Odpowiedz

ModNation Racers - Beta

[ Edytowany ]

Czy życie jest sprawiedliwe ? :smileywink: Już można podobno pobierac betę a ja w pracy i zanim dotrę do domu to już nie będzie hehehe... buuuuuu :smileywink:

Zainteresowani niech wchodzą i pobierają :smileyhappy: max 100 tyś chętnych będzie mogło z tego skorzystać :smileywink:

---------------------

Haaaaaa, na szczęście w domu jest ktoś na posterunku i postanowił, że mi pobierze betę :smileywink: Podobno się ściąga ale nie mam 100% pewności że na pewno i że właśnie to :smileywink: heheh.. 

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: ModNation Racers - Beta

[ Edytowany ]

Dobrze że napisałeś tego posta. :smileyhappy: Zapomniałbym, a tak udało się mi załapać:smileyhappy:

Share

Re: ModNation Racers - Beta

Ubiegleś mnie rabsonek, sam chciałem stworzyć taki temat :smileyvery-happy:

Moja beta już się ściąga i wychodzi na ostatnią prostą...

Niestety z tego co czytałem możliwość grania będzie dopiero od jutra do 14 lutego.

Proponuję też tutaj umawiać się na granie, dzielić uwagami i oczywiście swoimi kreacjami :smileyvery-happy:

BTW: Nie jestem wielkim fanem wyścigów, ale jako ogromny wielbiciel Crash Team Racing z poczciwego Szaraka, mam słabość do takich gierek... :smileyvery-happy:

Share
Member
s_nort
Wiadomość 3 z 17 (1,198 Obejrzane)

Modnation Racers

Na PSS dostępna jest zamknięta beta Modnation Racers. Pierwszych 100000 może sobie przetestować :smileywink:

Kto pierwszy ten...

Share
Member
SoulCipher
Wiadomość 4 z 17 (1,197 Obejrzane)

Re: Modnation Racers

Hehehehe ;-) dokładnie

kto pierwszy...

:Wink:

Masz jakieś pytanie, a nikt nie jest w stanie udzielić Ci odpowiedzi? :Help:
Napisz e-mail soul@kombos.org a na pewno postaram się pomóc :Wink:
Share
Member
s_nort
Wiadomość 5 z 17 (1,191 Obejrzane)

Re: Modnation Racers

:smileyhappy:

Przynajmniej trudniej przeoczyć :smileywink:

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 7 z 17 (1,182 Obejrzane)

Modnation Racers

Teraz to już chyba nie kwestia przeoczenia :smileywink:

Zapowiada się ciekawie, a ta betka jest warta świeczki:smileywink:

Share

Dotyczy: Modnation Racers

Hmm... Cass napisałaś, że beta testy zaczynają się od 22 stycznia a ja już wczoraj pomykałem :smileywink::smileytongue:

A tak poza tym co mogę napisać o grze hm....

....doprowadza mnie do szału !!! Aaaaaa... mam nadzieję, że to tylko beta tak długo wszystko sobie robi bo na 2 min jazdy 10 wszystko się łączy i ładuje :smileywink: hehehe... Poza tym hmm.. na kilka wyścigów w 2 nie miałem lagów a później katastrofa !! :smileysad: Nie piszcie mi tylko ze to wina łącza bo średnio na testach mam 7mb / 0,72mb. Masakra :smileysad: Poza tym piszę o lagach a żeby wejść w online to już w ogóle potrzeba cudu heheh.. może dlatego że niby testy są od dziś ale skoro wczoraj mogłem to stawiam że dziś też tak będzie :smileywink:

Teraz od innej beczki. Myślałem że troszkę inne będą te wyścigi. Troszkę za mało jak dla mnie broni. Niby jak się zbierze na trasie to coś to zamiast jednej rakiety robi się kilka naprowadzanych itd (upgrade) ale jednak troszkę za mało :smileywink: Nawet taka głupotka jak plama oleju na torze by była świetna :smileywink: W tworzenie trasy jeszcze się nie bawiłem ale samochód i ludzika można zrobić w fajny sposób, prosto ale śmieszne.

Trasy, które zostały udostępnione są za krótkie. Mam nadzieję że będzie można robić dłuższe bo jak nie to znów lipka.. Te chyba 3 okrążenia mijają tak szybko, że człowiek zaczyna się rozkręcać a tu koniec. Poza tym powinni udostępnić wyścigi, gdzie będzie więcej pułapek a nie chyba tylko w jednej ruchome ściany. Mam nadzieję, że gracze będą bardziej kreatywni :smileywink:

Powinno być dodane również "punktowanie" innego kierowcy z ręki :smileywink: skoro można pokazać to i owamto konkurentowi :smileywink: To też by było zabawne tak jak w MS :smileywink:

Ostatnia rzecz to nie rozumiem tego punktowania za skoki, drift itd. Hmm.. jadę normalnie a tu niby drift robię i dostaję punkty… przy kolejnym okrążeniu jadę tak samo i już punktów nie dostaję ?? :smileywink: Nie rozumiem ale dziś jeszcze się pobawię i zobaczymy.. trzeba trochę dłużej się pobawić by przekonać się do tej gry :smileyhappy:

Share

Dotyczy: Modnation Racers

No dobra, pograłem trochę dzisiaj i podzielę się moimi spostrzeżeniami:

1. Zdecydowanie za długie Loadingi, gra potrafi też przyciąć zdrowo, niestabilny framerate.

2. Póki co mało graczy, ale to może się jeszcze zmienić.

3. Opcje projektowania czy to Ludka, karta czy tras ogromne i intuicyjne, niemniej mało przedmiotów do wyboru, ale z samych "cieni" można wywnioskować, że będzie możliwość tworzenia niepowtarzalnych rzeczy.

4. Sama rozgrywka całkiem przyjemna, niemniej dość chaotyczna (nawet jak na takie wyścigi). Bronie mało zróżnicowane, a i przydałoby się ładniej je pooznaczać, bo zanim człowiek wpadnie na to, co konkretnie z tym zrobić i kiedy...

5. Model jazdy niezły, chociaż do sterowania trzeba się przyzwyczaić.

Ogólnie gra z potencjałem, ale jeszcze dużo do zrobienia...

Share
Member
bitsoul
Wiadomość 10 z 17 (1,078 Obejrzane)

A teraz i ja ponarzekam:   1. Faktycznie, bardzo wolno si...

A teraz i ja ponarzekam:

1. Faktycznie, bardzo wolno się ładuje, wyścig (choć może to mieć przyczynę w tym, że system czeka na gotowość wszystkich graczy) jak i inne pozycje (modyfikacja ludka/samochodu)

2. Niekiedy źle respawnuje gracza (np. jak się rozbije) - ostatnio cały czas przywracało mnie w zamkniętej przestrzeni, mogłem jeździć ale nie wyjechać z niej, reset samochodu nie pomagał

3. Często zdarza mi się gdy prowadzę dość sporą odległością, że nagle 2-3 graczy mnie wyprzedzi, ale nie tak, że przejeżdżają obok, tylko nagle pojawiają się pół okrążenia przede mną

4. Mało broni, jakieś miny by się przydały

5. Trasy za krótkie i za bardzo pokręcone, ciężko nieraz wycelować rakietą bo cały czas skręcasz

6. Nie wiem czemu, ale zawsze zaczynam na ostatniej pozycji :smileysad:

7.  i inne o których zapomniałem

Share