w 26-07-2011 01:42 PM - last edited on 26-07-2011 01:43 PM
Klan [OFPS]Oficjalne Forum Playstation prowadzi stały nabór do swoich szeregów, desantujących codziennie pola Helghanu w Killzone 3.
Wymagania są dość proste:
- aktywny udział w żuciu Społeczności Playstation (tu na Forum)
- posiadanie Headseta (to niestety już konieczność - ale najtańsze na bluetooth, Jabra, można kupić już za 30 zł)
- możliwość gry przynajmniej 2x w tygodniu, w tym uczestnictwa w przynajmniej jednym treningu tygodniowo (w środę o 20:00 lub w sobotę o 22:00)
Szczegóły dołączenia do nas tu:
http://www.ofps.pl/index.php?option=com_content&vi
i tu:
A terminy kiedy i gdzie można nas złapać online na zorganizowanych imprezach, tu:
http://www.ofps.pl/index.php?option=com_jevents&vi
Ponadto w naszych szeregach jest ponad 60 wojowników, więc zawsze spotkasz przynajmniej kilku z nas aktualnie grających - dołącz się i zagadaj, zapytaj co i jak, jak można do nas dołączyć i kiedy gramy.
Codziennie po godz. 22:00 dostępny jest online przynajmniej jeden Dowódca: Schemat, Rympal, Demokles lub Sydious.
Zapraszamy!
z 27-07-2011 02:35 PM
List z wojska...
"Kochana Mamusiu i Kochany Tatusiu!
Przejechałem spokojnie szybką koleją państwową ten krótki 600km odcinek z naszej ukochanej miejscowości do koszar. Zjadłem kanapki, jak zwykle były Mamuniu przepyszne! Na bramie przywitał mnie serdecznym uśmiechem nasz Wódz, szeptają że wygryzł w niejasnych okolicznościach swojego poprzednika, ale co tam! Miły pan. Zapisał mój przyjazd w dzienniku, wystawił zaproszenia do koszar. Nawet nie zdziwiło mnie, że jego mały syn kręcił się pod stołem, bawiąc się granatami, od czasu do czasu wołając "tata bum, bum". Bez problemu, radosnym krokiem przebiegłem zaśmiecony plac manewrowy, na którym w pocie czoła dzielni wojacy nieustannie trenowali, tylko jeden leżał.... na kamieniach, ale to inna historia. Dotarłem do koszar, cicho tam i przytulnie. Po drodze zauważyłem machanie przez okno nasze przesympatycznej sanitariuszki, dziwne że nawet mi nie powiedziała słowa na dzień dobry, niema czy co?
Na kompanii mówić na raz może tylko 8. Do Pierwszego poznanego Dowódcy zapałałem szczerym i bezpretensjonalnym uczuciem. Wiedział dokładnie tyle co ja powtarzając bez przerwy emocjonalnie "No co jest?K.Co jest? nic z tego nie rozumiem!"
Dostałem kocyk i pryczę przy drzwiach. Z zainteresowaniem wsłuchuję się w ciągłe powtarzane słowa oficera politycznego, który non stop krąży po naszym korytarzu. Musi chyba chodować w szaletach kury bo z za drzwi dobiega: "cipy,cipy,cipy..."
Ten niezwykle wyczerpujący dzień już się kończy. Czekajcie następnego listu.
Kochający syn."
Wszelkie podobieństwo jest niezamierzone, a autor listu uchyla się przed skutkami pozwów prawnych poprzez swoje żółte papiery i dowód bez kantów
DD
z 27-07-2011 05:19 PM
z 14-05-2012 06:00 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]