Odpowiedz

Zapraszam do nowego klanu w killzone3

Witam zapraszam wszystkich do nowego klanu w Killzone3 o nazwie Helgaści Apokalipsy prosze napisać:

ILE MASZ LAT:

CZY MASZ HS LUB INNE SŁUCHAWKI Z MIKROFONEM:

ILE GRASZ W KILLZONE MULTIPLAYER:

W ILU KLANACH BYŁEŚ I DLACZEGO Z NICH ODESZŁEŚ:

REKRUTACJA: OTWARTA

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Alcaa
Wiadomość 2 z 3 (127 Obejrzane)

Re: Zapraszam do nowego klanu w killzone3

Miałbyś lepsze szanse na znalezienie rekrutów gdybyś napisał coś o tym klanie, kto w nim jest, co robicie, dlaczego ktoś miałby dołączyć. Podstawowy marketing.

ILE MASZ LAT: Jestem pełnoletni.
CZY MASZ HS LUB INNE SŁUCHAWKI Z MIKROFONEM: Nie.
ILE GRASZ W KILLZONE MULTIPLAYER: Grałem jedynie w demo Killzone 2 kilka lat temu, nie mam Killzone 3.
W ILU KLANACH BYŁEŚ I DLACZEGO Z NICH ODESZŁEŚ: Byłem kiedyś w klanie MEN, ale odszedłem ponieważ lider nie miał większego pojęcia jak prowadzić klan,  (btw. jest to klan w grze wyścigowej, mam nadzieję że też się liczy). Obecnie jestem członkiem NEB ale przez ostatnie 2 miesiące gracze opuścili grę i wszystko się skończyło.

P-P-P-P POWER!!
Share

Re: Zapraszam do nowego klanu w killzone3

Witam zapraszam wszystkich do nowego klanu w Killzone3 o nazwie Helgaści Apokalipsy zapewniam dobrą admosfere a klanówki ustali się kiedy i o której mogą wszyscy prosze napisać:

ILE MASZ LAT:

CZY MASZ HS LUB INNE SŁUCHAWKI Z MIKROFONEM:

ILE GRASZ W KILLZONE MULTIPLAYER:

W ILU KLANACH BYŁEŚ I DLACZEGO Z NICH ODESZŁEŚ:

REKRUTACJA: OTWARTA

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.