Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 1 z 24 (708 Obejrzane)

PUSZKA PlayStation - TURNIEJ MNR!

[ Edytowany ]

Skoro trafiliście do tego wątku już powinniście być zorientowani w sytuacji, jeśli nie zapraszam do lektury :smileywink:

Reprezentanci poszczególnych drużyn będą musieli pracować w pocie czoła nad stworzeniem trasy, która będzie ciekawa, urozmaicona a jednocześnie przejezdna :smileywink: Każda z drużyn ma czas do najbliższego poniedziałku, najpóźniej w samo południe aby przedstawić swoje trasy, podając tytuł i autora mile widziana będzie fotka.

Również w poniedziałek - tego samego dnia osoby, które zgłosiły się do tego zadania o godzinie 21: 00 pojawią się na serwerach MNR i będą gotowi do jazdy.

Przygotowane przez Was trasy będą wykorzystane podczas turnieju, na każdej ustawionych zostanie po dwa okrążenia, w różnych składach tak, aby każdy ze zgłoszonych miał szansę pomóc drużynie.

Za przygotowaną trasę będzie można otrzymać maksymalnie 3 punkty, podobnie w przypadku wyścigów, tutaj punktowane będą trzy pierwsze miejsca.

Poniżej wciąż otwarta lista, którą zamkniemy w poniedziałek o 12:00

ModNation Racers

Czerwoni

Niebiescy

Zieloni

1.

slomka

Przem_2010

rabsonek

2.

tata_arek

xWisnia_PL

3.

yoshimitshu77

SadamPL

4.

Coldmath

5.

Rafa_Ello

6.

7.

8.

9.

10.

Pamiętajcie o udostępnieniu dla innych stworzonych przez Was tras.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
MVP
Coldmath
Wiadomość 2 z 24 (700 Obejrzane)

Re: PUSZKA PlayStation - TURNIEJ MNR!

*Za przygotowaną trasę będzie można otrzymać maksymalnie 3 punkty, podobnie w przypadku wyścigów, tutaj punktowane będą trzy pierwsze miejsca.

to ja mam pytanie - od czego bedzie zalezec czy beda to 3 punkty czy mniej ?? :smileyembarrassed:

chyba ze po prostu jak zrobimy trase to bedzie 3 a jak nie to 0

no i pytanie drugie - kazda druzyna ma zaproponowac tylko 1 trase ?? czy mozna wiecej ?? :smileyvery-happy:

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 3 z 24 (697 Obejrzane)

PUSZKA PlayStation - TURNIEJ MNR!

Coldmath wrote:

to ja mam pytanie - od czego bedzie zalezec czy beda to 3 punkty czy mniej ?? :smileyembarrassed:

chyba ze po prostu jak zrobimy trase to bedzie 3 a jak nie to 0

Od mojego gustu :smileywink: a przede wszystkim od płynności i atrakcyjności jazdy :smileyvery-happy:

Coldmath wrote:

no i pytanie drugie - kazda druzyna ma zaproponowac tylko 1 trase ?? czy mozna wiecej ?? :smileyvery-happy:

Ostatecznie tylko jedna trasa, która będzie częścią naszego turnieju.

Share

Re: [NIE OTWIERAĆ!] Puszka PlayStation!

Ze względów osobisto-formalno-prawno-nieoczekiwanych, niestety wypisuję się z MNR. A tak na serio, to nie jestem w stanie przygotować się i uczestniczyć w podanym termnie. Dzięki temu trochę wyrówna się liczebność drużyn :smileyhappy:. Za to obiecuję pozostały czas którym dysponuję w najbliższych dwóch tygodniach wykorzystać na LBP :smileyvery-happy: , więc nie traktujcie mojej decyzji jak dezercję :smileywink:.

W związku z tym poniżej aktualna lista:

ModNation Racers

Czerwoni

Niebiescy

Zieloni

1.

slomka

Przem_2010

rabsonek

2.

tata_arek

xWisnia_PL

3.

yoshimitshu77

SadamPL

4.

Coldmath

5.

6.

7.

8.

9.   
10.   

Share
Member
tata_arek
Wiadomość 5 z 24 (660 Obejrzane)

ja dzisiaj skończyłem trase nazywa sie Fun Track i wygląda tak

ModNation™ Racers.JPG

tata_arek Trophy Card
Share
Member
tata_arek
Wiadomość 6 z 24 (630 Obejrzane)

Chyba lepiej byłoby przełożyć ten event na wtorek, bo jutro nie będzie dostępu do PSN od 9 do 22.
tata_arek Trophy Card
Share
MVP
Coldmath
Wiadomość 7 z 24 (619 Obejrzane)

[ Edytowany ]

No to ja wrzucam trase od niebieskich bo jakos nikt sie nie zdecydowal a czas sie konczy za 5 minut :smileywink:

Autor : Coldmath

Trasa : Haj Spit Rynek

PS. Zbieznosc nazwy  z pewna oryginalna trasa ani troche nie jest przypadkowa ;p

PS2. Wkleilbym zdjecie ale nie umiem ;P (a na stronce modnation nie moge sie zalogowac bo konserwacja trwa jakas)

edit : wkleilem zdjecie ale nie takie jak chcialem :smileyvery-happy:

Share

Kurde ja zrobilem trase dałęm do naszego tematu miał ktoś ja zobaczyć i ocenić czy się nadaje na konkurs to moje posty dla wszystkich nie widoczne są...

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share
MVP
Coldmath
Wiadomość 9 z 24 (595 Obejrzane)

xWisnia_PL wrote:
Jak ktoś chciałby sprawdzić moją trasę to nazywa się "Cherry Island"

no tak ... po takim wyczerpujacym opisie twojej trasy musze z bolem serca przyznac sie do winy ze jakos mi to umknelo wsrod tego spamu w naszym temacie i niestety nie sprawdzilem twojej trasy....  :smileysad:

Ale nie czuje sie w pelni winny bo skoro nie bylo zainteresowania tematem to trzeba bylo wrzucac ja na forum i tyle

Ja jak byla 11.55 (5 min do konca czasu) postanowilem uratowac jakies punkty i wrzucilem swoja (z ktorej ani troche nie jestem dumny) ... no nic ... dzis sie poscigamy i i tak punkty beda wsrod niebieskich :smileyvery-happy:

Share
Member
tata_arek
Wiadomość 10 z 24 (593 Obejrzane)

Nie pościgamy sie, bo PSN nie działa
tata_arek Trophy Card
Share