w 21-01-2010 02:20 PM - last edited on 21-01-2010 02:36 PM
Czy życie jest sprawiedliwe ?
Już można podobno pobierac betę a ja w pracy i zanim dotrę do domu to już nie będzie hehehe... buuuuuu ![]()
Zainteresowani niech wchodzą i pobierają
max 100 tyś chętnych będzie mogło z tego skorzystać ![]()
---------------------
Haaaaaa, na szczęście w domu jest ktoś na posterunku i postanowił, że mi pobierze betę
Podobno się ściąga ale nie mam 100% pewności że na pewno i że właśnie to
heheh..
w 21-01-2010 04:17 PM - last edited on 21-01-2010 04:18 PM
z 21-01-2010 04:50 PM
Ubiegleś mnie rabsonek, sam chciałem stworzyć taki temat ![]()
Moja beta już się ściąga i wychodzi na ostatnią prostą...
Niestety z tego co czytałem możliwość grania będzie dopiero od jutra do 14 lutego.
Proponuję też tutaj umawiać się na granie, dzielić uwagami i oczywiście swoimi kreacjami ![]()
BTW: Nie jestem wielkim fanem wyścigów, ale jako ogromny wielbiciel Crash Team Racing z poczciwego Szaraka, mam słabość do takich gierek... ![]()
z 21-01-2010 04:24 PM
Na PSS dostępna jest zamknięta beta Modnation Racers. Pierwszych 100000 może sobie przetestować ![]()
Kto pierwszy ten...
z 21-01-2010 04:34 PM
Hehehehe ;-) dokładnie
![]()
z 21-01-2010 04:41 PM
![]()
Przynajmniej trudniej przeoczyć ![]()
z 21-01-2010 04:58 PM
Teraz to już chyba nie kwestia przeoczenia ![]()
Zapowiada się ciekawie, a ta betka jest warta świeczki![]()
z 22-01-2010 07:28 AM
z 22-01-2010 11:36 AM
No dobra, pograłem trochę dzisiaj i podzielę się moimi spostrzeżeniami:
1. Zdecydowanie za długie Loadingi, gra potrafi też przyciąć zdrowo, niestabilny framerate.
2. Póki co mało graczy, ale to może się jeszcze zmienić.
3. Opcje projektowania czy to Ludka, karta czy tras ogromne i intuicyjne, niemniej mało przedmiotów do wyboru, ale z samych "cieni" można wywnioskować, że będzie możliwość tworzenia niepowtarzalnych rzeczy.
4. Sama rozgrywka całkiem przyjemna, niemniej dość chaotyczna (nawet jak na takie wyścigi). Bronie mało zróżnicowane, a i przydałoby się ładniej je pooznaczać, bo zanim człowiek wpadnie na to, co konkretnie z tym zrobić i kiedy...
5. Model jazdy niezły, chociaż do sterowania trzeba się przyzwyczaić.
Ogólnie gra z potencjałem, ale jeszcze dużo do zrobienia...
z 23-01-2010 12:05 PM
A teraz i ja ponarzekam:
1. Faktycznie, bardzo wolno się ładuje, wyścig (choć może to mieć przyczynę w tym, że system czeka na gotowość wszystkich graczy) jak i inne pozycje (modyfikacja ludka/samochodu)
2. Niekiedy źle respawnuje gracza (np. jak się rozbije) - ostatnio cały czas przywracało mnie w zamkniętej przestrzeni, mogłem jeździć ale nie wyjechać z niej, reset samochodu nie pomagał
3. Często zdarza mi się gdy prowadzę dość sporą odległością, że nagle 2-3 graczy mnie wyprzedzi, ale nie tak, że przejeżdżają obok, tylko nagle pojawiają się pół okrążenia przede mną
4. Mało broni, jakieś miny by się przydały
5. Trasy za krótkie i za bardzo pokręcone, ciężko nieraz wycelować rakietą bo cały czas skręcasz
6. Nie wiem czemu, ale zawsze zaczynam na ostatniej pozycji ![]()
7. i inne o których zapomniałem
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]