z 08-10-2010 10:26 PM
Witam! problem mianowicie jest taki, po około 20-40 min gry (czasami krócej czasami wogóle) gra zawiesza się , nie da się ani wyjść ani wyłączyć ani nic. Jedyny sposób to albo zresetować PS3 albo wyjąć płyte co powoduje powrót do głównego menu. Jest to jedyna gra z która mam taki problem
PS3 60GB ,,Fat'' , nie przegrzewa się ani nic, próbowałem usunąć pliki MAG jak i sprawdzałem chłodzenie czy się aby nie zakurzyło za mocno. Grę uruchamiam w 1080p. Jest to naprawde irytujący problem ponieważ po 20 min gry w dominacje mając uzbierane już pkt wszystko trace. ![]()
z 11-10-2010 04:41 PM
z 11-10-2010 09:35 PM
w 12-10-2010 12:57 AM - last edited on 12-10-2010 12:58 AM
Mam nadzeję że to poprawią, przez te zwiechy wróciłem do MW2
I tak z wyjęciem płyty działa. Dzięki za odp! ![]()
z 12-10-2010 10:32 AM
Przez te wyjmowanie płyty musiałem dzisiaj konsole rozbierać ![]()
Gdy gra się zaciela kliknąłem eject no i płyta wyszła a konsola się zrestartowała tylko że cały czas konsola myślała że płyta jest w środku .
Więc jedynym wyjściem było rozebranie napędu i włożenie płyty z powrotem na miejsce i dopiero po poprawnym restarcie było wszystko ok.
Więc nie polecam nikomu wyjmowania płyty w momencie jak gra się zatnie lepiej już przytrzymać 2 sek power.
a swoją drogą wszędzie piszą na forach ze gra się zawiesza a na oficjalnym blogu cisza.
Najgorsze jest to ze teraz nawet w sabotażu też się zacina.
Jedyny pozytyw tego zacinania to to że w końcu rozebrałem konsolę i wyczyściłem z kurzu i zmieniłem pastę na nową .
z 12-10-2010 11:05 AM
z 12-10-2010 11:09 AM
Na angielskim forum ktos napisal cos takiego:
Dug out a post from zpr_roper, posted yesterday
I haven't wanted to give an update as there's nothing else to say other than when it's coming. In other words, the patch SHOULD fix all of the problems introduced in 2.0 and it SHOULD be out extremely soon, and that's everything there is to know at the moment.
I don't want to say it'll be Wednesday and then have that not happen. But so long as everything goes smoothly for QA, you'll be seeing it much sooner than later.
Honestly, it should be really soon. If everything isn't fine by this weekend then I'll be suprised (though last-second bugs sometimes creep up, unfortunately). Again, the phrase of the day is "very soon".
Wiec wszystko wskazuje na to, ze w tym tygodniu powinien wyjsc patch![]()
z 17-10-2010 08:12 PM
Patch jest a jak sie zacinało tak zacina (co prawda dopiero 2 razy mi sie to przytrafiło ale jednak!) ![]()
z 18-10-2010 07:40 AM
z 13-01-2011 09:17 PM
Szlak jaksny mnie trafi 30 sekund do końca rozgrywki, ja już licze w głowie stosy medali a tu co oczywiście zwiecha konsoli. Przez taki długi czas nic z czymś takm nie zrobić to kpina.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]