z 04-01-2012 07:03 PM
Witam, najpierw postanowie sie przywitac jestem Soobek i jestem fanem serii Uncharted, na tym forum jestem Wam nieznany ale niedlugo sie to zmieni.
Przejdzmy do sedna, ja i hubsik postanowilismy razem zoorganizowac rekrutacje do naszego przyszlego klanu CrySomeMore, zamierzamy wystartowac w Polskiej Lidze Uncharted, ktora rozpoczyna sie 20.01.
W ten weekend chcemy przeprowadzic rekrutacje, chcemy utworzyc 10 osobowy zespol w tym ja oraz hubsik.
Nasze wymagania :
- Headset, nie musi byc od Sony.
- Skill
- Spoko charakter
W trybie wielooosobowym Uncharted 2 hubsik i ja posiadamy spore doswiadczenie oraz ratio na poziomie ~3.0 .
W Uncharted 3 nie zamierzamy spoczywac na laurach tylko wziasc sie do ostrego grania na multi.
W nastepnym tygodniu postawie do zycia strone klanu z forum. Gdzie bedziemy umawiac sie na treningi, prowadzic dyskusje oraz bedziemy przyjmowac wyzwania od innych klanow.
Rekrutacja odbedzie sie w ta sobote oraz niedziele, godzina ? Z kazdym mozemy zagrac o kazdej porze kwestia dogadania sie.
Zainteresowani prosze pisac na PW na PSN do : hubsik_PL i umowic sie na sparing.
Pozdrawiamy,
Soobek & hubsik
w 13-02-2012 12:47 PM - last edited on 13-02-2012 01:06 PM
Witam,
klan preznie sie rozwija, wygralismy jak narazie wszystkie sparingi ligowe oraz po za ligowe.
Najbardziej cieszymy sie z wygranej z GROM 2 : 0.
Strona jest prawie ukonczona. Za kilka dni bedzie juz dzialac w 100%.
Treningi mamy w czwartek oraz sobote w okolicach godziny 20.00.
Miejsca w teamie w lidze juz nie ma poniewaz sa ograniczenia do 10 osob, ale w klanie miejsce jest.
Gramy na codzien, ze soba lub osobno. Pomagamy sobie, np. w robieniu gwiazki do profilu z coop'a. Zdobywamy razem skarby do skorek np. Skelzor.
Zainteresowani prosze pisac na GG : 38337710. Lub PSN wspolzalozycieli klanu QQ : SoobekAMG lub hubsik.
Zeby nie bylo nie jasnosci, SoobekQQ i SoobekAMG to 2 rozne osoby 2 rozne konta PSN 2 PS3, SoobekAMG to moj brat. Mamy 2 konsole PS3, ale podobne nicki bo nam sie spodobaly ![]()
Ja tutaj postuje w imieniu brata. Ale chyba niedlugo brat zawita na forum rowniez ![]()
z 09-03-2012 04:28 PM
w 03-04-2012 01:48 PM - last edited on 03-04-2012 01:48 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]