Odpowiedz
Member
evelan_pl
Wiadomość 831 z 1 348 (1,543 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

wchodzę sobię dzis na polygamię a tu widzę "Aktualizacja europejskiego PS Store" sprawdzam a kalendarzu a dziś czwartek :smileyvery-happy: a myślałem że środa :smileysad: cóż nawet nie miałem po co przychodzic bo i tak nie dostałem jeszcze tego socomaz hsem :smileysad:
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Cloudwoj
Wiadomość 832 z 1 348 (1,542 Obejrzane)

Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam !!!!!!

To tylko moja luźna propozycja.:smileysad: Mam nadzieje, że Dowódca mnie nie zlinczuje i nie zdegraduje za to:smileymad:

Ok tak więc już nic nie piszę i się nie odzywam. Może być?:smileywink:

Pozdrawiam serdecznie

Share

Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam uprzejmie

Zlinczuję? Wolnę żarty, ja Ciebie awansuje i od teraz jesteś dodatkowo pierwszym Fochmistrzem w Klanie Lapsus Angelus :smileyvery-happy: :smileytongue:

Ehehehehehehehehehehehe... :smileyhappy:

Za tydzień na Weryfikacji, Oficer Cloudwoj i Oficer Emeraldar wejdą do jednego pokoju i będzie czekała tam na Was niespodzianka...

Mam nadzieję, że Wam się spodoba :smileyhappy: Mnie na pewno :smileytongue: :smileytongue: :smileytongue: :smileytongue: :smileytongue: :smileytongue: :smileytongue: Ehehehehehehehehehe... :smileyvery-happy: :smileywink:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
Cloudwoj
Wiadomość 834 z 1 348 (1,525 Obejrzane)

Witam !!!!!!

Niech zgadnę - x-e_M_K_a-x my przeciwko niej gdzie my 0 ( słownie zero ) koleżanka np. 20:smileyvery-happy: lub inny pomysł szalonego Dowódcy VAMETa. Dwa oddziały ja ze swoim, Emerdalar ze swoim albo jeszcze bardziej szalony my kontra reszta.:smileyvery-happy:

Pozdrawiam serdecznie
Share
Member
Rydzio
Wiadomość 835 z 1 348 (1,516 Obejrzane)

Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

[ Edytowany ]

Witam

Cloudwoj wybacz, ale nie chce być tymczasowym członkiem oddziału. Nie mógłbym grać wiedząc, że bede przeniesiony.
Wole mieć stały przydział sorry.

tomswia gratuluje!! Ostro się napracowałeś z tymi "recenzjami" i zasłużony z mojej strony Kudos ^^
Mam nadzieje, że twój wysiłek zostanie nagrodzony.

Mam pytanie, z tego co wiem Oficerów ma być 4, wybranych jest 2. Kto bedzie 3 oraz 4-ty ?

Pozdro :smileyvery-happy:

Message Edited by Rydzio on 02-07-2009 09:37 PM
Share
Member
Cloudwoj
Wiadomość 836 z 1 348 (1,510 Obejrzane)

Witam !!!!!

To była tylko luźna propozycja trza poczekać do końca aż będą wszyscy Oficerowie jak powiada VAMET. 

Pozdrawiam serdecznie

Share

Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam uprzejmie

Tak, Oficerów ma być 4 :smileyvery-happy: Ehehehehehehehehe... :smileyhappy: Cierpliwości :smileytongue: Do przyszłej środy włącznie mam nadzieję, że zamkniemy sprawę z Oficerami :smileyhappy: ...i zaczniemy budować stałe oddziały, a będzie ich 5 :smileyhappy: Po 4 osoby w każdym. No i zaczniemy myśleć poważnie o Mistrzostwach Klanu Lapsus Angelus :smileyhappy:

:smileyhappy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share

Dziękuję za zaproszenie do oddziału, ostatnio automatycznie podłacza więc nie trzeba wybierać. Na treningu miałem wyłączony mikrofon z powodu zamieszania w domu - wyjazdy na kolonie itd. Teraz jest troche spokoju ale i dostęp do podstawowego tv zablokowany i posiłkuje się 19" więc z obserwacją moga być kłopoty (chyba będę siadał bliżej). Też rozpocząłem grę na najwyższym poziomie i trochę trzeba będzie przy tym posiedzieć i jak myślę o balkonie to faktycznie będzie ciężko ale dla pierwszej platynki warto.
Share

Witam serdecznie

Dziękuje za przyjęcie mnie do klanu :smileyhappy:

Mój headset działał bardzo dobrze i " przez przypadek " mogłem podsłuchać to i owo :smileyhappy:

hehe a co takiego słyszałeś hehe :smileyhappy: 

pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia na polu walki :smileyhappy:

Share

Dotyczy: Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam uprzejmie

x-e_M_K_a-x napisał/a:

Witam serdecznie

Dziękuje za przyjęcie mnie do klanu :smileyhappy:

Mój headset działał bardzo dobrze i " przez przypadek " mogłem podsłuchać to i owo :smileyhappy:

hehe a co takiego słyszałeś hehe :smileyhappy: 

pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia na polu walki :smileyhappy:

Halo, x-e_M_K_a-x tu Ziemia, wzywam kobietę, halo, precz z mężczyznami :smileyvery-happy:

:smileytongue:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.