z 08-01-2012 05:25 PM
Witam zapraszam wszystkich do nowego klanu w Killzone3 o nazwie Helgaści Apokalipsy prosze napisać:
ILE MASZ LAT:
CZY MASZ HS LUB INNE SŁUCHAWKI Z MIKROFONEM:
ILE GRASZ W KILLZONE MULTIPLAYER:
W ILU KLANACH BYŁEŚ I DLACZEGO Z NICH ODESZŁEŚ:
REKRUTACJA: OTWARTA
z 09-01-2012 02:35 AM
Miałbyś lepsze szanse na znalezienie rekrutów gdybyś napisał coś o tym klanie, kto w nim jest, co robicie, dlaczego ktoś miałby dołączyć. Podstawowy marketing.
ILE MASZ LAT: Jestem pełnoletni.
CZY MASZ HS LUB INNE SŁUCHAWKI Z MIKROFONEM: Nie.
ILE GRASZ W KILLZONE MULTIPLAYER: Grałem jedynie w demo Killzone 2 kilka lat temu, nie mam Killzone 3.
W ILU KLANACH BYŁEŚ I DLACZEGO Z NICH ODESZŁEŚ: Byłem kiedyś w klanie MEN, ale odszedłem ponieważ lider nie miał większego pojęcia jak prowadzić klan, (btw. jest to klan w grze wyścigowej, mam nadzieję że też się liczy). Obecnie jestem członkiem NEB ale przez ostatnie 2 miesiące gracze opuścili grę i wszystko się skończyło.
z 09-01-2012 09:56 AM
Witam zapraszam wszystkich do nowego klanu w Killzone3 o nazwie Helgaści Apokalipsy zapewniam dobrą admosfere a klanówki ustali się kiedy i o której mogą wszyscy prosze napisać:
ILE MASZ LAT:
CZY MASZ HS LUB INNE SŁUCHAWKI Z MIKROFONEM:
ILE GRASZ W KILLZONE MULTIPLAYER:
W ILU KLANACH BYŁEŚ I DLACZEGO Z NICH ODESZŁEŚ:
REKRUTACJA: OTWARTA
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]