Odpowiedz
Member
tata_arek
Wiadomość 11 z 18 (683 Obejrzane)

Re: Modnation poziom trudności...

A ja nie miałem żadnego problemu z przejściem kariery:smileyhappy:

tata_arek Trophy Card
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
kacper5xd
Wiadomość 12 z 18 (645 Obejrzane)

A ja mam problem z wyspiarskim pędę . Nie mogę przejść wypłaty . Może ktoś wie jak zrobić wypłatę

Share
Member
tata_arek
Wiadomość 13 z 18 (636 Obejrzane)

A możesz napisać jakie to jest wyzwanie

tata_arek Trophy Card
Share

Modnation poziom trudności...

Nie chodzi przypadkiem o misje gdzie trzeba zebrać "4k za czas lotu" ??

Share
Member
tata_arek
Wiadomość 15 z 18 (628 Obejrzane)

Share
Member
astatoh
Wiadomość 16 z 18 (545 Obejrzane)

dostałem tę gre od znajomego bo sam nie wiedział po co ją kupił patrze wyścigi gokartów dla dzieci bedzie fajna zabawa a tu

się droga przez mękę okazała poziom trudności bym przebolał bo za którymś razem się udaje jak przed metą nie dostaniesz z

kilku rakiet i nie spadniesz na ostatnie miejsce ale loady to już jest przegięcie ładowanie gry trwa trwa trwa i trwa i za chilkę się

załaduje

Czasami lepiej milczeć i wydawać się głupim ,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...
Share
Member
astatoh
Wiadomość 17 z 18 (530 Obejrzane)

Ustanowiłem swój swisty rekord mianowicie w tej grze zdobyłem 4 brązowe medale w jednym wyścigu a mianowicie

BrązPioneer Racer

BrązSlow and Steady

BrązPacifist

BrązBeat Down

;-)

Czasami lepiej milczeć i wydawać się głupim ,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...
Share

szczerze mówiąc to na początku gry też mnie szał trafiał teraz też trafia :smileywink: napiszę dlaczego : Jadę sobie 1 na miejscu wszystko jest ok już się cieszę bo widzę przed sobą metę a zaraz po tym patrzę na mapę, na której pokazane są zbliżające się do mnie rakiety na poziomie roju. Po chwili gdy są już wystarczająco blisko by we mnie uderzyć włączam tarczę ale nie mam wystarczająco dużo energii dopalacza więc tarcza znika a ja opalam się metr od mety :xRolleyes: no cóż tak to już jest ale jak się dłużej pogra to gra idzie łatwiej denerwuje mnie także wiele innych rzeczy co do gier ale jakbym miała opisywać je wszystkie to dawno już bym spała przed komputerem z głową w misce z płatkami z mlekiem :smileyvery-happy: sorry za ortografie ale jak szybko piszę to nie panuję nad palcami przykładem tego jest już napisane przez ó xd
Share