Odpowiedz
Member
bitsoul
Wiadomość 11 z 17 (930 Obejrzane)

Re: A teraz i ja ponarzekam:   1. Faktycznie, bardzo wolno si...

Acha

- nie działa współdzielenie swoich prac, zrobiłem dwie genialnie cudowne postacie, którymi chciałbym się podzielić, aby inni mogli je podziwiać i śnić o nich, wybrałem odpowiednią opcje, opisałem i teoretycznie wgrałem, ale jak potem wchodzę w manage shares mój równie cudowny samochód tam jest, ale postaci już nie ma.
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

bitsoul wrote:

3. Często zdarza mi się gdy prowadzę dość sporą odległością, że nagle 2-3 graczy mnie wyprzedzi, ale nie tak, że przejeżdżają obok, tylko nagle pojawiają się pół okrążenia przede mną

Jak zbierasz te śmieszne rzeczy z toru i będziesz miał dopalacz (zilone coś) to rozbuduj to na maxa. Wtedy masz teleport i przenosisz sie dużo do przodu i jedziesz dalej :smileyhappy: To nie jest bug :smileywink:

bitsoul wrote:

6. Nie wiem czemu, ale zawsze zaczynam na ostatniej pozycji :smileysad:

Głównie zaczynam z pierwszej lub trzeciej pozycji :smileyhappy:

bitsoul wrote:

7.  i inne o których zapomniałem

Nie wiem czy o innych rzeczach myślałeś może o tym. Na jednej planszy jest wielku bug. Co okrążenie bez przyczyny restartuje pojazd niestety nie wszystkim i wygrać tam to jest czysta loteria :smileywink:

Share
Member
bitsoul
Wiadomość 13 z 17 (873 Obejrzane)

rabsonek:

Jak zbierasz te śmieszne rzeczy z toru i będziesz miał dopalacz (zilone coś) to rozbuduj to na maxa. Wtedy masz teleport i przenosisz sie dużo do przodu i jedziesz dalej To nie jest bug

Już to zauważyłem, i uważam, za beznadziejne, bo teraz w wyścigach nie wygrywa lepszy tylko ten co trafi lepsze bonusy

rabsonek:

Głównie zaczynam z pierwszej lub trzeciej pozycji

Co się chwalisz ;P

Dodatkowe rzeczy:

1. Zauważyłem, że niektórzy używają dopalacza na samym początku wyścigu, jak wiadomo dopalacz zużywa twoje punkty stylu, a na początku wyścigu tych punktów nie masz.

2. mam wrażenie, że niektóre pojazdy są szybsze od innych (mam nadzieję, że się mylę)

3. Wciąż mam wrażenie, że moje twory nie są dostępne do ściągnięcia :smileytongue:

4. Wolna ta gra

PS. jeśli nie poprawią gry /szybkość, grywalność, zmniejszenie losowości wygranej/ to ja tej gry nie kupię, za często się przy niej denerwuję P

Share

Nie przekonuje mnie ta gierka do siebie... chwila grania, nużące...

Aż czekam kiedy to wszystko się skończy i będę mógł zagrać w Uncharted 2 Multi :smileyvery-happy:

Hmmm.. chyba mnie raczej już nie spotkacie w becie :smileytongue:

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 15 z 17 (789 Obejrzane)

Czyli mam rozumieć, że nic oprócz powyższych uwag nie chcielibyście zgłosić do twórców?

Betka śmiga i więcej błędów nikt nie wyłapał?

:smileywink:
Share

A czy Twórcy nas wysłuchają ? :smileytongue:

Share
Member
evelan_pl
Wiadomość 17 z 17 (690 Obejrzane)

rabsonek wrote:
A czy Twórcy nas wysłuchają ? :smileytongue:

Jakby nie patrzeć chodzi o kasę :smileyvery-happy: im mniej błedów tym więcej ludzi kupi :smileywink:

Oby wyszło poprawione demo to sprawdzę jak im poszło załatanie błedów :smileywink: ale pewnie tak czy inaczej kupię grę.

Share