Odpowiedz
Member
giesiek
Wiadomość 81 z 194 (75 Obejrzane)

Re: [EVENT] International Motorstorm Apocalypse Event

Mi tam nadal będzie brakowało tych emocji mimo że niby mamy międzynarodówke w MSA i mam okazje w tym wszystkim uczestniczyć.

Szczerze nawet dziś pomimo ogrania pacyfika na wszystkie strony lepiej bym się bawił w taki event tam niż tu w MSA. Więc Siete nie ma za specjalnie czego żałować.

Tak  wiem jestem maruda ba dałem na siebie głos jako największą marude za czasów awards MSPR to chyba żadna tajemnica. Wiedziałem że będe narzekał na tego MSA więc jeśli będzie coś podobnego przed ukazaniem się czwórki (zakładam że będzie) możecie mi śmiało wlepić tytuł największego marudy będe zaszczycony.

PS. na najbliższym spotkaniu będzie w użyciu u mnie Big Rig + Mudplugger innych klas nie widze za specjalnie na tych trasach.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

[ Edytowany ]

Jest jeszcze miejsce na liście? Bo załatwiłem sobie wolne na środę wieczór...

Share
Member
Alcaa
Wiadomość 83 z 194 (67 Obejrzane)

1. Alcaa
2. GLINEcK
3. giesiek
4. Tiduch
5. Miko_why
6. JA--PA
7. GreatAnubis
8. bielusb

Rezerwa
9. Dorek1988
10. Adamo-X
11.
12.

W sumie to nie ma miejsca, ale może ktoś nie będzie w stanie się pojawić.

giesiek, wszyscy wiemy jaka to gra, ale taki turniej jako turniej jest lepszy. Masz znacznie silniejsze zespoły, więcej uczestników, takie tam. Największym minusem tego jest gra w której to jest organizowane. To oraz brak perków.
Tak czy inaczej, MSA u mnie to tym turnieju idzie w odstawkę.

P-P-P-P POWER!!
Share

Na co się przerzucasz?
GreatAnubis Trophy Card
Share

Nowy Harry Potter wychodzi! :smileytongue:

W nowej odsłonie Harry dosiądzie nowiuteńkiej miotełki z GT na końcu i mierzyć się będzie z ciemnymi siłami w brutalnych wyścigach.... :smileyvery-happy:

Co do MSA - wygrajmy, a potem śmiało będzie go można odstawić i z czystym sumieniem powiedzieć, że drużynowo jesteśmy najlepsi! :smileytongue:

GLINEcK Trophy Card
Share

Quiddich Racing :smileyvery-happy:
GreatAnubis Trophy Card
Share

Widzę, że znany jest Ci ten tytuł - ja się cały czas zastanawiam, gdyż pominięto w tej części Weasley'a - mojego ulubionego bohatera.
Tylko to mnie blokuje przed zakupem tytułu! :smileytongue: Ponoć po osiągnięciu 99 poziomu w online jest odblokowywany, ale....

Kasiu poradź - co zrobić??
GLINEcK Trophy Card
Share

To miał być żart... a wyszło na poważnie :smileyvery-happy: ha ha Nie widziałem i nie grałem nigdy w HP :]
GreatAnubis Trophy Card
Share

Anubis........

buhahaha

ja sagi o okularniku omijam szerokim łukiem....

o maj gad - przestaje żartować na forum! :smileytongue: :smileywink:
GLINEcK Trophy Card
Share

lul... no to wyszło nam combo żartów, które wyszły na poważne :smileyvery-happy:
GreatAnubis Trophy Card
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.