Odpowiedz
Member
SoobekQQ
Wiadomość 1 z 4 (306 Obejrzane)

Klan Uncharted 3 - rekrutacja

Witam, najpierw postanowie sie przywitac jestem Soobek i jestem fanem serii Uncharted, na tym forum jestem Wam nieznany ale niedlugo sie to zmieni. 

Przejdzmy do sedna, ja i hubsik postanowilismy razem zoorganizowac rekrutacje do naszego przyszlego klanu CrySomeMore, zamierzamy wystartowac w Polskiej Lidze Uncharted, ktora rozpoczyna sie 20.01. 

W ten weekend chcemy przeprowadzic rekrutacje, chcemy utworzyc 10 osobowy zespol w tym ja oraz hubsik. 

Nasze wymagania : 

- Headset, nie musi byc od Sony.

- Skill

- Spoko charakter 

W trybie wielooosobowym Uncharted 2 hubsik i ja posiadamy spore doswiadczenie oraz ratio na poziomie ~3.0 .

W Uncharted 3 nie zamierzamy spoczywac na laurach tylko wziasc sie do ostrego grania na multi. 

W nastepnym tygodniu postawie do zycia strone klanu z forum. Gdzie bedziemy umawiac sie na treningi, prowadzic dyskusje oraz bedziemy przyjmowac wyzwania od innych klanow.

Rekrutacja odbedzie sie w ta sobote oraz niedziele, godzina ? Z kazdym mozemy zagrac o kazdej porze kwestia dogadania sie. 

Zainteresowani prosze pisac na PW na PSN do : hubsik_PL i umowic sie na sparing. 

Pozdrawiamy,

Soobek & hubsik

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
SoobekQQ
Wiadomość 2 z 4 (163 Obejrzane)

Re: Klan Uncharted 3 - rekrutacja

[ Edytowany ]

Witam,

klan preznie sie rozwija, wygralismy jak narazie wszystkie sparingi ligowe oraz po za ligowe. 

Najbardziej cieszymy sie z wygranej z GROM 2 : 0.

Strona jest prawie ukonczona. Za kilka dni bedzie juz dzialac  w 100%. 

Treningi mamy w czwartek oraz sobote w okolicach godziny 20.00.

Miejsca w teamie w lidze juz nie ma poniewaz sa ograniczenia do 10 osob, ale w klanie miejsce jest. 

Gramy na codzien, ze soba lub osobno. Pomagamy sobie, np. w robieniu gwiazki do profilu z coop'a. Zdobywamy razem skarby do skorek np. Skelzor.

Zainteresowani prosze pisac na GG : 38337710. Lub PSN wspolzalozycieli klanu QQ : SoobekAMG lub hubsik.

Zeby nie bylo nie jasnosci, SoobekQQ i SoobekAMG to 2 rozne osoby 2 rozne konta PSN 2 PS3, SoobekAMG to moj brat. Mamy 2 konsole PS3, ale podobne nicki bo nam sie spodobaly :smileyhappy:

Ja tutaj postuje w imieniu brata. Ale chyba niedlugo brat zawita na forum rowniez :smileyhappy:

Share
Member
SoobekAMG
Wiadomość 3 z 4 (89 Obejrzane)

Yo,

tutaj znajduje sie strona klanu : http://crysomemore.pl/

Logo jest tymczasowe, juz niedlugo bedzie lepsze oraz bedzie rowniez shoutbox. Czego brakuje np. tutaj :smileyhappy:
SoobekAMG Trophy Card
Share
Member
vesper6667
Wiadomość 4 z 4 (64 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.