z 09-01-2012 06:26 PM
Zapraszam wszytkich do nowego klanu w Killzone3 o nazwie Helgaści Apokalipsy zapewniam dobrą admosfere ci któży nie bedą tego przestrzegać,obrażać innych zostaną wyrzuceni z klanu.Klanówki będą w miare często poten sie dokładnie ustali w klanie aktualnie jest jeden członek ale mam nadzieje że się wy równierz przyłączycie wolałbym żeby HS lub inne słuchawki z mikrofonem były ale nie są wymagane ja mam z killzone w multiplayer doświadczenie ok 8-9 miesięcy jeśli ktoś ma domnie pytanie to zapraszam na mój emeil dadrian96@op.pl i zgłoszenia przyjmuje również na stronie killzone.com można też tu.Prosze odpowiedzieć na pytania:
ILE MASZ LAT:
ILE GRASZ W KILLZONE3 MULTIPLAYER:
W ILU BYŁEŚ/ŁAŚ KLANACH I DLACZEGO Z NICH ODESZŁEŚ:
CZY MASZ HS LUB INNE SŁUCHAWKI Z MIKROFONEM:
JESZCZE RAZ ZAPRASZAM I MIŁEGO WPISYWANIA
REKRUTACJA;OTWARTA
z 14-05-2012 05:59 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]