z 14-01-2011 07:32 AM
z 05-02-2011 10:13 AM
a u mnie ostatnio zaczyna się to dziać prawie dzień w dzień, czy tam noc w noc... no cholera człowieka już bierze... kiedy w końcu z tym się uporają???!!!
z 03-07-2011 05:09 PM
Ja w ogólę nie mogę wejść w tryb dominacji - jedyny w zasadzie w którym można fajnie pograć, zwłaszcza słabą postacią. Odinstalowałem grę pousuwałem pliki i problem jest ten sam.
Nie można dołączyć do wybranej gry.
Taki komunikat się pojawia i można tylko wyjść.
Jakieś 2 dni temu w ogóle nie mogłem grać w żadnym trybie oprócz wielkokolejki. Komunikat wszędzie był taki sam.
Dodam, że problem pojawił się jak ściągnąłem dwa darmowe dodatki, których nie wiem nawet jak użyć...
Gra czasami zawiesza mi się na wiele sposobów: spadanie w otchłań pod planszą i w końcu śmierć, zwykłe zawieszenie po którym trzeba robić twardy reset lub chodzę po planszy i wszyscy są zawieszeni - najlepsza opcja bo planszę można poznać od podszewki.
Myślicie, że jak się to komuś zgłosi to pomogą?
z 03-07-2011 05:33 PM
dawno nie odpalalem mag'a i nie za bardzo orientuje sie co tam sie dzieje na serwerach ale prawdopodobnie wina lezy w szybkosci twojego łącza...
Jezeli chodzi o dodatki to przykladowo te z amerykanskiego pss nie beda dzialaly z europejska wersja gry i na odwrot... a w momencie kiedy zainstalujesz wlasciwe dodatki (odpowiadajace wersji gry), poprostu bedziesz mial dostep do dwoch trybow: escalation i interdiction![]()
no i napisales ze problem pojawil sie dopiero po sciagnieciu dodatkow... przed sciagnieciem wszystko hulalo jak trzeba?
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]