z 27-02-2010 04:14 PM
Powinno byc przydzielone wiecej osob niz 8 bo i tak nigdy nie przyjda wszyscy
taka moja skromna opiunia :
z 27-02-2010 05:11 PM
z 27-02-2010 06:01 PM
Wintermute_PL wrote:Powinno byc przydzielone wiecej osob niz 8 bo i tak nigdy nie przyjda wszyscy
taka moja skromna opiunia :
A co w sytuacji gdy będą wszyscy (np 9 osób do oddziału?) Dlatego wszyscy powinni używać forum i mówić czy będą czy nie. Oczywiście może się zdarzyć że ktoś miał być ale w ostatniej chwili coś mu wypadło no ale nie może się coś takiego zdarzyć 5 osobom z oddziału
Dziś przewiduję kolejną czystkę
z 28-02-2010 09:17 AM
z 28-02-2010 10:41 AM
z 28-02-2010 10:44 AM
AngryParamedic wrote:
a jak sie ma sprawa oficjalnych treningow ... czy jest szansa urzadzac czasem takowe poza weekendami ? ... bo pomijajac to, ze 300h w miechu jestem w pracy to jeszcze mam w 3 weekendy na miesiac zjazdy na uczelni, teraz mi sie udalo, ale niechcialbym bywac raz na miesiac.
moze np zrobic tak, ze treningi maja stala pore, czyli wto, czw, sob o 20 ... i wtedy wiadomo, ze ktos moze w tej godzinie grac, nie zawsze moze byc komplet, ale wtedy wiadomo, ze jest czas ustawki i mozna na kogos trafic, zeby z kims pograc....
pozdr.
Z drugiej strony ja bym proponowal inne podjescie. Zamiast sie umawiac, to mozna by bylo zawsze zanim zaczniemy grac sprawdzac czy kots juz przypadkiem nie gra i nawet jesli jest to 1 osoba to tworzyc grupe i grac razem. Bo szczerze powiedziawszy klany w tej grze sa nieco dziwnie zorganizowane, bo przeciez jest raczej niemozliwe by sie ustawic z jakims innym klanem w jakiejs tam rozgrywce. Jakie kolwiek tabele mogly by byc ustawiane tylko na zasadzie stat'UF
Generalnei klany w tej grze maja za zadanie umozliwic lepsza komunikacje i szybsze tworzenie grup i granie razem jako znajomi ... Mysle wiec, ze kazdy (kto regularnie gra) i jest w danej chwili wyciagnal by wiecej z gry, ktora z reszta zostala tak stworzona by grac w nia zespolowo - grajac razem z mikrofonami komunikujac sie! Wczoraj bylo niezle, ale nie odczulem gigantycznej roznicy pomiedzy tym jak gram z yankesami czy brytolami czy tez z innymi nacjami, z ktorymi nie bede gadal tak jak z wami. Biorac pod uwage, ze nie wszyscy sa jeszcze ograni (tak jak z reszata ja bo wczoraj nie wiedzialem co sie dzieje za bardzo) i nie zawsze jest konkretny plan na dana rozgrywke to przeciez jak bedziemy sie trzymac razem i gadac, mowic cokolwiek nawet jak widzicie lezac na ziemi czekajac na ratunek, ze tam gdzies za rogiem czaji sie jakis kolo - to przeciez znacznie pomoze i uskuteczni cala druzyne. Dobra ja juz przestane sie produkowac tutaj, mam nadzieje tylko ze jak nastepym razem zaprosze kogos do grupy to bedzie jakas reakcja a nie kompletne ignorowanie zaproszenia.
w 01-03-2010 05:22 AM - last edited on 01-03-2010 05:25 AM
Odnośnie tego co napisał AngryParamedic:
Z mojego punktu siedzenia odpowiada mi granie w tygodniu, jednakże nie dalej jak do godz. 18 (rzadko do 20). O 20 to ja wychodzę do pracy.
Natomiast bardzo mi odpowiada gra od 6 rano, jak już z niej wrócę
(chętni?). Jedynie w piątki i soboty mógłbym sobie pozwolić na wieczorną rozgrywkę, ba całonocną.
Tak więc kwestia dobrania odpowiedniej godziny będzie problemem. Część osób pracuje, część się uczy i nie każdemu można dogodzić (nie wspominając o innych obowiązkach; ktoś wspominał że jest świeżym tatą
.
Bardzo mi się spodobało rozwiązanie statusmalusa. Sądzę, że jeśli osoba A chcąc zagrać, napisze PMke przez psn do osoby B już uczestniczącej w grze, ta doda ją do grupy. Każda kolejna zawsze (informując wcześniej przez pmke o obecności) mogłaby do tej grupy dołączyć.
Oczywiście wszystko powyższe to tylko przykłady luźnych spotkań. Uważam (i pewnie evelan też) że powinniśmy jednak spotykać się wszyscy na sztywno ustalonym terminie. Raz w tygodniu w zupełności wystarczy.
Co do sobotniej rozgrywki. Odczułem różnicę.. że mi się tag klanu wyświetla przed nickiem ![]()
Nie no statusmalus, nie wymagajmy od razu zgrania od wszystkich, to wymaga troszeczkę wysiłku i opracowania konkretnej taktyki.
Nie sądzę również, że ktoś kto posiada lvl20 i w górę nie jest ograny.. Ogólnie to było wczoraj trochę zamieszania, które pewnie wynikło z braku HSów (swój zakupię dopiero w połowie marca; niektórych w ogóle słabo bądź w ogóle nie słyszałem) albo braku strategii. Przecież gra nie wybiera za nas specjalizacji, tylko my sami dokonujemy wyboru w którą stronę rozwijamy swojego "operatora". Wykorzystajmy to do stworzenia konkretnych scenariuszy gry na każdą mapę/dany respawn.
z 01-03-2010 04:49 PM
8001050F pewnie wszyscy ci co maja grube ps3 wiedza co to znaczy
narazie sobie nie pogram ...
z 01-03-2010 07:45 PM
z 01-03-2010 11:07 PM
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]