MAG

Odpowiedz

Member

Member
sirbako90
Zarejestrowane: ‎15-07-2011
Wiadomość 1 z 6 (325 wyświetleń)

Problem z urochomieniem MAG-a

Witam

Po zainstalowaniu triala i unlock full game patcha. Gra pobierała patch 2.12, po jego pobraniu i zainstalowaniu pokazał się obrazek z trzema ziomkami. Po ok 6 min wychodzi komunikat: "error downloading data, to try again press x" i tak mozna w kółko, a gra i tak się nie włączy ;/

Próbowałem gierkę ściągać i instalować na nowo 4 razy i ciągle to samo.

Mam neostradę i modem speedtouch 330

Takie porty  mam zajęte na kompie, raczej żaden od MAG-a

Macie jakieś rady?

porty

Prosimy używać zwykłego tekstu

Level 5

Level 5
KoSzNik
Zarejestrowane: ‎11-10-2008
Wiadomość 2 z 6 (314 wyświetleń)

Re: Problem z urochomieniem MAG-a

ja mam kilka rad:

- jezeli ps3 masz podlaczone za pomoca wi-fi, sprobuj po kablu...

- jezeli dzielisz polaczenie internetowe z ps3 z innymi urzadzeniami to je powylaczaj w chwili pobierania plikow (obrazek z tymi trzema kolezkami)

- wylacz opcje media server czy cos takiego w ustawieniach konsoli (slyszalem ze pomaga w polaczeniach z psn, ale nie wiem na ile w tym prawdy)

- sprobuj zasiegnac pomocy na forum zipper'a.

Pozdrawiam i zycze udanego rozwiazania problemu:smileyvery-happy:

sam ostatnio wrocilem do MAG'a i tylko szkoda, ze malo osob gra w DLC (chociaz bylo darmowe) :smileysad: 

-------------------
"We must travel in the direction of our fears"

Member

Member
sirbako90
Wiadomość 3 z 6 (310 wyświetleń)

ps 3 mam podłączone po kablu, nie posiadam wi-fi żeby w ten sposób się połączyć. Sygnał nie idzie do innego urządzenia. Jeszcze próbuję 5 raz to ściągnąć, jak nie pomoże to spróbuję z tym media server. Co to za forum Zippera, bo wujek google milczy :]

Level 5

Level 5
KoSzNik
Zarejestrowane: ‎11-10-2008
Wiadomość 4 z 6 (305 wyświetleń)

widze, ze juz zalozyles temat:smileyvery-happy: myslalem, ze jest jakies oficjalne forum. No ale na amerykanskim forum spolecznosci playstation jest wiekszy ruch niz tutaj:smileywink:

przyznam, ze sam ostatnio mam od czasu do czasu problem z polaczeniem sie... nie wiem na czym polega ale wystarczy, ze sie wyloguje z konta, zaloguje spowrotem i wszystko normalnie dziala...

a i jeszcze cos: miejsca na dysku masz wystarczajaco duzo? bo poza patchami, pozniej jeszcze jest sciagane chyba z 700mb danych na dysk <- wlasnie ten moment ktory u ciebie sie zawiesza... 

-------------------
"We must travel in the direction of our fears"

Member

Member
sirbako90
Wiadomość 5 z 6 (301 wyświetleń)

[ Edytowane ]

miejsca mam jeszcze 80 GB. Próbowałem jeszcze raz zainstalować z wyłączonym serwerem multimediów, niestety bezskutecznie. No cóż chyba nic nie zrobię z tym fantem. Na tamtym forum też wszyscy milczą ;/ Jeszcze na noc zostawię aktualizację z windowsa, tam są jakieś nowe net frameworki, ale nie sądzę żeby to pomogło. Dzięki za pomoc :smileyhappy:

Member

Member
jamnik89pl
Zarejestrowane: ‎06-03-2012
Wiadomość 6 z 6 (212 wyświetleń)

Witam,
Mam podobny problem w tym samym momencie uruchamiania gry. Mianowicie proces pobierania patcha 2.12 przebiegł bez przeszkód, następnie gra zaczyna sama ściągać jakaś paczkę danych (688 MB). Ściąganie trochę trwa, następnie instalacja jeszcze dłużej ale dochodzi w końcu do 100%. Następnie ekran robi się czarny i... no własnie nic się nie dzieje (czekałem ponad 30 minut). Reset konsoli i następna próba. Oczywiście pobieranie 688MB od nowa, znów instalacja i znów ciemność. Jeszcze raz i znów to samo. Tak to wygląda za każdym razem. Może ma ktoś pomysł co z tym fantem zrobić :)  

Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia

Ostatnie wiadomości