z 23-01-2010 02:17 PM
z 23-01-2010 07:42 PM
bitsoul wrote:
3. Często zdarza mi się gdy prowadzę dość sporą odległością, że nagle 2-3 graczy mnie wyprzedzi, ale nie tak, że przejeżdżają obok, tylko nagle pojawiają się pół okrążenia przede mną
Jak zbierasz te śmieszne rzeczy z toru i będziesz miał dopalacz (zilone coś) to rozbuduj to na maxa. Wtedy masz teleport i przenosisz sie dużo do przodu i jedziesz dalej
To nie jest bug ![]()
bitsoul wrote:
6. Nie wiem czemu, ale zawsze zaczynam na ostatniej pozycji
Głównie zaczynam z pierwszej lub trzeciej pozycji ![]()
bitsoul wrote:
7. i inne o których zapomniałem
Nie wiem czy o innych rzeczach myślałeś może o tym. Na jednej planszy jest wielku bug. Co okrążenie bez przyczyny restartuje pojazd niestety nie wszystkim i wygrać tam to jest czysta loteria ![]()
z 24-01-2010 11:14 AM
rabsonek:
Jak zbierasz te śmieszne rzeczy z toru i będziesz miał dopalacz (zilone coś) to rozbuduj to na maxa. Wtedy masz teleport i przenosisz sie dużo do przodu i jedziesz dalej To nie jest bug
Już to zauważyłem, i uważam, za beznadziejne, bo teraz w wyścigach nie wygrywa lepszy tylko ten co trafi lepsze bonusy
rabsonek:
Głównie zaczynam z pierwszej lub trzeciej pozycji
Co się chwalisz ;P
Dodatkowe rzeczy:
1. Zauważyłem, że niektórzy używają dopalacza na samym początku wyścigu, jak wiadomo dopalacz zużywa twoje punkty stylu, a na początku wyścigu tych punktów nie masz.
2. mam wrażenie, że niektóre pojazdy są szybsze od innych (mam nadzieję, że się mylę)
3. Wciąż mam wrażenie, że moje twory nie są dostępne do ściągnięcia ![]()
4. Wolna ta gra
PS. jeśli nie poprawią gry /szybkość, grywalność, zmniejszenie losowości wygranej/ to ja tej gry nie kupię, za często się przy niej denerwuję P
z 24-01-2010 11:17 PM
z 01-02-2010 06:35 PM
z 05-02-2010 08:45 PM
z 14-02-2010 12:06 AM
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]