w 21-01-2010 02:58 PM - last edited on 21-01-2010 03:00 PM
MAG 256, wydarzenie o którym było głośno na wielu znajomych Wam portalach
miało miejsce w dniu wczorajszym w londyńskich podziemiach uniwersytetu Westminister.
Ponieważ można zauważyć napięcie związane z tym tytułem, aby uatrakcyjnić Wam odliczanie dni do 29 stycznia już wkrótce podeślę Wam kilka fotek z tej imprezki![]()
w 22-01-2010 04:21 PM - last edited on 22-01-2010 04:27 PM
Ponieważ wszystkie newsy to jeszcze embargo, dlatego podzielę się z Wami kilkoma ujęciami z przebiegu całego wydarzenia.
Jak sami możecie zobaczyć nie było tego mało, 128 konsol i TV Bravia w jednym klimatycznym pomieszczeniu robiły wrażenie.
Pomysłowym a w efekcie zabawnym uzupełnieniem było pojawienie się na ścianach hali najnowyszych Twitter'owskich komentarzy prosto z projektora.
Mała odprawa, czyli kilka wyjaśnień dla pracy i uczestników.
Jednak z tym osiłkiem na czele nikt nie odważył się wystąpić z szeregu![]()
Lecz był też i czas na posiłek![]()
...oraz napije chłodzące![]()
Tych atrakcyjnych pań również nie mogło zabraknąć, lecz z takim arsenałem na Waszym miejscu trzymałabym dystans![]()
Pokój rozmów...
...zaszczytne autografy od deweloperów, tego nie można było sobie odmówić![]()

No i to z czego powinniśmy być najbardziej dumni![]()
Nasi też tam byli ![]()
Niektórych z pewnością możecie rozpoznać ![]()
Banda śmiałków
a wśród nich zasłużony Andrzej Kulczyński, który zajął trzecie miejsce w walce finałowej, stając się tym samym posiadaczem PSPgo ![]()
Po ciężkich zmaganiach, czas na relaks ![]()
No panowie mam nadzieje, że wyjazd zaliczacie do udanych.
A o tym, co gra przyniesie sama w sobie w całej okazałości dowiemy się już niedługo ![]()
z 24-01-2010 11:16 PM
z 25-01-2010 11:38 AM
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]