MAG

Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 1 z 4 (1,304 Obejrzane)

MAG 256

[ Edytowany ]

MAG 256, wydarzenie o którym było głośno na wielu znajomych Wam portalach :smileywink: miało miejsce w dniu wczorajszym w londyńskich podziemiach uniwersytetu Westminister.

Ponieważ można zauważyć napięcie związane z tym tytułem, aby uatrakcyjnić Wam odliczanie dni do 29 stycznia już wkrótce podeślę Wam kilka fotek z tej imprezki:smileywink:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 2 z 4 (1,268 Obejrzane)

MAG 256

[ Edytowany ]

Ponieważ wszystkie newsy to jeszcze embargo, dlatego podzielę się z Wami kilkoma ujęciami z przebiegu całego wydarzenia.

DSC03494.JPG

Jak sami możecie zobaczyć nie było tego mało, 128 konsol i TV Bravia w jednym klimatycznym pomieszczeniu robiły wrażenie.

Pomysłowym a w efekcie zabawnym uzupełnieniem było pojawienie się na ścianach hali najnowyszych Twitter'owskich komentarzy prosto z projektora.

Mała odprawa, czyli kilka wyjaśnień dla pracy i uczestników.

Jednak z tym osiłkiem na czele nikt nie odważył się wystąpić z szeregu:smileywink:

Lecz był też i czas na posiłek:smileywink:

...oraz napije chłodzące:smileywink:

Tych atrakcyjnych pań również nie mogło zabraknąć, lecz z takim arsenałem na Waszym miejscu trzymałabym dystans:smileywink:

Pokój rozmów...

...zaszczytne autografy od deweloperów, tego nie można było sobie odmówić:smileywink:

No i to z czego powinniśmy być najbardziej dumni:smileywink:

Nasi też tam byli :smileywink:

Niektórych z pewnością możecie rozpoznać :smileywink:

Banda śmiałków :smileywink: a wśród nich zasłużony Andrzej Kulczyński, który zajął trzecie miejsce w walce finałowej, stając się tym samym posiadaczem PSPgo  :smileywink:

Po ciężkich zmaganiach, czas na relaks :smileywink:

No panowie mam nadzieje, że wyjazd zaliczacie do udanych.

A o tym, co gra przyniesie sama w sobie w całej okazałości dowiemy się już niedługo :smileywink:

Share

Re: MAG 256

Wspaniała inicjatywa, a dodatkowo z fotorelacji wynika, że świetna zabawa.

Gratuluję zwycięzcom, a Cass jak zawsze zazdroszczę obecności w takich miejscach :smileyvery-happy:

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 4 z 4 (1,172 Obejrzane)

Re: MAG 256

Niestety nie za długo mogłam "zabalować", obowiązki wzywały ale przyznam szczerze, że jak na tą godzinkę to i tak byłam pod dużym wrażeniem:smileywink:

Choć nie ma to jak relacje zagorzałych uczestników, które mam cichą nadzieję przeczytamy kiedyś tutaj:smileywink: .

:smileywink:
Share