MAG

Odpowiedz

Re: MAG ESCALATION DLC - już 3 listopada!

No dobra, to moje wrażenia po pograniu trochę w to DLC.

Hmm... jednym słowem NIEZŁA SIECZKA :smileyvery-happy: Ogólnie fajna rozgrywka, na początku nie mogłem się połapać co i jak ale teraz już kumciam :smileyhappy: Pomysł złączenia trzech frakcji na jednej mapie jest bardzo dobry :smileyhappy: Tutaj dopiero trzeba być weteranem by troszkę dłużej pożyć :smileywink: Szczerze gorąco polecam :smileyhappy: mam nadzieję tylko, że nie będzie z tym tak jak z rozgrywką Zakaz, gdzie na początku było sporo ludu a teraz mało. Jednak trzeba przyznać, że napis 200% na Zakazie zaczyna ściągać coraz więcej graczy :smileyhappy:

Ogólnie jak ktoś kupi to DLC to musi cierpliwie pobrać około 450MB, potem aktualizację gry chyba 36MB i na końcu jeszcze przy łączeniu z serwerem w granicach 16MB :smileyhappy:

Do zobaczyska na polu bitwy :smileyvery-happy:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: MAG ESCALATION DLC - już 3 listopada!

Też już pobrałem i dozbroiłem się :-) Dzisiaj powalczę.
Share

Dotyczy: MAG ESCALATION DLC - już 3 listopada!

Witam,

W PlayStation Store obniżono cenę "Escalation Mission Pack" czyli misji Eskalacji oraz "Interdiction Mission Pack" - misja Zakazu; w obydwu przypadkach z 29,00 zł na 22,00 zł, a dla posiadaczy abonamentu PlayStation Plus nawet do kwoty 16,50 zł - może kogoś to zainteresuje :smileywink:

Pozdrawiam

Edmuloy_PL

Share