z 17-12-2008 01:57 PM
Witam
Mam do was pytanko czy gracie w tę grę jakie macie nicki itd...
Oczywiście chodzi o grę przez Infrastructure Mode ![]()
Mój nick to : NRW PiteroX
GG : 11060448
Jak widać jestem w klanie NRW - jednym z najsłynniejszych w świecie killzone liberation ![]()
Podawajcie swoje Nicki klany i najlepiej numery GG to moglibyśmy się zgadać i pograć wspólnie ![]()
Na święta dostanę Headset to będziemy mogli też pogadać ![]()
Zapraszam do pisania ...
w 17-12-2008 08:21 PM - last edited on 17-12-2008 08:23 PM
Witam serdecznie
ja dosyć często gram w killzone liberation(choć ostatnio rzadziej) nie naleze do zadnego klanu. Moj nick to elemente .
Moje gg 3164370.Chetnie pogram jak bede mial wolna chwile.
z 28-12-2008 08:49 AM
elo. gram w kilzone ale mam maly problem poniewarz niemoge grac w strefie walki bo musze wbisac jakis klucz i haslo bardzo bym prosil o pomoc bo terz bym chcial pograc z wami za pomoc bardzo dziękuje moje gg to 1593325 a E-mail to rav-95@o2.pl prosze pomuzcie mi w tym
z 27-03-2009 06:22 PM
Ja bez Killzone nie przeżył bym jednego dnia ![]()
Mój nick w grze to KFK Judasz . Mój klan nie jest jednym z najbardziej znanych na świeci ponieważ niedawno powstał. Wkładam dużo starań żeby się rozwijał np. dziś zacznie być tworzona strona internetowa klanu KFK.
GG : 13080559
w
01-09-2009
08:07 PM
- last edited on
11-09-2009
03:31 PM
przez
Cassiopaea
Heja mieszkam we wloszeh lecz nadal jestem polakiem i chcialbym dolanczyc do polskiego klanu zeby sprac *** wloskim rejestruje sie na yourgamingname (mam problem z 14 literowym kodem).
Jescze nie mam nicknema ale chyba to bedzie AdrianPL.
Moj nick to Pozzo Spinato
Edit: brak polskich 'znaków' na klawiaturze nie powinien mieć wpływu na poprawną ortografię i bez krzaczków jest możliwość odczytania sensu, jednak to co tutaj wydukałam musiałam edytować, mieszkasz za granicą może długo ale skoro masz ochotę grać z Polakami pisz jak Polak - rodacy chętnie pomogą
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]