MAG

Odpowiedz
Member
Wiadomość 1 z 8 (1,049 Obejrzane)

PRE-ORDER

Mam pytanie . Czy wie ktos gdzie można składac zamówienia preorder na MAG? Mam nadzieje że again nie bedziemy 3miesiace za murzynami jak było np z Silent Hillem i gra na półkach znajdzie sie w marcu. Jak ktos wie prosze o info.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Dotyczy: PRE-ORDER

A co murzyni są zawsze ostatni?

Bo jeden taki jest najszybszym człowiekiem świata.

Share
Member
Wiadomość 3 z 8 (1,044 Obejrzane)

Dotyczy: PRE-ORDER

Fakt Bolt jest szybki  ,ale ja wole Bols :smileyhappy:

Share
Member
wredny22
Wiadomość 4 z 8 (1,037 Obejrzane)

Re: PRE-ORDER

Polska wersje Maga mozesz kupic w ultimie za 189 zeta, preorder wysylaja 29 stycznia. Ja juz zlozylem ale z tego co widze nie ma duzego zainteresowania gra, chyba wszyscy czekaja na Bad company 2.

Share
Member
Wiadomość 5 z 8 (1,027 Obejrzane)

Ja już tam zamówiłem, własnie chciałem wam podac tą informacje ale Ty szybszy od Bolta :smileyhappy: Dokładnie w Ultimie 189zł. Co do zainteresowania to niewiem czemu w Polsce taka cisza, u Angoli na forum aż huczy wszyscy siedza jak na igłach czekając na MAG.

Zamawiał ktoś już coś w Ultimie? Solidna firma? Dostaniemy Mag zanim trafi do empików?

Share

Czemu u nas cisza ? Bo większość osób zareagowała na pewno tak samo jak i jak. Jak pierwszy raz to odpaliłem i stoczyłem 3 bitwy stwierdziłem że nie kupię tego czegoś. Później pograłem dłużej i stwierdziłem że jest niesamowita zabawa i trudniejsze od KZ2 (to tylko moje zdanie). :smileyhappy:

Share

Cisza przed burzą!
Niestety ja należę do tej grupy, która oczekuje z niecierpliwością na premierę. Żeby nie myśleć o MAGu wyjąłem COD z szuflady ^^
Share
Member
SirCycorus
Wiadomość 8 z 8 (997 Obejrzane)

No ja również czekam na premierę. Doczekać się nie mogę, aż zacząłem szukać forum gdzie można o grze poczytać [i oto jestem] ;-)
Share