w 24-06-2011 08:56 PM - last edited on 04-10-2011 02:45 PM
/Spotlight_ModNation_PVWIMG.jpg)
Najwyższa pora, by nasze Mody ponownie zasiadły za kierownicami swoich gokartów!
Jeśli ostatnio brakowało Wam choć odrobinę adrenaliny podczas rozgrywek online zapraszamy do udziału w forumowych eliminacjach do międzynarodowego turnieju ModNation Racers!
Już od przyszłego tygodnia rozpoczniemy serię spotkań, ich celem będzie wyłonienie trzech najlepszych reprezentantów Polski, którzy dzielnie stawią czoła innym krajom.
Jak już zostało wspomniane nasz pierwszy etap ma wyłonić niezniszczalnych, w tym celu przez najbliższe dwa tygodnie przeprowadzimy kilka emocjonujących i zaciekłych wyścigów (każdy będzie składał się z pięciu różnych tras po trzy okrążenia z każdej) które pomogą nam poznać naszych trzech muszkieterów.
Pierwszy z nich otrzyma kody do pobrania:
Dwóch kolejnych kody do pobrania:
Dokładne trasy jak i rozkład spotkań będą znane 27 czerwca i uzależnione od liczby osób zgłoszonych do pierwszego etapu, dlatego pamiętajcie, by cały czas mieć na oku ten wątek![]()
Idąc zgodnie z założeniami eliminacji 12 lipca powinniśmy już znać naszą złotą trójkę i tego właśnie dnia przedstwaimy ją światu.
Na chwilę obecną wiemy, że nasi dzielni reprezentanci między 12 a 20 lipca będą musieli stawić czoła całej Europie, podczas licznych rozgrywek online.
Celem tego etapu będzie wyłonienie pięciu najlepszych zawodników, którzy w barwach europejskich zmierzą się w reprezentacją Stanów Zjednoczonych!

Zatem szykujcie się na pierwsze eliminacje, które rozpoczniemy już w przyszłym tygodniu!
* Określone zasady ModNation™ Racers PlayStation®3 Grand Prix
3. Aby móc wziąć udział w konkursie, uczestnicy muszą mieć PlayStation®Network account (konto PlayStation®Network) i szerokopasmowe połączenie internetowe. Rejestracja PlayStation®Network account (konta PlayStation®Network) w przypadku osób, które nie ukończyły jeszcze 18 lat, wymaga zgody rodziców. Wiąże się także z koniecznością zaakceptowania PlayStation®Network Terms of Service and User Agreement (Warunków świadczenia usługi oraz Umowy uży...
(i) zalogować się do swojego PlayStation®Network account (konta PlayStation®Network);
(ii) zarejestrować swój udział w konkursie, przesyłając swoje Online ID (identyfikator online) PlayStation®Network w wątku Grand Prix.
z 24-06-2011 09:24 PM
Zapowiada się emocjonująco![]()
To ja zaczynam!
1. Blazers955
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Mam nadzieję, że eliminację odbędą się przed czwartkiem (30.06)![]()
z 25-06-2011 05:55 PM
wiec zapisze sie jako drugi, ale odrazu mowie ze moj udzial uzalezniony jest od pracy (np. ten tydzien wracam do domu o 21) i raczej nie bede jezdzil w weekendy ![]()
ale co tam ... ja i tak na ogol ostatni bywalem ![]()
1. Blazers955
2. Coldmath
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
z 25-06-2011 08:21 PM
z 26-06-2011 10:11 AM
1. Blazers955
2. Coldmath
3. Atom5648-PL
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
z 27-06-2011 04:10 PM
Czyżbyśmy już byli po wewnętrznych eliminacjach? ![]()
Niestety w niektórych przypadkach są ograniczenia i musimy się do nich dostosować.
Na wewnętrzne eliminacje zawsze możecie się wpisać, utrudnicie nieco zwycięstwo "starszym panom"
a zabawy też nam nie zabraknie.
Proponuję pierwsze spotkanie na środę 29 czerwca o godzinie 21:00 co Wy na to?
Doping na pewno się przyda![]()
z 27-06-2011 05:15 PM
środa 21.00, postaram się być ;p
z 27-06-2011 05:39 PM
Mi pasuję!![]()
z 27-06-2011 07:45 PM
prosto z pracy ale bede ![]()
z 28-06-2011 01:04 PM
Ja bym chętnie wystartował , ale środa mi nie pasuje bo mam egzamin , ale czwartek jak najbardziej .
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]