MAG

Odpowiedz

MAG i Playstation Move

[ Edytowany ]

Czy orinetuje się ktoś kiedy wychodzi patch do MAG`a, który pozwoli nam grać na nowym kotrolerze w tą grę ? Jest gdzieś jakaś data ? Thx za info.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
subciu
Wiadomość 2 z 7 (1,038 Obejrzane)

Dotyczy: MAG i Playstation Move

na psn jest beta chyba do mova ale jet troche tego do sciagniecia i nie chciało mi sie sprawdzac bo nie mam movea

Share

Mnie nie interesuje co jest w becie tylko kiedy wyjdzie patch do pełnej wersji :smileyhappy: Co mi po becie ? A poza tym to ona jeszcze trwa ? :smileywink: pomijając że serwery były otwierane w danych godzinach :smileywink:

Share

Dobra nowina dla maniaków MAG`a i posiadaczy Playstation Move. Już niedługo pojawi się patch o numerku 2.0, który umożliwi nam rozrywkę w zupełnie innej hmm... formie ? :smileywink: Poza movem zostanie wprowadzony szereg innych zmian :smileyhappy:

Źródło: http://blog.mag.com/blog/2010/09/mag-2-0-coming-soon/

Share
Member
evelan_pl
Wiadomość 5 z 7 (971 Obejrzane)

W ciągu miesiąca :smileysad: za długo
Share
Member
Azureos01
Wiadomość 6 z 7 (592 Obejrzane)

MOVE

Szukałem podobnego tematu, ale nie znalazłem.

Jakie macie wrażenia z grania w mag na move? Używacie navi kontrolera, czy pada do sterowania postacią?

Jakie ustawienia move są najlepsze do tej gry?

Gram na move dość krótko i co raz bardziej się do niego przekonuje :smileyhappy:

Share
Member
Lysol1008
Wiadomość 7 z 7 (563 Obejrzane)

Re: MOVE

Wczesniej gralem w Killzone 2 na padzie i ciezko bylo sie przestawic na move,ale po paru godzinach bylo juz dobrze.A do ustawien to ciagle zmieniam,zalezy w jaki sposob chce grac i jaka bronia,z dystansu czy w zwarciu.Potestuj a znajdziesz cos dla siebie.Mysle ze w MAGu move sie sprawdza

Share