Odpowiedz

Klan GENERALS FRIENDS[GEFR] poszukuje nowych wymiataczy dla kz2

Witam,mój ID na ps3 to:TomekC_PL(kreska u dołu może być zwykłym myślnikiem).Jestem właścicielem nowego(miesięcznego klanu)klanu i narazie jestem tylko gen. bryg. ,ponieważ zmieniłem konto,ale szybko wracam do formy.Ale do rzeczy:zapraszam wszystkich chętnych niezależnie od wieku i stopnia wojskowego i tego czy posiadają hs(najlepiej być minimum generałem i być w posiadaniu hs,to daje 90% szans,że zostaniesz przyjęty).Póki co klan liczy tylko 5 osób,bo wcześniejszy został rozbity przez młodego dowódce i postanowiłem stworzyć swoją własną machinę wojenną.Warunki(niekoniecznie minimalne):

-stopień generała

-posiadanie hs

-chęc walki i pomocy kolegom w każdej chwili

-pobyt online w kz2 przynajmniej 2 razy w tygodniu(niekonecznie)

-kultura słowa(od czasu do czasu jak cię utłuką "setny raz" można powiedzieć cholera bądź *****:smileyhappy: )

-i wiele innyhc,które poznacie podczas samych walk online.Pozdrawiamw szystkich serdecznie:Smile:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Klan GENERALS FRIENDS[GEFR] poszukuje nowych wymiataczy dla kz2

Bardzo proszę o komentarze i odpowiedzi w sprawie przyjęcia do mego klanu.Moje gg:5001195. Na ps3 codziennie jestem i na gg też:smileyhappy: Najłatwiej mnie złapać wieczorkami od pon. do piątku.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.