MAG

Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 1 z 13 (734 Obejrzane)

MAG ESCALATION DLC - już 3 listopada!

Zaczynając od 3 listopada nasze trzy frakcje otrzymają add-on pack – ESCALATION, który będzie dostępny w PlayStation Store za € 7,99!

ESCALATION wspiera do 96 graczy lub jeden pluton po 32 graczy z każdego PMC, jako odrębny tryb w grze, siły Raven, SVER i Valor będą mogły zmierzyć się ze sobą w tym samym czasie. Aspiracją dla każdego PMC jest zdobycie wymaganej liczby punktów przed upływem czasu lub, kiedy czas upłynie mieć w sumie jak najwięcej punktów. Którakolwiek z drużyn osiągnie ten cel wygrywa mapę i dodatkowe punkty Shadow War.

Eskalacja gry jest skonfigurowany do dwóch etapów: W fazie pierwszej, wszystkie trzy zespoły walczą o wyznaczone cele mapy A, B i C i kiedy jeden z trzech PMC przejmuje kontrolę nad dwoma celami wówczas rozpoczyna się faza druga. W drugim etapie, oryginalne trzy cele są zablokowane, lecz pojawia się nowy czwarty cel (D). Od tego momentu PMC, któro wygrało poprzednią fazę musi jak najdłużej bronić cel D przed dwoma atakującymi zespołami. Jeśli D zostanie stracone, rozgrywka powraca do fazy pierwszej a walka trwa nadal i tak aż do zwycięstwa jednej z drużyn bądź ukończenia czasu.

Gracze beta mieli już możliwość zobaczyć ESCALATION, któro oferuje trzy całkowicie różne środowiska (mapy) do wszechświata MAG, w tym; wulkaniczne plaże "Isla de Magma", górskie "Silverback Ridge" oraz pustynne "Pustkowia Radiant" tereny. Jako dodatkowy bonus, nasz nowy add-on pack nie tylko składa się z nowych map, znajdziecie tam również dziewięć niedostępnych wcześniej broni:

Raven

* Gotha Elite (Karabin szturmowy)

*KP21 (Karabin maszynowy)

*Kinmark SRS (Karabin snajperski)

SVER

*Tamsen MK2 (Karabin szturmowy)

*Ariet SFW (Karabin maszynowy)

*Rubakho SVR (Karabin snajperski)

Valor

* M31 CIR (Karabin szturmowy)

*M245 (Karabin maszynowy)

*Sentinel M421 (Karabin snajperski)

Jeśli to DLC brzmi dla Was jak nowa zabawa, ponownie zobaczymy się 3 listopada!

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: MAG ESCALATION DLC - już 3 listopada!

Dla maniaków powinno być to za free :smileytongue:

Share
Member
KoSzNik
Wiadomość 3 z 13 (698 Obejrzane)

mam nadzieje ze bedzie jakis korzystny bundle z interdiction:smileyvery-happy:

-------------------
"We must travel in the direction of our fears"
Share

No to dziś będzie się działo :smileywink: Muszę mova naładować :smileytongue:

Share

W dzisiejszej aktualizacji PSN nie ma informacji o tym DLC :smileysad: Nie piszcie mi tylko, że tego nie będzie :smileysad:

Share
Member
KoSzNik
Wiadomość 6 z 13 (639 Obejrzane)

jest obsuwa, wczoraj w stanach tez nie bylo, na blogu maga napisali, ze dzisiaj powinni miec wiecej informacji co i jak bo chyba sami nie wiedza co sie stalo:smileywink:

mam pytanie... w stanach maja obnizke ceny na interdiction, czy w eu tez bedzie? bo jezeli jej nie bedzie to rowno sie to z niklymi szansami zebysmy mieli 'bundle' z interdiction i escalation (taki jaki bedzie w stanach)... no i niestety ale nie zakupie tego dlc... kiedys polityka scee mnie szokowala, teraz juz mnie to zaczyna wku$%@!c:smileysad:

-------------------
Share

Jakiś dramat, NIE MA dlc!!! Napaliłem się, że się dzisiaj zagra z nową bronią a tu taka niespodzianka :-(
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 8 z 13 (597 Obejrzane)

MAG ESCALATION DLC - już 3 listopada!

[ Edytowany ]

Panowie bez PANIKI, pojawiło się małe opóźnienie.

MAG ESCALATION DLC pojawi się w dniu dzisiejszym, być może już jest!

Jednak to nie wszystko!

Gracze, którzy zagrają w jeden z nowych dodatków między dniem dzisiejszym a 14 listopada otrzymają dodatkowe bonusy XP. W szczególności, każdy kto zagra w Interdiction lub Escalation w wyżej wspomnianym terminie zarobi 200% bonus przy każdym zakończonym meczu.

Wprowadziliśmy również 100% bonus w dowolnym trybie MAG, który zostanie przez Was rozegrany w tym samym czasie.    

Innymi słowy, to będzie szał MAG XP!

Share
Member
KoSzNik
Wiadomość 9 z 13 (590 Obejrzane)

zgadza sie, juz jest za 29zl... ja ladnie podziekuje i poczekam na paczke z interdiction... moze kiedys bedzie...

-------------------
Share

Na XP mi nie zależy bo wszędzie sięgnąłem już 60lvl a do 70 mi się nie śpieszy :smileywink: jednak dlc zaraz pobiorę :smileyvery-happy:

Share