w 02-04-2011 07:25 PM - last edited on 02-04-2011 07:28 PM
Zapraszam Cię do nowo powstałego klanu PGC www.PGC.c0.pl
Narazie zbieramy ekipę do wspólnej gry.
Link do tematu na tym forum KLIK
z 02-04-2011 07:49 PM
z 03-04-2011 06:11 AM
z 03-04-2011 02:54 PM
Ty szukasz i my szukamy. Wchodzisz na strone klanu Polish Grand Clan http://www.pgc.c0.pl i juz, albo na strone http://www.killzone.com , wpisujesz w wyszukiwarke nazwe klanu czyli Polish Grand Clan i zglaszasz sie jako poborowy. Poprostu wysylasz zgloszenie i juz !!!
z 20-08-2011 05:18 PM
chętnie dołączę - na obecna chwilę gram w Medal of Honor.
K3 jest, sluchawka też [własnie potrzebowałbym pomocy w kofiguracji], kontrolery są, Sharp Shooter też - chyba niczaego więcej nie potrzebuję.
w 04-02-2012 08:54 PM - last edited on 04-02-2012 08:55 PM
Witam, od roku przesiadłem się na ps3 z kompa, wcześniej należałem do klanu jako założyciel ale teraz grywam na konsoli i po dłuższym czasie grając w killozne 2 zamierzam założyć klan w killzone 3 którą niebawem będę posiadał. Szukam chętnych osób które grywają w miare często w gierke dla mnie rewelacja, moja stronka stoi, klan także pc w battlefield 3 ale ja już od dłuższego czasu nie gram w nim dlatego zostanie założona nowa dywizja na stronie klanu killozne 3 i takie są moje zamiary (moja reaktywacja), Jeśli są zainteresowane osoby to pisać na psn keebo_pl
|P.O.S| Polski Oddział Specjalny
z 04-03-2012 03:24 PM
Klan |P.O.S| zawieszony w grze Killzone3. Niedługo dalsze informacje co do gry w której klan będzie prezentował. Prawdopodobnie będzie to Uncharted3. Także w tym tygodniu ruszy strona klanowa.
z 10-03-2012 10:02 AM
z 22-03-2012 09:27 AM
Najpierw zacznijcie grac
a pozniej klan sie sam znajdzie. Oczywiscie dobry czyli taki taki ktory zobaczy potencjal![]()
Aby sie ubiegac o przyjecie do wiekszosci klanów pamietajcie aby posiadac hs.
Dla wielu klanow rowniez wazny jest wasz wiek poniewaz nikt nie chce sluchac wrzeszczenia dzieciakow
i wiadomo ... nie ma slomianego zapalu Jesli macie pograc miesiac to lepiej bez klanu ![]()
POWODZENIA ![]()
z 14-05-2012 05:58 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]