w 24-08-2010 03:56 PM - last edited on 24-08-2010 04:08 PM
Skoro trafiliście do tego wątku już powinniście być zorientowani w sytuacji, jeśli nie zapraszam do lektury ![]()
Reprezentanci poszczególnych drużyn będą musieli pracować w pocie czoła nad stworzeniem trasy, która będzie ciekawa, urozmaicona a jednocześnie przejezdna
Każda z drużyn ma czas do najbliższego poniedziałku, najpóźniej w samo południe aby przedstawić swoje trasy, podając tytuł i autora mile widziana będzie fotka.
Również w poniedziałek - tego samego dnia osoby, które zgłosiły się do tego zadania o godzinie 21: 00 pojawią się na serwerach MNR i będą gotowi do jazdy.
Przygotowane przez Was trasy będą wykorzystane podczas turnieju, na każdej ustawionych zostanie po dwa okrążenia, w różnych składach tak, aby każdy ze zgłoszonych miał szansę pomóc drużynie.
Za przygotowaną trasę będzie można otrzymać maksymalnie 3 punkty, podobnie w przypadku wyścigów, tutaj punktowane będą trzy pierwsze miejsca.
Poniżej wciąż otwarta lista, którą zamkniemy w poniedziałek o 12:00
ModNation Racers
|
|
Czerwoni |
Niebiescy |
Zieloni |
|
1. |
slomka |
Przem_2010 |
rabsonek |
|
2. |
tata_arek |
xWisnia_PL |
|
|
3. |
yoshimitshu77 |
SadamPL |
|
|
4. |
|
Coldmath |
|
|
5. |
|
Rafa_Ello |
|
|
6. |
|
|
|
|
7. |
|
|
|
|
8. |
|
|
|
|
9. |
|
|
|
|
10. |
|
|
|
Pamiętajcie o udostępnieniu dla innych stworzonych przez Was tras.
z 24-08-2010 04:20 PM
*Za przygotowaną trasę będzie można otrzymać maksymalnie 3 punkty, podobnie w przypadku wyścigów, tutaj punktowane będą trzy pierwsze miejsca.
to ja mam pytanie - od czego bedzie zalezec czy beda to 3 punkty czy mniej ?? ![]()
chyba ze po prostu jak zrobimy trase to bedzie 3 a jak nie to 0
no i pytanie drugie - kazda druzyna ma zaproponowac tylko 1 trase ?? czy mozna wiecej ?? ![]()
z 24-08-2010 04:23 PM
Coldmath wrote:
to ja mam pytanie - od czego bedzie zalezec czy beda to 3 punkty czy mniej ??
chyba ze po prostu jak zrobimy trase to bedzie 3 a jak nie to 0
Od mojego gustu
a przede wszystkim od płynności i atrakcyjności jazdy ![]()
Coldmath wrote:
no i pytanie drugie - kazda druzyna ma zaproponowac tylko 1 trase ?? czy mozna wiecej ??
Ostatecznie tylko jedna trasa, która będzie częścią naszego turnieju.
z 24-08-2010 10:29 PM
Ze względów osobisto-formalno-prawno-nieoczekiwanych, niestety wypisuję się z MNR. A tak na serio, to nie jestem w stanie przygotować się i uczestniczyć w podanym termnie. Dzięki temu trochę wyrówna się liczebność drużyn
. Za to obiecuję pozostały czas którym dysponuję w najbliższych dwóch tygodniach wykorzystać na LBP
, więc nie traktujcie mojej decyzji jak dezercję
.
W związku z tym poniżej aktualna lista:
ModNation Racers
Czerwoni
Niebiescy
Zieloni
1.
slomka
Przem_2010
rabsonek
2.
tata_arek
xWisnia_PL
3.
yoshimitshu77
SadamPL
4.
Coldmath
5.
6.
7.
8.
9. 10.
z 27-08-2010 04:38 PM
z 29-08-2010 10:16 PM
w 30-08-2010 10:56 AM - last edited on 30-08-2010 11:03 AM
No to ja wrzucam trase od niebieskich bo jakos nikt sie nie zdecydowal a czas sie konczy za 5 minut ![]()
Autor : Coldmath
Trasa : Haj Spit Rynek

PS. Zbieznosc nazwy z pewna oryginalna trasa ani troche nie jest przypadkowa ;p
PS2. Wkleilbym zdjecie ale nie umiem ;P (a na stronce modnation nie moge sie zalogowac bo konserwacja trwa jakas)
edit : wkleilem zdjecie ale nie takie jak chcialem ![]()
z 30-08-2010 06:03 PM
z 30-08-2010 06:31 PM
xWisnia_PL wrote:
Jak ktoś chciałby sprawdzić moją trasę to nazywa się "Cherry Island"
no tak ... po takim wyczerpujacym opisie twojej trasy musze z bolem serca przyznac sie do winy ze jakos mi to umknelo wsrod tego spamu w naszym temacie i niestety nie sprawdzilem twojej trasy.... ![]()
Ale nie czuje sie w pelni winny bo skoro nie bylo zainteresowania tematem to trzeba bylo wrzucac ja na forum i tyle
Ja jak byla 11.55 (5 min do konca czasu) postanowilem uratowac jakies punkty i wrzucilem swoja (z ktorej ani troche nie jestem dumny) ... no nic ... dzis sie poscigamy i i tak punkty beda wsrod niebieskich ![]()
z 30-08-2010 06:38 PM
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]