Odpowiedz
Member
maden14
Wiadomość 11 z 20 (637 Obejrzane)

Re: Szukam klanu Killzone 3

[ Edytowany ]

Zapraszam Cię do nowo powstałego klanu PGC  www.PGC.c0.pl 

Narazie zbieramy ekipę do wspólnej gry.

Link do tematu na tym forum KLIK

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

OFPS!!! Sprawdź w dziale Killzone tutaj :smileywink:

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share
Member
timonkrk
Wiadomość 13 z 20 (582 Obejrzane)

jesli chodzi o OFPS to wyslalem wiadomosc psn do waszego lidera chyba w piatek ale brak odzewu... jak z reszta do paru innych klanow, dla tego zalozylem ten temat
Share

Ty szukasz i my szukamy. Wchodzisz na strone klanu Polish Grand Clan http://www.pgc.c0.pl i juz,  albo na strone http://www.killzone.com , wpisujesz w wyszukiwarke nazwe klanu czyli Polish Grand Clan i zglaszasz sie jako poborowy. Poprostu wysylasz zgloszenie i juz !!!

Share

chętnie dołączę - na obecna chwilę gram w Medal of Honor.

K3 jest, sluchawka też [własnie potrzebowałbym pomocy w kofiguracji], kontrolery są, Sharp Shooter też - chyba niczaego więcej nie potrzebuję.

┌── SC-HTB500 ──[HDMI 1.4]── ┌────────┐ ──[HDMI 1.3]─── CYFRA+
│. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . TX-P42S20E
└──[HDMI 1.3]─── PS3 . . . . . . . . . └────────┘ ──[HDMI 1.3]─── [MBox R650]
Share
Member
keebo_pl
Wiadomość 16 z 20 (137 Obejrzane)

Dotyczy: Klan Killzone 3

[ Edytowany ]

Witam, od roku przesiadłem się na ps3 z kompa, wcześniej należałem do klanu jako założyciel ale teraz grywam na konsoli i po dłuższym czasie grając w killozne 2 zamierzam założyć klan w killzone 3 którą niebawem będę posiadał. Szukam chętnych osób które grywają w miare często w  gierke dla mnie rewelacja, moja stronka stoi, klan także pc w battlefield 3 ale ja już od dłuższego czasu nie gram w  nim dlatego zostanie założona nowa dywizja na stronie klanu killozne 3 i takie są moje zamiary (moja reaktywacja), Jeśli są zainteresowane osoby to pisać na psn keebo_pl

|P.O.S| Polski Oddział Specjalny

Share
Member
keebo_pl
Wiadomość 17 z 20 (88 Obejrzane)

Re: Klan Killzone 3

Klan |P.O.S| zawieszony w grze Killzone3. Niedługo dalsze informacje co do gry w której klan będzie prezentował. Prawdopodobnie będzie to Uncharted3. Także w tym tygodniu ruszy strona klanowa.

Share

Witam poszukuję klanu , ciężko się dostać ?
Share

:smileyhappy: Najpierw zacznijcie grac :smileyhappy: a pozniej klan sie sam znajdzie. Oczywiscie dobry czyli taki taki ktory zobaczy  potencjal:smileyhappy:

Aby sie ubiegac o przyjecie do wiekszosci klanów pamietajcie aby posiadac hs.

Dla wielu klanow rowniez wazny jest wasz wiek poniewaz nikt nie chce sluchac wrzeszczenia dzieciakow :smileyhappy: i wiadomo ... nie ma slomianego zapalu Jesli macie pograc miesiac to lepiej bez klanu :smileyhappy:

POWODZENIA :smileyhappy:

Share

mam 32 lata chciałbym grać Ryśka z klanu
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.