Odpowiedz
Member
PiteroX
Wiadomość 1 z 5 (1,646 Obejrzane)

PSP Killzone Liberation - Klany

Witam

Mam do was pytanko czy gracie w tę grę jakie macie nicki itd...

Oczywiście chodzi o grę przez Infrastructure Mode :smileyhappy:

Mój nick to : NRW PiteroX

GG : 11060448

Jak widać jestem w klanie NRW - jednym z najsłynniejszych w świecie killzone liberation :smileyhappy:

Podawajcie swoje Nicki klany i najlepiej numery GG to moglibyśmy się zgadać i pograć wspólnie :smileyhappy:

Na święta dostanę Headset to będziemy mogli też pogadać :smileyvery-happy:

Zapraszam do pisania ...

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
elemnte1988
Wiadomość 2 z 5 (1,630 Obejrzane)

Re: PSP Killzone Liberation - Klany

[ Edytowany ]

Witam serdecznie:smileyhappy: ja dosyć często gram w killzone liberation(choć ostatnio rzadziej) nie naleze do zadnego klanu. Moj nick to elemente .

Moje gg 3164370.Chetnie pogram jak bede mial wolna chwile.

Wiadomość edytowana przez elemnte1988, 17-12-2008 08:23 PM
Share
Member
SpRzOnTaCzKa
Wiadomość 3 z 5 (1,577 Obejrzane)

elo. gram w kilzone ale mam maly problem poniewarz niemoge grac w strefie walki bo musze wbisac jakis klucz i haslo bardzo bym prosil o pomoc bo terz bym chcial pograc z wami za pomoc bardzo dziękuje moje gg to 1593325 a E-mail to rav-95@o2.pl  prosze pomuzcie mi w tym

Share
Member
Kalin_PL
Wiadomość 4 z 5 (1,430 Obejrzane)

Ja bez Killzone nie przeżył bym jednego dnia :Evil:

Mój nick w grze to KFK Judasz . Mój klan nie jest jednym z najbardziej znanych na świeci ponieważ niedawno powstał. Wkładam dużo starań żeby się rozwijał np. dziś zacznie być tworzona strona internetowa klanu KFK.

GG : 13080559

Share
Member
kqhb96
Wiadomość 5 z 5 (1,213 Obejrzane)

Polak z Wloch

[ Edytowany ]

Heja mieszkam we wloszeh lecz nadal jestem polakiem i chcialbym dolanczyc do polskiego klanu zeby sprac *** wloskim rejestruje sie na yourgamingname (mam problem z 14 literowym kodem).

Jescze nie mam nicknema ale chyba to bedzie AdrianPL.

Moj nick to Pozzo Spinato

_________________________________________________________________________________________________________

Nie mam polskich znakow w klawiaturze

Pozdro

Edit: brak polskich 'znaków' na klawiaturze nie powinien mieć wpływu na poprawną ortografię i bez krzaczków jest możliwość odczytania sensu, jednak to co tutaj wydukałam musiałam edytować, mieszkasz za granicą może długo ale skoro masz ochotę grać z Polakami pisz jak Polak - rodacy chętnie pomogą:smileywink:

Message Edited by Cassiopaea on 11-09-2009 03:31 PM
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.