z 02-07-2009 07:48 PM
z 02-07-2009 07:49 PM
z 02-07-2009 08:45 PM
Witam uprzejmie
Zlinczuję? Wolnę żarty, ja Ciebie awansuje i od teraz jesteś dodatkowo pierwszym Fochmistrzem w Klanie Lapsus Angelus
![]()
Ehehehehehehehehehehehe... ![]()
Za tydzień na Weryfikacji, Oficer Cloudwoj i Oficer Emeraldar wejdą do jednego pokoju i będzie czekała tam na Was niespodzianka...
Mam nadzieję, że Wam się spodoba
Mnie na pewno
Ehehehehehehehehehe...
![]()
Z poważaniem
z 02-07-2009 09:07 PM
w 02-07-2009 09:35 PM - last edited on 02-07-2009 09:37 PM
Witam
Cloudwoj wybacz, ale nie chce być tymczasowym członkiem oddziału. Nie mógłbym grać wiedząc, że bede przeniesiony.
Wole mieć stały przydział sorry.
tomswia gratuluje!! Ostro się napracowałeś z tymi "recenzjami" i zasłużony z mojej strony Kudos ^^
Mam nadzieje, że twój wysiłek zostanie nagrodzony.
Mam pytanie, z tego co wiem Oficerów ma być 4, wybranych jest 2. Kto bedzie 3 oraz 4-ty ?
Pozdro ![]()
z 02-07-2009 09:38 PM
z 02-07-2009 10:18 PM
Witam uprzejmie
Tak, Oficerów ma być 4
Ehehehehehehehehe...
Cierpliwości
Do przyszłej środy włącznie mam nadzieję, że zamkniemy sprawę z Oficerami
...i zaczniemy budować stałe oddziały, a będzie ich 5
Po 4 osoby w każdym. No i zaczniemy myśleć poważnie o Mistrzostwach Klanu Lapsus Angelus ![]()
![]()
Z poważaniem
z 02-07-2009 10:26 PM
z 02-07-2009 11:33 PM
z 03-07-2009 08:16 AM
Witam uprzejmie
x-e_M_K_a-x napisał/a:Witam serdecznie
Dziękuje za przyjęcie mnie do klanu
Mój headset działał bardzo dobrze i " przez przypadek " mogłem podsłuchać to i owo
.
hehe a co takiego słyszałeś hehe
![]()
pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia na polu walki
Halo, x-e_M_K_a-x tu Ziemia, wzywam kobietę, halo, precz z mężczyznami ![]()
![]()
Z poważaniem
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]