Odpowiedz

Zapraszam do nowego klanu w killzone3 to poniżej żle wyszło i przepraszam za to

Zapraszam wszytkich do nowego klanu w Killzone3 o nazwie Helgaści Apokalipsy zapewniam dobrą admosfere ci któży nie bedą tego przestrzegać,obrażać innych zostaną wyrzuceni z klanu.Klanówki będą w miare często poten sie dokładnie ustali w klanie aktualnie jest jeden członek ale mam nadzieje że się wy równierz przyłączycie wolałbym żeby HS lub inne słuchawki z mikrofonem były ale nie są wymagane ja mam z killzone w multiplayer doświadczenie ok 8-9 miesięcy jeśli ktoś ma domnie pytanie to zapraszam na mój emeil dadrian96@op.pl i zgłoszenia przyjmuje również na stronie killzone.com można też tu.Prosze odpowiedzieć na pytania:

ILE MASZ LAT:

ILE GRASZ W KILLZONE3 MULTIPLAYER:

W ILU BYŁEŚ/ŁAŚ KLANACH I DLACZEGO Z NICH ODESZŁEŚ:

CZY MASZ HS LUB INNE SŁUCHAWKI Z MIKROFONEM:

JESZCZE RAZ ZAPRASZAM I MIŁEGO WPISYWANIA

REKRUTACJA;OTWARTA

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Zapraszam do nowego klanu w killzone3 to poniżej żle wyszło i przepraszam za to

mam 32 lata chciałbym grać Ryśka z klanu
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.