MAG

Odpowiedz

Re: Zawieszające się MAG

Hmm... mi MAG działa idealnie i mnie nie wywala. Poza tym to co jest najzabawniejsze, kiedyś pod koniec grudnia z użytkownikiem slomka podpięliśmy się pod to samo łącze i graliśmy razem obok siebie. Jego wywalało co chwila a mnie wcale. Podobno gdy podłączył się w domu i odpalił ten problem mu zniknął. Nie wiem od czego to zależy. Mi ani na facie, ani na slimce nic się nie dzieje. Jak wywali to raz na miesiąc / dwa ? :smileywink:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
bq77bq
Wiadomość 12 z 14 (154 Obejrzane)

a u mnie ostatnio zaczyna się to dziać prawie dzień w dzień, czy tam noc w noc... no cholera człowieka już bierze... kiedy w końcu z tym się uporają???!!!

Share
Member
derwiszck
Wiadomość 13 z 14 (47 Obejrzane)

Ja w ogólę nie mogę wejść w tryb dominacji - jedyny w zasadzie w którym można fajnie pograć, zwłaszcza słabą postacią. Odinstalowałem grę pousuwałem pliki  i problem jest ten sam. 

Nie można dołączyć do wybranej gry.

Taki komunikat się pojawia i można tylko wyjść.

Jakieś 2 dni temu w ogóle nie mogłem grać  w żadnym trybie oprócz wielkokolejki. Komunikat wszędzie był taki sam.

Dodam, że problem pojawił się jak ściągnąłem dwa darmowe dodatki, których nie wiem nawet jak użyć...

Gra czasami zawiesza mi się na wiele sposobów: spadanie w otchłań pod planszą i w końcu śmierć, zwykłe zawieszenie po którym trzeba robić twardy reset lub chodzę po planszy i wszyscy są zawieszeni - najlepsza opcja bo planszę można poznać od podszewki.

Myślicie, że jak się to komuś zgłosi to pomogą?

Share
Member
KoSzNik
Wiadomość 14 z 14 (43 Obejrzane)

dawno nie odpalalem mag'a i nie za bardzo orientuje sie co tam sie dzieje na serwerach ale  prawdopodobnie wina lezy w szybkosci twojego łącza...

Jezeli chodzi o dodatki to przykladowo te z amerykanskiego pss nie beda dzialaly z europejska wersja gry i na odwrot... a w momencie kiedy zainstalujesz wlasciwe dodatki (odpowiadajace wersji gry), poprostu bedziesz mial dostep do dwoch trybow: escalation i interdiction:smileyvery-happy:

no i napisales ze problem pojawil sie dopiero po sciagnieciu dodatkow... przed sciagnieciem wszystko hulalo jak trzeba? 

-------------------
"We must travel in the direction of our fears"
Share