MAG

Odpowiedz
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 1 z 80 (1,607 Obejrzane)

Forumowy klan MAG - konkurs z nagrodami

[ Edytowany ]

Z okazji premiery MAGa mamy dla Was dwa małe konkursy z nagrodami, które jednocześnie zapoczątkują powstanie naszego forumowego klanu. Pozostałe rzeczy, takie jak wybór frakcji, ustalimy po uporaniu się z poniższymi sprawami.

Sprawa pierwsza

Klan potrzebuje przede wszystkim nazwy i logo, tak, żeby już z daleka widać było z kim mamy do czynienia. Całość musi być schludna i dobrze oddawać charakter klanu. Jako, że klan jaki taki jeszcze nie powstał, macie nieograniczone pole do popisu :smileyhappy: Jeśli uważacie, że nie posiadacie szczególnych zdolności plastycznych, nie musicie się martwić. Chodzi przede wszystkim o pomysł. Podesłany przez Was szkic lub schemat jeśli zostanie wybrany może zostać w razie potrzeby, lub na Wasze życzenie upiększony. No i oczywiście praca musi być wykonana własnoręcznie, ale jej forma jest dowolna. Zapomnijcie jednak o wszelakich sprośnościach :smileywink: Nazwę klanu oraz logo w formie graficznej wklejcie do treści posta w tym wątku.

Nagroda dla zwycięzcy: wersja promo gry MAG i plakat z autografami jej twórców.

Sprawa druga

Po drugie nie ma klanu bez przywódcy. Chętni, którzy uważają, że są w stanie zapanować nad dziesiątkami niezdyscyplinowanych nowicjuszy i uczynić z nich armię bezwzględnych profesjonalistów, proszeni są o umieszczenie w tym wątku wpisu, w którym uzasadnią dlaczego to właśnie oni nadają się na lidera klanu. Nie jest do tego wymagana gra, bowiem ona będzie nagrodą dla osoby, która zostanie przez nas wybrana. Tu chodzi przede wszystkim o odpowiednie podejście i zaprezentowanie się z jak najlepszej strony, nad resztą popracujemy wspólnie :smileyhappy: Ale jakiekolwiek doświadczenie w grach FPS mile widziane :smileywink:

Nagroda dla zwycięzcy: wersja promo gry MAG.

Warunki konkursu

Uczestnicy powinni mieć ukończony 16 rok życia.

Przesyłając zgłoszenie, uczestnicy gwarantują, że zgłoszenie jest wynikiem ich własnej pracy, jest oryginalne i wcześniej niepublikowane oraz że żadne materiały ani informacje wykorzystane do jego stworzenia, nie naruszają praw własności intelektualnej, praw moralnych ani innych praw osób trzecich.

Wszelkie zgłoszenia nieprzyzwoite, niemoralne, zniesławiające dyskryminujące, bluźniercze, przedstawiające nielegalne działania oraz naruszające prawa własności intelektualnej innych osób zostaną zdyskwalifikowane. Każdy uczestnik może nadesłać tylko jeden projekt. Jeśli przesłanych zostanie więcej niż jeden projekt przez jednego użytkownika pod uwagę będzie brany tylko pierwszy.

Uczestnicy biorący udział w promocji wyrażają zgodę na przesłanie swoich danych osobistych Cassiopaea dla administracyjnych potrzeb konkursu.

Ostateczny termin nadsyłania zgłoszeń upływa 9 lutego 2010 r. o godzinie 23:59.

Ogłoszenie zwycięzców obu konkursów nastąpi 11 lutego 2010 r.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Forumowy klan MAG - konkurs z nagrodami

Mmm... dobre, dobre :smileywink: Mam pomysła ale z talentem graficznym to ja odpadam :smileytongue: hehehe.. co do dowodzącego mogę nim być :smileywink: Jak nie będą chcieli słuchać komend to warknę przez HS i już po sprawie :smileywink:

Share

Ja mam pomysl moze bedzie troche paintowy ale to szczegoly :smileyhappy: podajcie mi nazwe i frakcje w ktorej gracie :smileyhappy:

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share

Witam :smileywink: oto moja propozycja:

kategoria nazwa:
PL Community Clan

kategoria logo:
http://img192.imageshack.us/i/plcommunityclanlogo.jpg/

dobrze wyszło :smileytongue:

a teraz na przywódcę od niechcenia :smileytongue:

kategoria list motywacyjny:

Powinienem zostać przywódcą Klanu gdzyz, po to sie urodziłem :smileywink:

Pozdrawiam :smileywink:
hej hej hej, naprawdę lubię ciastka :smileywink:
Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 5 z 80 (1,533 Obejrzane)

[ Edytowany ]

xWisnia_PL wrote:
Ja mam pomysl moze bedzie troche paintowy ale to szczegoly :smileyhappy: podajcie mi nazwe i frakcje w ktorej gracie :smileyhappy:

"Pozostałe rzeczy, takie jak wybór frakcji, ustalimy po uporaniu się z poniższymi sprawami."

Czytajmy treść postów, nie tylko nagłówki ;P

Share
Member
slomka
Wiadomość 6 z 80 (1,521 Obejrzane)

Zanim wysunę swą skromną osóbkę :xEvil: jako kandydata na Waszego dowódcę, chciałbym zaproponować dwie nazwy dla klanu:

1) Polish Forum MAG Killers

2) Polish Forum PlayStion Fans 

Share

Emeraldar napisał/a:

"Pozostałe rzeczy, takie jak wybór frakcji, ustalimy po uporaniu się z poniższymi sprawami."

Ja jednak proponowałbym wybrać frakcję jak najszybciej z uwagi na to, że zmiana frakcji w trakcie gry wiąże się z tym, że trzeba od nowa zdobywaćpunkty doświadczenia i dodatki, więc jak ktoś będzie miał postać na wysokim poziomie, to może nie będzie chciał już tego tracić. A teraz kiedy gra jest dostępna zaledwie od kilku dni, to jest szansa, że więcej osób się zdecyduje na ten krok.

Ze swej strony proponuję Raven.

Pozdrawiam

Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 10 z 80 (1,494 Obejrzane)

Problem jest taki, że klan nie ma na razie żadnego członka. Póki co chcemy rozdać dwie gry, żeby tych członków przybyło i wtedy założymy klan.
Share

Ale gdyby już ustalić frakcję przyszłego klanu, to ludzie, którzy właśnie teraz zaczynają swoją przygodę z MAG-iem i zamierzają wstąpićdo klanu, mogliby od razu wybrać właściwą frakcję, by w przyszłości bez problemów się dołączyć.

Share

Stary, do zadania masz zrobić  logo nowopowstałego klanu. Po co Ci na chwilę obecną jakieś frakcje... to są przyszłościowe czynności.

Pozdrawiam

hej hej hej, naprawdę lubię ciastka :smileywink:
Share