Odpowiedz
Member
red110983
Wiadomość 1331 z 1 348 (985 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

[ Edytowany ]

Witam

VAMET jak ja chciałem zrezygnować z takich samych powodów to mi odradzałeś, a teraz sam rezygnujesz? :smileyhappy:

w takim razie ja rownież bede rezygnowac, mam tylko nadzieje że inni członkowie nie wywalą mnie z friend listy.....

zawsze możemy pograc razem w inne tytuły:smileyhappy:

P.S czy wy również zauważyliscie że przenosne ID samo sie aktualizuje i nie trzeba robić tego samemu

pozdro

Message Edited by red110983 on 10-10-2009 05:00 PM
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam uprzejmie

"...bo to zła kobieta była..." :smileyhappy:

I miałem rację Redziku :smileyhappy: ...żałujesz? :smileytongue:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 1333 z 1 348 (952 Obejrzane)

Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Skoro już tak poruszyliśmy temat rezygnacji... Oficjalnie zgłaszam podanie o wypisanie mnie z klanu Lapsus Angelus. Nie jest żadną tajemnicą, że na przestrzeni ostatnich dwóch miesięcy moja działalność nawet nie tyle w klanie, co w samej grze, zmalała bardzo drastycznie. Miało na to wpływ pojaiwenie się innych gier, które odwracały moją uwagę od K2, w którym zdobyłem wszystko, co było do zdobycia (single) i w którym nie obserwowałem polepszania moich umiejętności (multi). Poza tym na horyzoncie widać już Uncharted 2 i Modern Warfare 2, na które to tytuły zamierzam się przerzucić, jeśli chodzi o multi, i w których mam nadzieję będziemy razem się spotykać :smileyhappy: Zatem do zobaczenia w kolejnych killerach na PS3.
Share
Member
Rydzio
Wiadomość 1334 z 1 348 (949 Obejrzane)

Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Yo

Dobra Panowie .. bez owijania w bawełne.
Konkrety prosze. Nie wszyscy chca tu sie bawic w doszukiwanie aluzji.

Naszemu dowódcy znudził sie Killzone 2. Ma do tego prawo i pozostaje nam to uszanować.

Rozumiem, że towarzyszy temu wszystkiemu pewne napięcie, którego nie należy rozładowywać na forum.

Jak bedzie wszystko jasne oraz dopięte na ostatni guzik to napiszcie ...

Pozdro

Share

Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Witam uprzejmie

Nikt się tutaj przecież nie spina :smileyhappy:...Waszym Nowym Dowódcą zostaje adas_007.

Powstanie Nowy Klan, nazwa pozostaje w intencji nowego Dowódcy, osoby z ALA będą do tego Klanu również należały...

...oczywiście jeżeli będą chcieli.

Pozdrawiam serdecznie.

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share

Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

[ Edytowany ]
Zapraszam!
Message Edited by Cassiopaea on 12-10-2009 08:46 PM
Share

Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

Odpadam... :smileysad:
Share

Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA] - (wy/prze)prowadzka :)

Witam uprzejmie

Jak to mawiał Świętej Pamięci mój Dziadek - przeprowadzka od Wicka do Wacka! :smileyvery-happy:

Dowództwo przejmuje adas_007 - wszelkie zgłoszenia o dalszych losach Klanu proszę kierować do Niego.

Ze względu, że z Wami najwięcej miałem przyjemności przebywać, nie tylko na łamach Klanu LA w Killzone 2...

...chciałem Wam z głębi serca podziękować za bardzo emocjonujące chwile spędzone w grach, jak i że miałem...

...możliwość poznania Was bliżej, była, jest i będzie to dla mnie wielka przyjemność i zaszczyt.

Nikogo z Was nie usuwam z Friend Listy, jak wielu (hmm, nie wiem skąd to przypuszczenie), myśli i sądzi...

Niektórzy z Was to nie tylko Killzone 2, ale i fajni, mili i wartościowi ludzie. Jeżeli komuś zajmuję jednak miejsce na Friend Liście lub jestem tam zbędny, to nie żywię urazy za usunięcie mnie.

Osoby, które mam na Liście, a nie są z Klanu LA, a grałem z nimi, gram, zamieniłem więcej niż 1 PW, oczywiście nie wykasuję. Reszta, przykro mi, ale pseudonimy utożsamiam z ludźmi, a jak ludzi nie kojarzę, to z pseudonimami nie rozmawiam.

Moja aktywność na tym Forum ostatnio spadła i ograniczyła się do dwóch tematów, od dnia dzisiejszego będzie równa 0.

Także jeżeli ktoś ma ochotę się mnie o coś zapytać, podyskutować, poubliżać, zapraszam na GG, e-mail, PS3.

Przypominam, nie piszcie stricte do mnie w tematach i na PW tutaj, po prostu nie otrzymacie odpowiedzi, bo nie będę zaglądał, a nie dlatego, że jest jakiś podtekst do Was - Cloudwoj - nie zaglądałem :smileytongue: ...Ty wiesz, gdzie mnie znaleźć.

A! :smileyhappy: Na tą wiadomość też nie odpowiadajcie tak, jakbyście chcieli zadać jakieś pytania, by ode mnie otrzymać jakieś odpowiedzi :smileyhappy:

Pozostawiam Was w bardzo dobrych rękach adas_007 - oprócz dobrego gracza, użytkownika, z tego co dał się poznać, jest bardzo wartościowym człowiekiem i zasłużył w 101%, żeby Was dalej poprowadzić.

Do zobaczenia na PS3, GG i e-mail...

Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share

Re: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA] - (wy/prze)prowadzka :)

Kurcze, troszkę mnie nie było i co zastaję PRZEWRÓT? Ostatnim czasem nie bywałem na rozgrywkach KZ2 z wielu przyczyn. Z tego faktu (i nadarzającej się okazji) chciałem wstrzymać moją obecność w klanie. Niestety doba nie ma 48h, a inne obowiązki które się pojawiają i te które wkrótce się urodzą są bardziej wymagające niż systematyczne pojawianie się na rozgrywkach. Po prostu nie mogę tego zagwarantować. Nie zmienia to faktu, że zapewne jeszcze nie raz spotkamy się na killowanku. 
Adaś - powodzenia w prowadzeniu klanu. Jak będziesz chciał poćwiczyć daj znać ;-)

Jestem pewny że nasze znajomości na tym nie ucierpią. Do zobaczenia na PS3.

Pozdrawiam
Pemmax
------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie tylko PS3 człowiek żyje ;-) - Mój Mac
Share
Member
johnydh
Wiadomość 1340 z 1 348 (732 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Killzone 2 - Klan: Lapsus Angelus [LA]

[ Edytowany ]

Witam!!

Czy na środę nasz nowy dowódca przewiduje jakiś trening??

Czy wkręcamy się do ALA na ostatnie,pożegnalne spotkanie??

Pozdrawiam

Message Edited by johnydh on 13-10-2009 11:54 PM
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.