie się nad swoimi umejętnościami, a dopiero później żartujcie sobie z innych.

Kończąc z niesmakiem:

Pozdrawiam

Image and video hosting by TinyPic>
Share

Witam uprzejmie

Uuu... Obrońca kobiet :smileyvery-happy: ...hip hip hurra hurra hurra :smileyhappy:

Neq jak będziemy mieli taki staż grania, jak Ty masz, to pogadamy :smileyvery-happy: :smileytongue:

Poza tym chyba tylko Ty na poważnie to odbierasz :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: :smileyvery-happy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
duzers_on
Wiadomość 94 z 1 348 (1,704 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

No ja mam nadzieję, że ewentualne łzy u Cassio to ze, śmiechu :smileyhappy:))))

Ja sam kozak nie jestem :smileytongue:

Share
Member
Cloudwoj
Wiadomość 95 z 1 348 (1,698 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam !!!!!

Zabawa wczoraj extra, dzięki za grę było świetnie i fakt pani moderator gra coraz lepiej. q:Sniper: Główki spadają coraz gęściej. Normalnie wszyscy padają jak muchy.:Samurai: Co niektórzy powiem szczerze nie rozumieją, że jak gramy na pistole to na pistole.:Stupid: Do następnej bitwy.

Pozdrawiam serdecznie.

Share

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam uprzejmie

Przyznaję się bez bicia, ja używałem karabinku, wróciłem po You Can Dance do gry, a nie znałem zasad, że teraz pistolety. Dowiedziałem się o tym dopiero z PW od Neq około 1 w nocy :smileyvery-happy: Przepraszam Was za to :smileyvery-happy:

Mimo wszystko i tak mnie z pistoletu zabijaliście, a ja nie dawałem rady karabinkiem, ech! :smileytongue:

Muszę potrenować... :smileyvery-happy: Odczepcie się od Pani Moderator, jakby była cienka, to by nie była w LA :smileyvery-happy: :smileytongue:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 98 z 1 348 (1,676 Obejrzane)

Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Neq napisał/a:

Tak, tak najpierw kpicie, a później prosicie by została... >.>

Robi postępy, czasem dostawałem ni z tego ni z owego w głowę mimo iż żaden z Was wielkich pro graczy nie był w stanie mnie połozyć. I co ciekawe osobą, która w ową głowę trafiła była właśnie Cass. 

Dlatego najpierw zastanówcie się nad swoimi umejętnościami, a dopiero później żartujcie sobie z innych.

Kończąc z niesmakiem:

Pozdrawiam

Dziękuję:smileywink:

Narażam się na kolejną ksywkę!

Cassiopaea

Share

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

[ Edytowany ]

Witam wszytkich !

Na początku dziękuję za wczorańszą grę poszło mi " bardzo dobrze" :smileywink:  szczególnie dwie ostatnie gry w których brałem udział   (hmm 0  pomnożone przez 1 ?   może mi ktoś pomoże ?) .

A ja poruszę sprawę samej obecności podczas gry Pani moderator. Jakże zmieniają się panowie z osobników których słownictwo podczas gry odbiega od salonowych standardów :smileywink: na miłych i uprzejmych mężczyzn. Znikają nagle takie powiedzenia jak  np " urwał maszt" albo "a to XXX jeden" i inne wariacje słowne zwązane kilkoma popularnymi słowami występującymi w naszym pięknym języku  hehe. Nagle okazuje się że można inaczej wyrazić swoje stany emocji w danym momencie :smileytongue: (oczywiście mówię również o sobie). Także wielki pozytyw. Po drugie jakże miło usłyszeć jakiś miły głos w słuchawce. A co do problemu społeczno-etycznego strzelania " od tyłu" czy tam od przodu do pań :BigGrin: myślę że nie powinien występować w tej grze . Gra nazywa się  "Killzone" a nie " HelpZone " . Tu strzał w kostkę jest generalnie niecelny hehehe .  Jak będziemy grać w golfa albo snookera to będzie inna sprawa. A pozatym jest to szansa na formę rewanżu meżczyzn :Argh: . Wiemy, że kobity potrafią  tak zaleźć za skórę że strzał w plecy w grze to jest " pikuś " w porównaniu z tym co potrafią czasami wymyśleć  :Angel:  (Oczywiście są wyjątki i oczywiście do nikogo personalnie nie nawiązuję :DevilRolleyes: )

pzdr

Tomek

Wiadomość edytowana przez tomswia, 12-03-2009 06:24 PM
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 99 z 1 348 (1,658 Obejrzane)

Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

[ Edytowany ]
Witam!

Panowie przestańcie, bo się rozkleję jak na jeden dzień to za dużo :smileywink:

Jeśli chodzi o salonowe standardy....
Chciałabym żeby było prawdą to, co napisał mój przedmówca, którego miło powitać na naszym forum:smileywink: , jednak nie ma się, co oszukiwać, mało osób przepada za BANanami :smileyvery-happy:!!!

Co do samej gry, nie strzelajcie po kostkach, bo wtedy cierpię:smileysad: najlepiej, jeśli załatwicie to jednym skutecznym strzałem :smileywink:

Każdy żart do póki jest smaczny dla każdej ze stron jest ok! jak na razie znoszę to bezboleśnie:smileywink:

Jeśli przesadzicie porozdaję BANany :smileytongue:

Czołem

:Sniper:Cassiopaea
Wiadomość edytowana przez Cassiopaea, 12-03-2009 06:22 PM
Share

Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam uprzejmie

Ta! Jasne, mnie obiecała BANana i do dzisiaj go nie otrzymałem, pfff... VAMET strzelił focha...

Obiecanki macanki :smileytongue:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.