z 20-12-2009 05:41 PM
Zapraszam Do współnych rozgrywek !!
z 20-12-2009 05:46 PM
Jeśli masz ochotę pograc z nami lub przeciwko nam to chętnie zapraszamy !! W skład naszego teamu wchodzi kilka osób, wszyscy jesteśmy Polakami i pamiętaj, że nie gramy o "Złote Majty" tylko przede wszystkim milusio spędzamy czas w doborowym towarzystwie. Więcej info chętnie udziele przez PW na Psn.
z 26-12-2009 08:32 PM
Ja z chęcią pogram już mam 27h praktyki zaproście mnie do przyjaciół
z 26-12-2009 08:50 PM
a ja mam pytanie ![]()
na jakiej podstawie wnioskujesz ze to jest "najlepszy klan" ?? ![]()
jest jakis konkurs na to ?? byly jakies wybory ?? ![]()
PS. Ja mam juz 7 dni w grze ale nie chce do zadnego klanu ;P
z 27-12-2009 05:42 PM
...Może dlatego, że udało się nam trafic na nie jeden klan z naszego kraju i zawsze wychodziliśmy z tego jako zwycięzcy. Fakt, że czasami był to czysty fart - ale jednak. Czasami dostajemy łomot... i to tęgi. Wyciągamy z tego wnioski i gramy dalej. Bo naszym motorem napędzającym nie jest chęc zwycięstwa tylko zabawa w miłym towarzystwie !!! I wcale nie musisz byc w ".GRU" żeby z nami grac, jeśli interesuje Cię gra kulturalnym towarzystwie to ZAPRASZAM !! ...I powodzenia ![]()
z 16-02-2010 06:36 PM
wyslijcie zapro
z 25-06-2010 08:12 PM
Chetnie zagramy sparing z "najlepszym polskim klanem"
z 25-06-2010 10:30 PM
z 03-11-2010 06:42 PM
moge sie dołończyć ? Soap956 - LVL 37 6 prestige
trophies - 815
z 11-11-2010 11:37 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]