Odpowiedz
Member
Alcaa
Wiadomość 91 z 194 (147 Obejrzane)

Re: [EVENT] International Motorstorm Apocalypse Event

Ej!
Zostawcie Harrego Pottera w spokoju!
Grałem we wcześniejsze gry z serii i mi się naprawdę podobały. Nie wiecie co tracicie...

P-P-P-P POWER!!
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

no kiedyś widziałem - jak z podziwem Twoje platyny przeglądałem :smileywink: i chciałem się upewnić przed zakupem radą szpeca! :smileyvery-happy:
GLINEcK Trophy Card
Share

To mi poprawiliście humor z samego początku tygodnia :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: Everte Static! Rictusempra!
GreatAnubis Trophy Card
Share

petrificus totalus

To na Włochów i Alcee! :smileywink:
GLINEcK Trophy Card
Share

Ja bym rzucił im Immobilus!
No i patrz... nikt nie oglądał a kazdy zna :smileywink: Ja tam mam wytłumaczenie... musiałem chodzić do kina z synem :smileyvery-happy:
GreatAnubis Trophy Card
Share
Member
Alcaa
Wiadomość 96 z 194 (125 Obejrzane)

Ja widziałem tylko części 1-4 w kinie, a to było 6 lat temu.

GLIN, dlaczego na mnie?

P-P-P-P POWER!!
Share

Żebyś był wolniejszy! :smileywink:

Ja z córką chodziłem - przed TV na szczęście! :smileyvery-happy:
GLINEcK Trophy Card
Share

Ja widziałem 1-4 w wersji LEGO i odradzam grania w to... Najgorsza gra LEGO jaką stworzyło TT.

Share

BUHAHAHAH :smileyvery-happy:
GLINEcK Trophy Card
Share

BOSZZZZZZZZZ NA JAKICH PROCHACH WY JEDZIECIE ??

NORMALNIE LEPSZE OD MOICH !! JA TEZ CHCE :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: :smileyvery-happy:

JAKIEŚ HASŁA PROPAGUJĄ, JAKIEŚ PEDOFILUS IMPOTENTUS HOMOEREKTUS CZY COŚ :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: :smileyvery-happy:

ALCAA PO KASTRACJI TLUCZE SZKLANKI GLOSEM :smileyvery-happy:

ON UKRYWA SOWJĄ TOŻSAMOŚĆ TAK JAK STIG!! O NIM TEŻ MÓWIĄ ŻE JEST KOSMITĄ, ZAWSZE PISZE BO MA 6 KOŃCZYN GÓRNYCH PO 10 PALCÓW KAŻDA !! HS'A NIE ZAŁOŻY BO NIE MA USZU A WETKĄĆ SOBIE GO W OTWÓR SŁUCHOWY NIE MOŻE BO FALE RADIOWE ZAKŁÓCAJĄ MU KOMUNIKACJĘ ZE STATKIEM MATKĄ I WIELORYBAMI :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: :smileyvery-happy:

MISIEK A JA SŁYSZAŁEM ŻE DLA POSIADACZY SUBARU BĘDZIE DODATEK DO HP NA MIOTŁĘ STI !!! SZOK !!!

NORMALNIE AŻ MI CAŁA MOJA RÓŻOWOŚĆ ZBALADŁĄ OD CZYTANIA TEGO WSZYTKIEGO :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: 

LECZYĆ SIĘ PANOWIE LECZYĆ :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: TYLKO DLA NAS TO TROCHĘ JUŻ ZA PÓŹNO :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: :smileyvery-happy:

Ok koniec ekscytacji :smileyvery-happy: Co do tego turnieju to ja mam tylko jedno słowo.... ***** (<-- hahah wycenzurowało mi D.U,P,A ) :smileytongue: Przy MSPR to mieliśmy przynajmniej więcej pokoi w razie co i więcej ludzi mogło pojeździć. Też bym sobie pojeździł chociażby dla fun'u bo nie jestem na tyle mocny żeby tam specjalnie konkurować a press kita już mam, a tak to bleh nawet się pobawić nie można :smileytongue: Ja ceeee baaawiiiić :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: 

Dobra styka tego pi^%& :smileyvery-happy: Widizmy się wieczorem :smileywink: :smileywink: :smileywink:

WŁAŚNIE MIAŁEM NIEBIESKI EKRAN I ZRZUCANIE PAMIĘCI HEHE WINDOWS JE JE JE

NA SZCZĘŚCIE CHROME ZAPAMIĘTAŁ CAŁY MÓJ POST BO BYM SIE ZACHLASTAŁ JAK BYM MIAŁ WPISYWAĆ TO JESZCZE RAZ WSZYSTKO :smileyvery-happy: :smileyvery-happy: :smileyvery-happy:

Adamo-X Trophy Card
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.