w 10-10-2009 04:58 PM - last edited on 10-10-2009 05:00 PM
Witam
VAMET jak ja chciałem zrezygnować z takich samych powodów to mi odradzałeś, a teraz sam rezygnujesz? ![]()
w takim razie ja rownież bede rezygnowac, mam tylko nadzieje że inni członkowie nie wywalą mnie z friend listy.....
zawsze możemy pograc razem w inne tytuły![]()
P.S czy wy również zauważyliscie że przenosne ID samo sie aktualizuje i nie trzeba robić tego samemu
pozdro
z 10-10-2009 05:32 PM
z 10-10-2009 07:24 PM
z 10-10-2009 07:30 PM
z 10-10-2009 07:37 PM
w
12-10-2009
08:43 PM
- last edited on
12-10-2009
08:46 PM
przez
Cassiopaea
z 12-10-2009 08:46 PM
z 13-10-2009 08:44 AM
Witam uprzejmie
Jak to mawiał Świętej Pamięci mój Dziadek - przeprowadzka od Wicka do Wacka! ![]()
Dowództwo przejmuje adas_007 - wszelkie zgłoszenia o dalszych losach Klanu proszę kierować do Niego.
Ze względu, że z Wami najwięcej miałem przyjemności przebywać, nie tylko na łamach Klanu LA w Killzone 2...
...chciałem Wam z głębi serca podziękować za bardzo emocjonujące chwile spędzone w grach, jak i że miałem...
...możliwość poznania Was bliżej, była, jest i będzie to dla mnie wielka przyjemność i zaszczyt.
Nikogo z Was nie usuwam z Friend Listy, jak wielu (hmm, nie wiem skąd to przypuszczenie), myśli i sądzi...
Niektórzy z Was to nie tylko Killzone 2, ale i fajni, mili i wartościowi ludzie. Jeżeli komuś zajmuję jednak miejsce na Friend Liście lub jestem tam zbędny, to nie żywię urazy za usunięcie mnie.
Osoby, które mam na Liście, a nie są z Klanu LA, a grałem z nimi, gram, zamieniłem więcej niż 1 PW, oczywiście nie wykasuję. Reszta, przykro mi, ale pseudonimy utożsamiam z ludźmi, a jak ludzi nie kojarzę, to z pseudonimami nie rozmawiam.
Moja aktywność na tym Forum ostatnio spadła i ograniczyła się do dwóch tematów, od dnia dzisiejszego będzie równa 0.
Także jeżeli ktoś ma ochotę się mnie o coś zapytać, podyskutować, poubliżać, zapraszam na GG, e-mail, PS3.
Przypominam, nie piszcie stricte do mnie w tematach i na PW tutaj, po prostu nie otrzymacie odpowiedzi, bo nie będę zaglądał, a nie dlatego, że jest jakiś podtekst do Was - Cloudwoj - nie zaglądałem
...Ty wiesz, gdzie mnie znaleźć.
A!
Na tą wiadomość też nie odpowiadajcie tak, jakbyście chcieli zadać jakieś pytania, by ode mnie otrzymać jakieś odpowiedzi ![]()
Pozostawiam Was w bardzo dobrych rękach adas_007 - oprócz dobrego gracza, użytkownika, z tego co dał się poznać, jest bardzo wartościowym człowiekiem i zasłużył w 101%, żeby Was dalej poprowadzić.
Do zobaczenia na PS3, GG i e-mail...
Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Z poważaniem
z 13-10-2009 10:23 AM
Kurcze, troszkę mnie nie było i co zastaję PRZEWRÓT? Ostatnim czasem nie bywałem na rozgrywkach KZ2 z wielu przyczyn. Z tego faktu (i nadarzającej się okazji) chciałem wstrzymać moją obecność w klanie. Niestety doba nie ma 48h, a inne obowiązki które się pojawiają i te które wkrótce się urodzą są bardziej wymagające niż systematyczne pojawianie się na rozgrywkach. Po prostu nie mogę tego zagwarantować. Nie zmienia to faktu, że zapewne jeszcze nie raz spotkamy się na killowanku.
Adaś - powodzenia w prowadzeniu klanu. Jak będziesz chciał poćwiczyć daj znać ;-)
Jestem pewny że nasze znajomości na tym nie ucierpią. Do zobaczenia na PS3.

w 13-10-2009 10:52 PM - last edited on 13-10-2009 10:54 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]