MAG

Odpowiedz
Member
PolishPhoenix
Wiadomość 1 z 44 (2,548 Obejrzane)

Raven, Sver czy Valor?

Ja gram wojakiem z Valor. Może znajdą osoby, które są w tej samej drużunie i chciałyby pograć ze znajomymi ze swego kraju. Jeśli tak to proszę śmiało dodać mnie do swoich przyjaciół w PSN.

Pozdrawiam!

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
MartinessPL
Wiadomość 2 z 44 (2,535 Obejrzane)

Re: Raven, Sver czy Valor?

Powiedzcie mi czym to sie różni?
Share

Na przyklad rodzajem uzbrojenia:smileyhappy: Plus to ze nie zagrasz z kims jednym teami jesli nie jestes f tej samej frakcji...Ja sie przerzucilem na S.V.E.R. bo malo ludzi ta frakcja gra a spodobaly mi sie te helmofony i maski hokejowe:smileyvery-happy:
Share
Member
Wiadomość 4 z 44 (2,469 Obejrzane)

Witam!

Ja gram SVER (takie moje zamiłowanie do AK) Chętnie dołącze też do klanu (oczywiście SVER) i pogramy wieczorami!
Share

ja takze gram jako Sver dzis w nocy nawet mialem przyjemnosc zagrac jeden meczyk z spiderszczebl

ale potem juz nasze drogi sie rozbiegly

wiec jakby co dodajcie mnie tez do teamu  

Share

Sporo polakow juz spotkalem i nieraz juz od swojego oberwalem:smileytongue: nie ma to jak gra w osobnych frakcjach:smileyvery-happy: hehe Dzies kolejna tura testow wiec postaram sie sciagnac nowych ludzi i tych ktorych wczoraj mi sie nie udalo...takze czekajcie na zaproszenie do klanu i do grupy zanim wejdziecie do gry. Moze troszke potrwac bo czesto gra pokazuje graczy ze sa offline mimo tego ze siedza w grze wiec cierpliwosci....ile sie uda zrobic to sie zrobi reszte znowu w nastepnej turze;P Pozdrawiam
Share
Member
aLbeRtZ_PL
Wiadomość 7 z 44 (2,429 Obejrzane)

Witam

SVER lvl 14, bardzo chetnie pogram z rodakami wiec smialo dodawac i zapraszac :smileyhappy:

Share
Member
Wiadomość 8 z 44 (2,397 Obejrzane)

No i pograliśmy dziś! musze powiedzieć żę grało się bardzo przyjemnie! Chodź ta ostatnia mapa była dla mnie lekko niedoogarnięcia ;p
Share

Spokojnie w pelnej wersji beda misje treningowe to sie zapoznasz z mapami:smileyvery-happy: teraz zostalismy rzuceni na glweboka wode...aLbeRtZ nie udalo mi sie Ciebie jak i jeszcze kilku osob zaprosic do gry:smileysad: szaleja te serwery i czesto pokazuje ze jestescie offline nawet jak juz wszyscy sa w grze
Share

Dotyczy: Re: Raven, Sver czy Valor?

Ja gram Raven i dzisiaj w końcu pograłam sobie z rodakami :smileyvery-happy:
Share