MAG

Odpowiedz
Member
tehAdrianGamer
Wiadomość 51 z 80 (622 Obejrzane)

Re: KONKURS: Dowódca, nazwa i logo forumowego klanu MAG

Hehe, no to ok.

Pozdrawiam!
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
MVP
Coldmath
Wiadomość 52 z 80 (618 Obejrzane)

logo.jpgWitam wszyskich uczestnikow :smileywink:

Gratuluje powyzszych prac i dolaczam swoja, ale musze pare slow wytlumaczyc :smileywink:

Po 1 Wizja tego projektu powstawal wczasie snu.

Po 2 nie mam ani troche talentu artystycznego a poniewaz bylem w pracy musialem rysowac to odrecznie na swistku papieru :/ jednakze jak dobrze pamietam licza sie tez projekty a nie tylko ich wykonanie

Po 3 nazwa SzCzEP to taka przerobiona wersja SCEP (sony computer entertaiment polska) i do jej napisania trzeba by uzyc jakies fikusnej czcionki, ktorych do wyboru jest od groma w programach graficznych jak corel draw i photo shop ... jednak nie majac w pracy nic pod reka zostawilem takie jakie jest :smileywink:

Po 4 twarz tego jegomoscia powinna odrobine przypomiinac indianina (co mi sie oczywiscie nie udalo), i na policzku ma barwy wojenne w tym przypadku bialo-czerwone :smileyhappy:

No i na samym koncu powiem ze jak sie bedziecie za bardzo wysmiewac z mojego "talentu" to was w tej grze znajde i zastr\zrele na smierc ;P:smileytongue::smileytongue:

Share
Member
evelan_pl
Wiadomość 53 z 80 (608 Obejrzane)

@tehAdrianGamer

Przecież to 2 zupełnie rożne "odmiany" skrzydeł. Mogę nawet dać zdjęcie z którego je wyciąłem

Share

To co sie dzieje z wyborem dowódcy klanu? bo nie wiem czy się bać czy słać dane do wysyłki gry :smileyhappy:

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share
Member
evelan_pl
Wiadomość 55 z 80 (547 Obejrzane)

Może ktoś odda grę jak wygra (a juz ma swoją kopię :smileyvery-happy:) to wersja promo, więc nie można jej sprzedawać, a druga ta sama gra w domu chyba nie jest potrzebna nikomu :smileyhappy: Można by losowanie zrobić :smileyvery-happy:
Share

a) jesli ma i wygra to zawsze moze sprzedac ta gre co kupil a zachowac ta co wygral.
b) po co grac jesli ma sie juz gre? chyba ze tylko ja tak mysle.
Share

Nie mam MAG'a i dla tego gram :smileytongue: poza tym ponoc jako jedyny sie zglosilem

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share
Member
evelan_pl
Wiadomość 58 z 80 (516 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Ja gram, bo chcę przedstawić swoją wizję na logo i przyszłą formę klanu (i chyba nawet taki jest cel konkursu)  którego chciałbym być członkiem, a nie po to aby wygrać grę która już mam :smileywink: Nawet jeśli wygram to najprawdopodobniej komuś ją oddam :smileyhappy: Spokojnie i bez możliwości wygrania czegoś bym się zgłosił.

Share
Member
ps_placek
Wiadomość 59 z 80 (512 Obejrzane)

Re: Forumowy klan MAG - konkurs z nagrodami

Wie ktoś może o której jutro  będą wyniki konkursuu ??? Wiem ze i tak nie wygram .. alee ta ciekawość.. ahhhh :smileyhappy:

Share
Member
evelan_pl
Wiadomość 60 z 80 (505 Obejrzane)

Re: Forumowy klan MAG - konkurs z nagrodami

[ Edytowany ]

Gdyby było wiadomo napisaliby w pierwszym poście.

Share