Odpowiedz
Member
XCiuchciaX
Wiadomość 1 z 8 (539 Obejrzane)

Flaming Lap

Witam, mam problem z wyzej wymienionym pucharkiem, mianowicie wczoraj o godz 1 w nocy GMT+1 byłem 39 na ok 577. ale trofeum nie dostalem dzis rano. miejsce od godziny 21 do 1 w nocy spadlo z 37 na 39 przy dodaniu ok 150 nowych ludzi do rankingu.(z tego co wiem to serwer jest GMT+0, wiec 1 w nocy to ich 0.00) Jak to tak naprawde z tym jest. bo do zakwalifikowania sie w 10% wystarczylo by mi 57 miejsce. Slyszalem ze ludzie pomimo byciu w 10% najlepszych dostawali to trophy dopiero za ktoryms razem. Niech ktos mi odpowie jak to jest, ewentualnie bym prosił o godzine w której wy dostawaliście to trophy?

pozdrawiam i mam nadzieje ze ktos to cale chociaz przeczyta:smileytongue:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
tata_arek
Wiadomość 2 z 8 (527 Obejrzane)

Re: Flaming Lap

Umnie odblokowało sie normalnie, ale u niektórych może być problem. Próbuj, aż Ci sie uda:smileyhappy:
tata_arek Trophy Card
Share
Member
XCiuchciaX
Wiadomość 3 z 8 (524 Obejrzane)

Zobacze moze jeszcze bede probowac. a o ktorej godzinie Ci trofeum wpadlo jak moge wiedziec:smileytongue:

Share
Member
tata_arek
Wiadomość 4 z 8 (521 Obejrzane)

o 12
tata_arek Trophy Card
Share
Member
XCiuchciaX
Wiadomość 5 z 8 (492 Obejrzane)

i znowu to samo 38 na ponad 500 i nie ma trofeum;x moze dostane po update o 12.. no chyba ze te 10% jest jakos inaczej liczone:smileytongue:

Share
Member
XCiuchciaX
Wiadomość 6 z 8 (453 Obejrzane)

Poddaje sie.. najgorsze trofea zrobione za punkty tworzenia.. 3 raz to samo.. od godziny godzinie 0.00 mniej wiecej 45 miejsce  na 700(czas dla pewnosci pobity z godziny 17).. specjalnie patrzylem jak to bylo pozniej ok godz 2 49/800+ wiec miejsce spokojnie w pierwszych 10%. ale trofeum jak nie bylo tak nie ma.

moze ktos ma jakis sposob na to który działa? bo codziennie jezdzenie po 100-150 okrazen na hot lap i zastanawianie sie czy tma razem uzyskane 10% serwer uzna za 10% jest bezsensu, szczegolnie ze mozna przejrzec ranking strona po stronie, i zobaczyc swoj czas oraz ilosc ludzi którzy grali. Moze problem twki gdzie indziej?

Share
Member
XCiuchciaX
Wiadomość 7 z 8 (421 Obejrzane)

Ok. trofeum jest zbugowane na 100%, albo raczej nie dziala tak jak powinno. W poniedziałek byłem na miejscu 16/500 i nic trofeum nie było. Jakos tak wyszlo ze zagrałem na wczorajszym wyzerowanym torze pare okrazen i osiagnalem 4 czas. Nastepnie o tam 12 w poludnie zmienil sie tor, zrobilem jedno jedno okrazenie i sie poddalem, bo zbyt duzo mi brakowalo do pierwszej 15 czasowo, pozatym tor byl dosyc dlugi. Spojrzalem jeszcze raz na tabele wynikow, i jakie bylo moje zdziwienie jak zobaczylem ze jestem na 4 miejscu nadal  i nie zapisal sie czas z nowego okrazenia poniewaz byl gorszy niz czas ktory zrobilem rano na innym torze. Nastepnego dnia rano trophy wpadlo oraz dostalem 1000pkt za bycie w pierwszej dziesiatce . Ranking niestety jest popsuty i nie wazne ze tory sa inne, to sa wymieszane czasy z toru ktory jest do godziny 12 i toru który jest do wieczora.  Wiec jedyna opcja to nauczyc się dobrze trasy zeby nastepnego dnia rano przejechac bedac w pierwszej dziesiatce i majac nadzieje ze tor z pozniejszej godziny bedzie dluzszy (wiec czasy tez beda gorsze) . oto moja historia:smileytongue: i tak nikt tego nie przeczyta.

ALE DOBRZE BY BYŁO ŻEBY BYŁA PODKLEJONA INFORMACJA O TYM BUGU DOPOKI GO NIE USUNA.

Share
Member
kacper5xd
Wiadomość 8 z 8 (51 Obejrzane)

mam ten sam błąd już 20 razy byłęm 1 na każdym hot lap przez cały dzień  i trofeum nie dostałem więc potwierdzam to że te  trofeum jest zbugowane

Share